ASTRO PROGNOZA

Za njih je brak zabranjena tema: Ova tri horokopska znaka ne žele nikad da stanu pred matičara!

Oni bi radije ostali večite neženje nego ga život proveli u bračnoj zajednici

Zanimljivosti
13:11h Autor:
Za njih je brak zabranjena tema: Ova tri horokopska znaka ne žele nikad da stanu pred matičara!
Foto: Profimedia

Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znacima o braku ne žele ni da razgovaraju. Oni su ubeđeni da ta instittucija nije za njih i vrlo retko uplovljavjaju u bračne vode. Njih obaveze opterećuju i više vole da uživaju u svojoj slobodi i površnim i kratkim vezama.

Blizanci Muškarcima rođenim u znaku Blizanca sve brzo dosadi, pa tako i veza. Željni su avanture i otkrivanja novih stvari, teško im je da sebe zamisle u vezi sa jednom ženom do kraja života, a može da ga obuzda samo partnerka koja će ga stimulisati intelektualno. Inteligencija je za njih najprivlačnija osobina.

Priča koja ledi krv u žilama: Predstavljala se kao moja majka, onda sam saznala istinu, svet mi se srušio!

Jarac

Jarčevi misle da su otvorene veze mnogo bolja opcija. Svojim partnerkama to jasno i kažu. Za njih prevara nije ni malo značajna. Ono što oni ne opraštaju je emotivna preljuba. Vodolija

Vodolije su pravi avanturisti, pa je za njih miran život u dvoje potpuno stran pojam. Vole nova poznanstva i dinamičan život, pa im tako brak nikako nije bliska tema. Tokom života od vezivanja beže i nije retko da upravo muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku ostaju sami čitav život.

Vodič za istinsku sreću: Spisak stvari koje treba dnevno da uradite, za 7 dana raspoloženje će biti na vrhuncu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs