ASTRO PROGNOZA

Veliki mesečni horoskop za novembar: Jednom znaku se smeši velika sreća i uspeh na svim poljima!

Novembar je period u kojem vlada Škorpija, a evo kako će to uticati na sve znakove

Zanimljivosti
21:47h Autor:
Veliki mesečni horoskop za novembar: Jednom znaku se smeši velika sreća i uspeh na svim poljima!
Foto: Shuterstock

Za Lavove će ovo biti mesec pun avantura i izazova, piše Lovesensa.

Ovan

Ukoliko ste zauzeti to ne znači da nemate pravo da se dobro zabavite. U prvoj nedelji imaćete priliku da vidite stare prijatelje koji će vas pozvati na neki zajednički izlazak ili žurku, nemojte da propustite da se malo opustite i budete u dobrom društvu.

Prijaće vam da malo promenite rutinu i da promenite kolotečinu u koju ste upali. Razgovaraćete sa nekim novim ljudima a sa voljenom osobom ćete sredinom meseca moći da uživate u zajedničkim trenucima.

Nemate puno obaveza kada je reč o poslu i zato lagano završavate sve svoje radne zadatke na vreme. Sa kolegama imate solidan odnos i to vam se sviđa, ne odgovara vam napeta atmosfera u kojoj svako jedva čeka da kaže nešto loše o onom drugom.

Krajem meseca je moguće da dođe do nesporazuma na poslu koji će se dobro po vas, ali se potrudite da više ne budete deo te priče koja ne ide uopšte uz vaš karakter i uz vaše ponašanje.

Tokom celog ovog meseca će vam zdravlje varirati i morate da se dobro potrudite da ga stabilizujete u narednom periodu. To neće biti lako, ali uz malo volje imate šanse da se osećate dobro i spokojno.

Bik

Ovaj mesec će za mnoge Bikove biti veoma naporan. Na trenutke će izgledati da se bura stišava ali onda će doći do novog naleta talasa i nećete moći da se opustite celog meseca. Iz nedelje u nedelju vas čeka veliki broj obaveza koje ćete jedva uspeti da završite.

Na neki način uživate u svim tim obavezama ali će vam ipak ponestati snage u trećoj nedelji ovog meseca i odmor će vam biti preko potreban.

Emocije vam nikada ne jenjavaju pa će tako da bude i u narednom periodu. Sve radite srcem, ali to ponekad nije najbolje rešenje zato što lako možete da budete povređeni.

Ponekad treba da ostavite osećanja po strani i da radite stvari mehanički kako bi što lakše završili neki zadatak ili rešili neki problem, bez obraćanja pažnje na ljude oko vas koji vas posmatraju na jedan ljubomorni način. Kada ovaj mesec prođe ućićete u novi proces stvaranja koji će biti kreativan i koji će vam doneti neke nove poslovne ideje i šanse za dalji uspeh.

Osećate se dobro ali pomalo iscrpljeno, i trebaće vam odmor pre ili kasnije.

Najbolje je da idete na odmor bez obaveza koje će vas čekati kada se vratite, u suprotnom nećete moći da se opustite na pravi način i nećete moći maksimalno da se opustite.

Odlučio sam se za ljubav, mržnja je preveliki teret: Najsnažniji citati Martina Lutera Kinga!

Blizanci

Mnogo je osoba koji vas tapšu po ramenu ali vam iza leđa govore svašta. Vi ste toga svesni ali nikada ne možete da budete sigurni ko vam je pravi prijatelj a ko samo gleda svoju korist.

Otvorite dobro oči naročito kada je reč o novim poznanstvima, nikome ne možete verovati, naročito ne onima koji vam dele komplimente bez ikakvog posebnog razloga. Svašta ste prošli u životu i vrlo dobro znate da se dobra osoba retko sreće, a još češće je da samo glumi da je dobra osoba.

Niste baš organizovani kada je reč o vašem privatnom životu ali se trudite koliko možete. Pokušavate da nađete balans između poslovnih i privatnih obaveza zato što ne volite da zavisite od drugih i da stalno molite nekog da završava vaše obaveze umesto vas.

Kada imate previše posla trudite se da sve završite na vreme kako vaš društveni i ljubavni život ne bi bio ugrožen, nalazite dovoljno vremena za sve, i za prijatelje, i za rodbinu, i za neke poznanike koje želite malo bolje da upoznate.

Realizacija nekih planova će morati da sačeka pošto još nije pravo vreme za to. Hteli ste da ostvarite još jednu svoju želju ali ipak ne smete da žurite kako ovaj plan ne bi propao, a da je propao ne bi mogli kasnije da ispravite greške i zato morate da naučite da budete strpljivi.

Za sada ste zadovoljni situacijom na poslu i, iako je svakome dodatnog prihoda dobrodošlo, imaćete priliku u skorijoj budućnosti da popravite to.

Rak

Mislili ste da će početak meseca da krene glatko, ali kako je počeo mesec tako su počeli i problemi, čak i oko nekih stvari za koje ste mislili da će proteći bez ikakvog zastoja. Ipak, teorija i praksa se skoro nikada ne slažu, i kad se najmanje nadate problemi se jave bez ikakve najave.

Posao će zbog toga trpeti izvestan period, a samo od vas zavisi da li će i kada ti problemi biti rešeni. Ako želite da ih rešite što pre ne smete nikoga da čekate da to uradi umesto vas, moraćete sami da se trgnete i da zasučete rukave.

Neke tajne će konačno biti otkrivene, ali ako vi otkrijete tuđe tajne morate da budete spremni na to da će i neke vaše tajne biti otkrivene.

Konkurencija ima neke svoje adute koje još ne želi da otkriva, a kada ti aduti i skrivene karte budu prikazane, nikome neće biti dobro, a da li će vama biti, to zavisi od toga da li i vi imate nekog skrivenog keca u rukavu ili ne.

Voljena osoba je ljuta zato što ste je zapostavili i vi znate da ima svako pravo na to. Ne posvećujete dovoljno vremena partneru ali ćete sredinom meseca to ispraviti, samo se potrudite da tako ostane i ubuduće.

Nemojte da pravite slične greške kao u prethodnoj vezi ako ne želite da se i ova veza završi vašom krivicom. Predajte sebe, ne u potpunosti, ali u velikoj meri ako želite da vam to bude uzvraćeno istom merom.

Osećate strah i uznemirenost, ponekad bez ikakvog razloga. Stresan period od ranije tek sada pokazuje svoje posledice i pomalo vam je krivo što ste neke stvari prećutkivali bliskim osobama, plašite se da zbog toga ne upropastite vaše psihofizičko stanje.

Ipak, sve se može ispraviti ako reagujete na vreme, potrudite se da nađete za početak neki hobi, i što više izlazite sa prijateljima bilo gde, bilo da je to pozorište, bioskop ili jednostavno izlazak u kafić.

Lav

Nemate puno strpljenja ni razumevanja za voljenu osobu i njene greške koje ponavlja iz dana u dan. Ne znate kako da se postavite prema partneru zato što je ovo nešto novo za vas i do sada nije bilo sličnih problema.

Druga dekada vam donosi neke nove izazove i drago vam je zbog toga, potrebna vam je neka avantura i izazov, upali ste u kolotečinu i pod hitno treba iz nje da izađete, na bilo koji način.

Sa prijateljima možete da isplanirate neko kratko ali ludo putovanje ako vam se kockice slože i ako ste slobodni za tako nešto.

U dobroj ste formi i to se vidi, vaš imunitet se vrlo dobro bori protiv svih prehlada i kijavica.

Devica

Ne možete da živite od danas do sutra a da nikako ne razmišljate o budućnosti, to je sebično od vas i neće vam doneti dobrog. Morate da budete skromniji i da smanjite troškove ako mislite da budete zrela osoba koja je odgovorna i koja zna kada treba da prikoči ili da povuče ručnu.

Jedna osoba na poslu će vas naterati da malo razmislite o vašim postupcima i da se uozbiljite, shvatićete da morate da se promenite pre nego što bude kasno.

Kada počinjete novu saradnju treba da ispitate i istražite sve detalje koji su bitni za tu poslovnu saradnju. Morate da znate sa kim sarađujete, koji su vaši zajednički ciljevi i imate li možda nekih problema u komunikaciji bilo da je reč o nesporazumu ili nekoj drugoj prepreci koja kasnije možda može da napravi veći problem. Krajem meseca je moguća realizacija ovog projekta.

Na ljubavnom polju vas čeka uspeh u drugoj polovini meseca. Dugo se već zbližavate sa jednom osobom koja vam je veoma zanimljiva a početkom druge polovine meseca vaš odnos će da krene na neki viši nivo.

Biće vam naravno drago zbog toga i bićete dugo raspoloženi, dugo već niste osetili leptiriće u stomaku i drago vam je što i dalje možete da se zaljubite, imate to u sebi.

Vaga

Morate mnogo više ozbiljnosti da unesete u vaše poslovne pregovore ako mislite da vas neko shvati ozbiljno. Ako delujete neprofesionalno i pomalo nezrelo, nikada nećete uspeti da svoje poslovne planove dovede do nekog višeg i ozbiljnijeg nivoa.

Sredinom meseca je moguća neka nova saradnja sa ljudima koje ste tek upoznali i baš iz tog razloga je bitno da proverite sa kim sarađujete, kako ne bi bili prevareni, bilo finansijski, bilo na nekom drugom nivou.

Ako ste slobodni, žudićete za nekim pa makar to bio samo prijatelj, ako ništa više. Iz prijateljstva se često može razviti ljubav, ali nije to tako jednostavno kao što zvuči.

Na prvom mestu morate da se odlučite da li želite da zadržite prijatelja ili da dobijete ljubavnog partnera, ali kada se stvari iskristališu ljubav i prijateljstvo idu i te kako jedno sa drugim.

Ako ste trenutno u vezi, ne osećate se ispunjeno i potrebno vam je da dosta stvari promenite ako mislite da budućnost ove veze bude srećna i dugovečna.

Nažalost, to ne zavisi samo od vas, obe strane treba da se potrude da veza uspe, a ako je samo jedan od vas neozbiljan sav trud pada u vodu i samo se gubi vreme koje je u današnje vreme i više nego dragoceno.

Evo šta omiljena boja odeće otkriva o vama!

Škorpija

Ako želite da uvedete neke korenite promene u vaš život, ovaj mesec je idealan period za to. Zvezde i planete su vam naklonjene i sve oči su uprte u vas, samo je pitanje da li ste dovoljno hrabri da preduzmete korake koje će dovesti do promena.

Imate potrebu za promenom, i iako se plašite promena, ne možete više da živite na ovaj način, treba vam neko ili nešto da vas prodrma.

Finansijski tokovi će biti malo nestabilni početkom meseca ali će se stvari popraviti kako vreme bude prolazilo. Nećete znati u šta da uložite pa ćete zato biti malo rasejani sve dok ne dobijete konkretan savet šta treba da učinite kako bi poboljšali svoju finansijsku situaciju i kako bi stvari bile barem malo stabilnije.

Nećete dobiti podršku kada je reč o privatnim odlukama koji se protive nekim vašim moralnim načelima, ali moraćete da presečete i da odlučite na koji način neke stvari da dovede do kraja a da ne bude povređenih.

Ako ste slobodni, prija vam ta sloboda i niste sigurni da li ste spremni na neku novu vezu u kojoj će vam neko stalno govoriti šta smete a šta ne smete da radite.

Strelac

Imaćete dobar osećaj da ovog meseca uložite u ono što je popularno i dobro ćete proći sa finansijske strane. Ideja imate na pretek ali naravno ne možete svaku od njih realizovati, kreativni ste u dovoljnoj meri da sami sebi napravite mogućnost za uspeh.

Motivisani ste da budete jedan od najboljih i ne zadovoljavate se osrednjih uspehom, želite da budete na vrhu i to vam je glavni cilj.

Oduvek ste želeli da se oprobate u nekoj zanimljivoj profesiji gde ćete biti sam svoj gazda, a ovaj period je idealan za to. Iako ćete naići na dosta poteškoća, nemojte odustajati od toga što ste naumili, kada stignete do cilja bićete srećni i ispunjeni onime što radite.

Kada je reč o vašem zdravstvenom stanju, možda je došlo vreme da se ovog meseca posvetite malo njegovom poboljšanju. Obavite nekoliko pregleda kod svog lekara, nije na odmet da proverite krvnu sliku i standardne preglede kako bi bili sigurni da li je sve u redu.

Ukoliko imate nekih tegoba, nemojte to da prećutite svom lekaru, bolje je na vreme da reagujete i da poboljšate svoje opšte stanje organizma. Izbacite neke svoje loše navike ukoliko ih imate i potrudite se da se hranite zdravije nego ranije.

Jarac

Sve je kod vas stabilno i ne brinu vas priče o tome da je situacija teška za sve, imate svoj siguran posao i ne utiču na vas negativne misli ljudi koji vas okružuju. Ovo je vaš najbolji period i smatrate da ste na vrhuncu uspeha, samo se morate potruditi da tako i ostane u sledećem periodu.

Neke probleme sa poslovnim partnerima morate rešiti na vreme kako ne bi bilo nesuglasica u daljoj budućnosti.

Burne avanture sa voljenom osobom su nešto na šta ste već navikli, ali ovaj mesec će biti baš euforičan kada je reč o ljubavi. Radićete nove stvari, probaćete nešto novo i originalno, a moguće je flertovanje za one Jarčeve koji su slobodni.

Sve u svemu, lep period koji donosi dosta toga zanimljivog, interesantnog i ekstravagantnog.

Potrebna vam je pomoć da ostanete pribrani i fokusirani na ono što radite, ali nemojte da očekujete podršku od ljudi koje znate samo površno. Potražite pomoć prijatelja ako mislite da niste u stanju da sami izgurate ovaj period.

Iskoristite ovaj mesec za završavanje nekih obaveza iz ranijeg perioda.

Isprva deluje kao džentlmen iz bajke: Ove 4 stvari odaju manipulara, ne princa iz bajke!

Vodolija

Posao vam nije najvažnija stvar u životu a kako vreme prolazi tako se i vama menjaju afiniteti i želje koje želite da ostvarite.

Ako volite da putujete, ovaj mesec nije idealna prilika za to zato što prvo morate da obavite svoje poslove u svom mestu u kome živite, a tek kada se ukaže prilika za napredak imaćete šansu da svoje vidike proširite i na okolne zemlje.

Partner više ne obraća pažnju na vas i to vam nimalo ne smeta zato što su se i vama ugasile emocije. Ipak, ne možete da sedite na dve stolice i da započinjete neku paralelnu vezu, iako ima dosta osoba suprotnog pola koje su zainteresovane za vas, i vi za njih, ali je teško prekinuti neke veze iz prošlosti, prosto ste navikli na neke stvari od kojih se teško možete odvići.

Od kada ste došli u situaciju da kontrolišete svoje vreme i od kada ste sami sebi šef, zdravstveno stanje vam je bolje nego ikada. Morate svakom problemu da pristupite smireno i staloženo kako bi smanjili stres i napetost, na taj način možete da razmišljate polako i smireno i tako će i rešenje brže doći.

Ribe

Odlični ste po efektivnosti na poslu i prosto ste oduševili nadređene pošto sve zadatke izvršavate na vreme i u svaki poslovni poduhvat ulazite maksimalno fokusirani i usredsređeni na posao.

Trudite se maksimalno da ispoštujete svakog kolegu i obraćate pažnju na svaki detalj, i to vam se vraća na taj način što vam raste ugled i reputacija i sve više poslovnih partnera ima poverenje u vas.

Sumnja u partnera raste iz dana u dan i pravo je vreme da tu sumnju razrešite i da iskreno porazgovarate o vašem odnosu. Ima tu dosta problema koji su se sakupili tokom izvesnog perioda a vi ste ga gurali pod tepih i pravili ste se da je sve u redu.

Pre ili kasnije morate da shvatite da nije sve u redu i da će biti sve teže ukoliko se pravite da problema nema. Pre svega, morate da iskreno razgovarate kako vi a kako vaša voljena osoba provodi slobodno vreme, gde idete i sa kime se viđate, i ima li razloga za ljubomoru.

Bavite se fizičkom aktivnošću i to se vidi. Svaki kompliment vas tera da budete još bolji i da se trudite još više, a isto tako vas motivišu ljudi koji vas gledaju ispod oka i koji su vam smejali kada ste imali višak kilograma.

Sve što nas iritira kod drugih je projekcija ličnog nezadovoljstva: Ljudi koji su skloni kritikovanju zapravo prikrivaju ljutnju i tugu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs