ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za 8. decembar: Povedite računa o zdravlju!

Ovnovima se smeši nova poslovna prilika, Ribe očekuje povoljan dan na polju ljubavi,  Device bi trebale da povedu računa o zdravlju

Zanimljivosti 07.12.2019. - 10:14h Autor: Kurir

OVAN

 

Očekuje vas poslovno putovanje koje vam donosi pozitivne nove prilike za saradnju. Novo poznanstvo koje vam se desilo je u vama probudilo uzburkana osećanja. Povedite računa o sinusima koji su vam osetljivi.

BIK

 

Dolazite do manjih problema na polju posla, dosta toga vas danas opterećuje. Imate utisak da ste sa voljenom osobom došli do problema koje nećete moći baš lako da prevaziđete. Mogući su problemi sa štitnom žlezdom.

 

BLIZANCI

 

Moguć je pad koncentracije na polju posla. Možete da budete skloni tome da i sami komplikujete stvari. Veoma ste napeti, pa se lako možete posvađati sa osobom do koje vam je stalo. Mogući su problemi sa vrtoglavicom.

 

RAK

 

Imate neke ideje koje želite da sprovedete u delo, nije vam lako da dobijete podršku za njihovo ostvarenje. Dopada vam se jedna strastvena osoba koja je rođena u nekom od vatrenih znakova zodijaka. Povedite računa o cirkulaciji.

 

LAV

 

Niste sigurni na koji način da rešite poslovne probleme koji su vam se pojavili danas. Očekuje vas veoma opuštena komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Uskoro ćete imati priliku da se zbližite. Dobro se osećate.

 

DEVICA

 

Poslovno napredovanje koje priželjkujete još uvek ne može da vam se realizuje. Stvari vam se komplikuju. Iako vam je delovalo da je voljena osoba iskrena, neke činjenice pokazuju da je drugačije. Zubi su vam osetljivi.

VAGA

 

Moguće je da vas očekuju nova dešavanja na ovom polju, neke promene će vas iznenaditi. Ne želite da uđete u novu vezu još uvek jer se nije pojavila ni jedna osoba kojoj biste poklonili svoju pažnju. Dobro se osećate danas...

 

ŠKORPIJA

 

Danas vas očekuju manje neprijatnosti na polju posla. Dosta toga vas u ovom periodu može brinuti. Moguće je da ćete sa voljenom osobom imati neke preokrete koji će vas ostaviti bez komentara. Kosti su vam osetljive.

 

STRELAC

 

Možete imati sreće kada je u pitanju polje posla danas. Ostvarićete svoje ambicije. Nije vam lako da otvoreno pokažete osećanja prema osobi do koje vam je stalo jer se plašite da ćete biti povređeni. Moguća je slaba cirkulacija.

JARAC

 

Pred vama su srećne okolnosti, pa možete da očekujete da će na poslovnom polju sve da vam bude rešeno. Lako biste mogli da dođete do nove ljubavne veze sa osobom koju poznajet od ranije. Prijalo bi vam bavljenje sportom!

 

VODOLIJA

 

Pred vama je mogućnost da donesete odluku koja će vam biti veoma važna za poslovnu budućnost i napredovanje. Moguće je da ćete osetiti veliko olakšanje nakon iskrenog razgovora sa partnerom. Problemi sa bubrezima.

 

RIBE

 

Možete da očekujete da će vam poslovna situacija biti sasvim stabilna tokom današnjeg dana. Moguć je susret sa osobom koja vam se dopada od ranije. Očekuje vas povoljan period za emotivno polje. Povećajte unos vitamina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs