astrologija

Počinje vladavina Vage: Mesec dana čiste harmonije i ravnoteže!

Posle Vage, prelazimo u sigurne ruke Škorpije

Zanimljivosti
Autor:
Počinje vladavina Vage: Mesec dana čiste harmonije i ravnoteže!
Foto: Profimedia

Danas se pozdravljamo s uticajem Device i pozdravljamo sezonu Vage. U idućim danima vas očekuje donošenje bitnih odluka i uspostavljanje ravnoteže između svih segmenata koji čine vas život. Kada jednom postignete stanje ravnoteže, sve će biti mnogo jednostavnije.

Danas ulazimo u sezonu Vage i time se pozdravljamo s delovanjem horoskopskog znaka Device. Ovo astrološko događanje za sve znakove Zodijaka donosi različita događanja na životnim poljima, velike odluke i uravnotežene aktivnosti.

Do 22. oktobra bićemo pod uticajem ovog vazdušnog znaka, a onda sva moć prelazi u "ruke" Škorpija.

Horoskopski znak Vaga pripada grupi zračnih znakova i sinonim je za ravnotežu. Iako ovaj znak Zodijaka nekada karakteriše i neodlučnost, kada jednom Vage donesu odluku, sigurne su da su izabrale pravi put.

Sve do kraja desetog meseca, tačnije do 22. oktobra, ravnoteža i harmonija će krasiti naš svakodnevni život.

Naime, kada je reč o poslovnom planu, u idućem periodu ćete mnogo više izražavati svoju umetničku i kreativnu stranu. Imaćete sjajne ideje na umu i ne zadržavajte ih za sebe. Podelite svoje mišljenje s kolektivom kako biste zajedničkim snagama napravili novi korak.

Takođe, komunikacija će vam biti na zavidnom nivou, kako s kolegama na poslu, tako i s dragim ljudima. Pregovaranje će vam ići od ruke, te ukoliko planirate započeti novi posao ili želite raspravljati o određenim uslovima, ovo je idealan trenutak. Lako ćete pristajati na kompromise, što će vam u ovih mesec dana doneti mnogo prednosti.

Vage također spadaju i u grupu znakova s jakim emocijama, te ćete ih u ovom periodu morati kontrolisati. Budite objektivni i pravedni u svim situacijama i potrudite se da ne mešate privatni i poslovni život. Nađite ravnotežu između ta dva životna područja, jer ćete jedino tako maksimalno uživati i biti potpuno zadovoljni.

Kada su u pitanju ljubavni odnosi, u ovom periodu ćete mnogo više vremena posvetiti partneru. Neće vam biti lako pronaći ravnotežu između privatnog i poslovnog, ali ne odustajte. Potrudite se da fokus usmerite ka voljenoj osobi, a da obaveze ostavite po strani kada izađete iz kancelarije. Rešite se svih toksičnih odnosa i loših razgovora koji crpe energiju.

Bilo kako bilo, u idućim danima vas očekuje donošenje bitnih odluka i uspostavljanje ravnoteže između svih segmenata koji čine vaš život. Međutim, kada jednom postignete stanje ravnoteže, sve će biti mnogo jednostavnije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs