ASTRO PROGNOZA

Teški na rečima: Od ovih horoskopskih znakova nikada nećete čuti volim te!

Njima reči niša ne znače, oni ljubav pokazuju na potpuno drugačiji način

Zanimljivosti
Autor:
Teški na rečima: Od ovih horoskopskih znakova nikada nećete čuti volim te!
Foto: Shuterstock

Na prvi pogled izgledaju hladno i nepristupačno. Međutim, izgled može da zavara, a takav slučaj je i sa ovim znakovima. Iako jako retko izgovaraju ove dve reči, to ne znači da ne gaje emocije prema vama, jednostavno po prirodi su vrlo zatvoreni.

Jarac

Hladne i arogantne osobe, ovakav utisak steknu svi koji prvi put upoznaju nekog ako je rođnu znaku Jarca. Na prvi pogled deluju kao da im je romantika potpuno strana, međutim kada ostanu sami sa voljenom osobom, situacija se menja.

5 pokazatelja da ste natprosečno inteligentni: Da li se prepoznajete?

Umeju gestovima i poklonima da pokažu naklonost, ali im treba mnogo vremena da se otvore i i zgovore " volim te". Iako to osećaju, na glas jako retko izgovaraju najdublje emocije. Ukoliko ste u vezi sa njim, trebaće vam čelični živci i mnogo strpljenja kako biste te reči i čuli.

Lav

I nakon mnogo godina provedenih sa nekom osobom, Lavovima je teško da se prepuste u potpunosti i pokažu romantičnu i ranjivu stranu. Oni vole da su autoritet i da odaju utisak jakih osoba, pa zato retko pokazuju svoje emocije. Lav će sve uraditi za vas, ali ćete se načekati dok ne čujete izjavu ljubavi.

Životna priča princeze Jelene od Srbije: Kako je sačuvala čast i obraz svih srpskih žena! (FOTO)

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs