Precizna astro prognoza

Veliki godišnji horoskop za Blizance za 2020. godinu

Severni čvor započinje godinu u vašoj trećoj kući i vodi vas napred putem komunikacija i kontakata, kratkih putovanja i interakcija, a zatim prelazi u vašu kuću resursa i finansija

Zanimljivosti
14:54h Autor:
Veliki godišnji horoskop za Blizance za 2020. godinu
Godišnji horoskop za Blizance za 2020. godinu, Foto: Profimedia

Vi se izražavate i rečima i rukama. Sjajan ste govornik i komunikator koji uvek zapitkuje i to je poenta vašeg života. To dolazi kroz razvijanje vaših komunikacijskih veština i vi se najbolje izražavate svojim umom i intelektom, za koji vam treba neprestana stimulacija.

Važno je da razvijate neku dubinu i osećaj u svom samoizražavanju. Treba da ste u stanju da nađete smisao u svom životu i izbegnete da rasipate energiju na previše interesa. Najbolje ćete se izraziti u oblastima koje uključuju razgovor ili pisanje, kao što su novinarstvo, prevodilaštvo, radio i televizija.

Ove godine Blizanci će se morati više fokusirati na poboljšanje samog sebe, svoje veze i vašeg posla. Hobiji će vam doneti radost, kao i ljudi do kojih vam je stalo. Ponekad vam se život može pokazati teškim, ali to nećete moći da kontrolišete. Pokušajte da uživate u ovoj godini i iskoristite maksimum od svega u njoj.

Saturn u saradnji sa Plutonom 12. januara utvrdiće da imate veće zahteve od drugih ili, upravo suprotno, da naiđu na nedostatak saradnje, volje i fleksibilnost od strane drugih. Potrebno vam je puno strpljenja i diplomatije kako biste izbegli sukobe, pa čak i razdore, pogotovo između 3. januara i 15. februara kada će se nalaziti temperamentni i sukobljeni Mars u 7. kući braka.

Venera je retrogradna u Blizancima između 12. maja i 25. juna. Venera donosi mnogo sukoba sa ljudima do kojih vam je stalo i sve može početi od nečega kao što je nasledstvo, neke odgovornosti ili moralnih principa. Moguće je da vam neko ko vam je drag predloži partnerstvo u avgustu, a posle da promeni mišljenje.

Neki Blizanci će više biti zabrinuti zbog kućnih poslova ili nekih priprema za zimski period. Želećete da se vaš partner umeša, ali možda će biti teško nagovoriti ga na to. Pozitivno, Venera u retrogradnom kretanju donosi priliku za vrednovanje određenih porodičnih veza i da se pomirite sa nekim iz prošlosti.

Severni čvor je retrogradan u Raku i Blizancima tokom cele godine. Mars će biti pored Lilita između 18. juna - 20. oktobra, što može da izazove probleme vezane za saradnju, probleme sa ugovorima ili vas može dovesti u nepovoljniji položaj u odnosu na konkurenciju, razne procese ili transakcije. Pazite se posebno u julu i septembru!

Najpoznatiji astrolog svih vremena, Džun Davitasvili: Ova 3 horoskopska znaka su stvarno posebna!

foto: Profimedia

HOROSKOP MESEC PO MESEC

Blizanci Januar 2020: Januar 2020. je vreme da razmislite o svom sledećem potezu i više se koncentrišete na vaše obrazovanje.

Blizanci Februar 2020: Februar 2020. odličan je mesec za intelektualne aktivnosti.

Blizanci Mart 2020: Mart 2020. mogao bi biti težak trenutak da ostanete mirni kada vidite da nešto nije u redu.

Blizanci April 2020: April 2020. je dobar mesec za poboljšanje odnosa sa prijateljima i porodicom.

Blizanci Maj 2020: Maj 2020. biće strastven i emotivan mesec za Blizance. Vežbanje meditacije će biti korisno za vas.

Blizanci Jun 2020: Juni 2020. biće energičan mesec kada ćete poželeti da uradite nešto novo.

Blizanci Juli 2020: Juli 2020. pravo je vreme za planiranje budućnosti. Bilo da je nova karijera ili veza u pitanju, ovo je dobar mesec za razmišljanje.

Blizanci Avgust 2020: Avgust 2020. biće mesec profesionalnih preokreta. Teška vremena mogu doći pred vas.

Blizanci Septembar 2020: Septembar 2020. je mesec kada biste trebali bolje komunicirati sa svojim voljenima i kolegama.

Blizanci Oktobar 2020: Oktobar 2020. je mesec kada ćete morati donositi važne odluke koje bi mogle promeniti vašu budućnost.

Blizanci Novembar 2020: Novembar 2020. je vreme kada ćete uživati pomažući ljudima koji će vam doneti duševni mir.

Blizanci Decembar 2020: Decembar 2020. biće užurban mesec. Razne sile će vas povući u različitim pravcima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs