muke!

Ona ima 37 godina, i još uvek je devica: Najlepšu atletičarku na planeti muškarci ostavljaju samo iz jednog razloga!

Lepotica svetskog glasa

Zanimljivosti
14:35h Autor:
Ona ima 37 godina, i još uvek je devica: Najlepšu atletičarku na planeti muškarci ostavljaju samo iz jednog razloga!
Foto: Profimedia

Lolo Džons važi za najlepšu atletičarku na svetu, ima 37 godina i dalje je nevina. Ona se požalila da joj je uvek bio problem da nađe dečka, jer čim saznaju da za nju važi "ništa pre braka" oni pobegnu glavom bez obzira.

Amerikanka je atletičarka i bob vozač. Predstavljala je SAD na Letnjim i Zimskim olimpijskim igrama i odavno je priznala da će u brak ući nevina. Još se nije udala, a priznala je da ni sama nije mislila da će ići "tako teško".

- Sama sam jer nikad nisam imala seksualne odnose, a muškarci ne žele da čekaju. Drugi misle da lažem, a neki sve to vide kao izazov. No, kada shvate da sam ozbiljna i da će pre svega morati da me ožene – nestanu. Dok nisam objavila da sam devica barem sam imala šanse da nađem nekoga da se zabavljam. Uvek sam se pitala: Kada je pravo vreme da mu kažem? Da li da sačekam da me bolje upozna? Ili da mu odmah kažem istinu – rekla je Lolo nedavno.

foto: Profimedia

Atraktivna sportistkinja redovno se moli pre takmičenja, a o svojoj veri piše i na društvenim mrežama. Želi da ode u Tokio, na Olimpijske igre i da se takmiči u trci na 100 metara. Svesna je da joj nedostatak intimnih odnosa ne pomaže u ostvarivanju sopstvenih ciljeva, baš naprotiv.

- Seks pomaže sportistima jer je dobar za hormone. Stoga sam ja u nepovoljnom položaju - izjavila je sada već zabrinuta atletičarka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs