astrološki profil po urednosti

Evo ko je od horoskopskih znakova najveći čistunac, a ko je neuredan do bola!

Bez obzira u kojoj grupi se pronalazite, svi imamo neke svoje razloge zašto se tako ponašamo

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Naši domovi i način na koji o njima brinemo su ogledalo nas samih. Iako bi svako za sebe želeo da kaže da je uredan, znamo da to nije uvek slučaj.

 

Neki smatraju da ne mogu funkcionisati ako nije sve čisto, dok drugima ne smeta da im prljavi sudovi stoje danima u sudoperi.

 

Devica 


Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku ne da su uredne, već su potpuni frikovi oko čišćenja. Vole da je sve savršeno organizovano, na svom mestu i apsolutno čisto. U njihovom domu nikada nećete videti nered.

 

 Bik


Dosta se trude da brinu o sebi, njihov dom je samo produžetak toga jer jednostavno ne mogu da se opuste u neredu. Osim toga, ne žele drugima da daju razlog da ih zbog nečega osuđuju.


Jarac 


Posvećeni su i marljivi u svemu što rade, a to se ne menja ni kad je reč o njihovom domu. Iako kućnim poslovima možda ne daju prednost, imaju jaku želju da sve bude organizovano i na svom mestu.

 

Škorpija


Vole da drže stvari za sebe i zbog toga mnogi mogu pomisliti da su skloni neurednosti. Ipak, vole da se prostor u kojem borave održava čistim jer je to njihovo privatno utočište od ostatka sveta.

 

Možda će malo više uložili u brigu o ličnoj higijeni nego o domaćinstvu, ali to ne menja činjenicu da će većinu vremena sve oko njih biti prilično čisto.

 

Psihološki fenomen izražavanja neprijatnosti na pohvalu: Evo zašto nas postide komplimenti!

foto: Shutterstock

Rak 


Bitna im je udobnost, ali ne samo sopstvena, oni žele i da drugima koji im dođu bude ugodno. Paze da im je prostor barem minimalno sređen ukoliko neko neočekivano navrati.

 

Ovan


Ovnovi će biti ili uredni ili neuredni, u zavisnosti od toga što im se događa u životu. Neće nužno davati prioritet kućnim poslovima nego izlascima s prijateljima, jer misle kako je život prekratak i žele da ga udahnu najbolje što mogu.

 

Ponekad postanu malo nemirni, pogotovo kad samo sede kod kuće. Nije neuobičajeno da očiste ako im postane dosadno. Dom im je prilično uredan, ali ako se se stvari i počnu gomilati, neće proći previše vremena pre nego što ih srede.

 

Lav 


Ovaj horoskopski znak voli da ostavi dobar utisak. Ne voli prljavštinu, ali realno nema puno vremena u svom užurbanom životu da dom drži u savršenom redu.

 

Vaš prostor nije prljav ni neuredan, ali često vam se nagomilavaju stvari kojima niste pronašli mesto. Vaš dom je i dalje reprezentativan i možete ga očistiti brzo bez puno muke, ali najveći problem vam je vreme.

 

 

Zašto u životu nikad ne dobijemo ono što želimo: Jednostavno je!

foto: Shutterstock

Vodolija


U glavi Vodolije se svašta dešava. Pokušaće da sredi nered ali ne voli da mu se sve svodi na kućne poslove.

 

S obzirom na svoju nekonvencionalnu prirodu, Vodolija ne oseća potrebu da nekog impresionira, ali i dalje joj se pusta energija koju ima disperzuje pa joj treba da jasno postavi cilj koji treba da ostvari.

 

Blizanci 


Uvek imaju dobre namere, ali kad treba da počnu da čiste, uvek iskrsne 'nešto bitnije'. Pre nego što se snađu, prođe još jedan dan. Drugačije je kad se nešto organizuje u njihovom domu, što im daje motivaciju da sve bude uredno. Ali inače život ih jednostavno previše ometa i verovatno će im pažnja biti usmerena negde drugde, a ne na spremanje.

 

Vaga 


Privlače ih lepe stvari, to ne znači da stalno drže sve urednim. Vage se neće previše napregnuti da sve oko sebe drže čistim. Kao i Blizanci, uvek traže razlog da nešto ne urade, izuzev kada očekuju goste.

 

Ribe 


Uvek teže tome da im je udobno i da su opušteni, pa ne čudi što se takav način razmišljanja odnosi i na njihove navike čišćenja. Ne smeta im što su im stvari svuda jer zapravo uživaju u mrvici haosa, piše portal The Spruce.

 

Strelac


Misle da su neke stvari u životu neverovatno važne, poput nezavisnosti, avanture, sreće i humora, ali kada dom treba da se sredi to im nije jača strana.

 

Obično su toliko zauzeti planiranjem sledeće avanture da su retko kod kuće , te se vode misijom zašto očistiti nešto što će se kasnije svakako isprljati. 

 

Ljubomorna drugarica je gora od bilo kog neprijatelja: 5 jasnih znakova da je vaš odnos toksičan!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...