Astro prognoze

Dnevni horoskop za 10. septembar: Zdravlje je ugroženo!

Ovan ima osetljiv stomak, Blizanci da se čuvaju trovanja hranom, Lav da se opusti, Vaga ima problem sa kičmom

Zanimljivosti
09:22h Autor:

OVAN

Promene koje želite da ostvarite na ovom polju ćete uspeti da sprovedete u delo kada se stvore uslovi za to, a ne danas. Moguće su drastične promene na polju ljubavi ili prekid neke emotivne veze. Probava vam je osetljiva.

NE PROPUSTITE:

Dnevni horoskop za 11. septembar: Odličan dan očekuje Vage!

BIK

Očekuje vas kraće putovanje koje može da bude značajno za ostvarenje nove poslovne saradnje kod vas. Moguće je da niste spremni da se odreknete ljubavi sa osobom iz prošlosti prema kojoj gajite osećanja. Bez problema sa zdravljem.

BLIZANCI

Očekuje vas generalno stabilna situacija kada je u pitanju posao, ne biste trebali da imate veće promene. Emotivno ste nezadovoljni, pred vama je period u kojem ćete imati neke komplikacije. Ne jedite hranu nepoznatog porekla.

RAK

Današnji dan vam nije preterano povoljan za bitne poslovne promene. Najbolje bi bilo da ništa ne radite na silu. Potrebno vam je mnogo strpljenja da biste ostvarili ono što želite na ovom polju. Moguća je vrtoglavica.

LAV

Pred vama je važna odluka kada je u pitanju posao. Vreme je da konačno pokažete svoje ambicije u pravom svetlu. Ako ste u braku, možete da očekujete da ćete imati razne nesuglasice sa partnerom. Prijaće vam opuštanje.

DEVICA

Moguće je da vam ne prija poslovna atmosfera i da polako razmišljate o napuštanju radnog mesta. Razočarani ste emotivnom situacijom jer je voljena osoba pokazala stranu ličnosti koja se vama ne dopada. Psihosomatski problemi.

VAGA

Povoljan je dan za nove poslovne odluke kao i za promene na ovom polju. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani. Moguće je da vam nije lako da otvoreno pokažete šta osećate prema partneru. Kičma vam je slaba tačka.

ŠKORPIJA

Posle dužeg vremena dolazite do ostvarenja poslovne stabilizacije. Očekuje vas dobar šeriod za ovo polje. Spremni ste da priđete vašoj simpatiji i da napravite prvi korak ka ulasku u emotivnu vezu. Povedite računa o krvnom pritisku.

STRELAC

Potrudite se da ne ulazite u veće troškove ili u rizične situacije na polju posla danas. Voljena osoba će vam pokazati da joj je potrebno vreme kako bi razmislila o vašoj zajedničkoj budućnosti. Izbegavajte naprezanje.

JARAC

Nemate dovoljno poverenja u poslovno okruženje i neke poslovne tajne čuvate samo za sebe. Iako između vas i voljene osobe postoji neka distanca koju ne možete baš lako da prevaziđete. Mogući problemi sa alergijama.

VODOLIJA

Bićete pod velikim stresom zbog posla. Postoje određeni problemi koje ne možete sami da rešite. Moguće je da ćete imati neke manje trzavice sa voljenom osobom ali postoji nada da ćete uspeti da prevaziđete sve. Zdravlje vam nije dobro.

RIBE

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje želje na ovom polju. Očekuje vas povoljan period. Odnos sa partnerom je promenljiv, niste sigurni kuda biste mogli da se zaputite u budućnosti. Malaksalost vas prati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs