Astro prognoza

Dnevni horoskop za 31. jul: Jutro je majka poslova, a noć majka misli!

Škorpijama sreća danas nije naklonjena; Vaga je u finansijskom škripcu; Devica ima problema sa disanjem

Zanimljivosti
08:39h Autor:

OVAN

Potrudite se da ispravite greške koje ste ranije pravili, priznajte sebi i drugima da i vi umete da napravite propust. Ne želite da odustanete od veze u kojoj ste iako je situacija veoma problematična. Mogući problemi sa nogama.

BIK

Uradićete sve što možete kako biste uspeli da poboljšate okolnosti na vašem radnom mestu. Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo u popodnevnim časovima. Pred vama je jako povoljna faza. Pazite na šećer.

BLIZANCI

Razočarani ste jer niste uspeli da postignete uspeh koji ste želeli na ovom polju. Potrudite se da neke stvari prihvatite. Moguće je da vas opterećuju razgovori sa voljenom osobom i da se hladite. Moguć je hroničan umor.

RAK

Nemojte da rizikujete bilo šta danas i potrudite se da svoje obaveze završavate na vreme. Moguće je da vam voljena osoba ne poklanja dovoljno pažnje i da se polako hladite. Imaćete želju da raskinete. Problemi sa srcem.

Kako horoskopski znaci reaguju na stres: Ovan psuje na šalteru, Rak puca kad je gladan!

Dnevni horoskop za 31. jul 2019. godine
Dnevni horoskop za 31. jul 2019. godinefoto: Shutterstock

LAV

Nije povoljan dan za veće transakcije, moglo bi da dođe do neke greške ili do nekih komplikacija na ovom polju. Ukoliko ste u braku moguće je da sa voljenom osobom imate krizu koja traje već duže vreme. Problemi sa stomakom.

DEVICA

Izbegavajte preterano naprezanje i preterano forsiranje novih poslovnih događaja jer vam je nepovoljan dan. Vaše impulsivno ponašanje vas dovodi do većih problema sa voljenom osobom. Mogući su problemi sa disajnim putevima.

VAGA

Finansije vam nisu stabilne i prilično ste zabrinuti zbog toga. Moguće je da su vam okolnosti na ovom polju komplikovane. Niste sigurni u svoja osećanja i potrebno vam je neko vreme da sebi definišete šta želite. Hormonalne smetnje.

ŠKORPIJA

Nećete uspeti da ostvarite svoje ideje danas jer sreća nije na vašoj strani. Potrudite se da budete strpljivi. Delujete nezainteresovano i partner vam to zamera. Moguće je da se sa vaše strane gube osećanja. Moguća je glavobolja.

STRELAC

Zabrinuti ste za razvoj situacije na ovom polju i imate utisak da su okolnosti protiv vas. Moguće je da ste nesigurni i ljubomorni, pa vam to predstavlja određeni problem na ovom polju. Podložni ste depresiji.

Izađe kao pobednik i kad je u problemima do guše: Ovaj horoskopski znak ostvari sve što zacrta!

Dnevni horoskop za 31. jul 2019. godine
Dnevni horoskop za 31. jul 2019. godinefoto: Shutterstock

JARAC

Moguće je da nemate dobar odnos sa kolegama, danas se neki konflikti mogu dodatno pojačati. Želite da vam se desi nova ljubav ali nažalost na tom polju kod vas još uvek nema nekih većih promena. Problemi sa cirkulacijom.

VODOLIJA

Potrudite se da se danas budete dovoljno taktični i da balansirate u određenim poslovnim okršajima. Moguće je da više nemate ista osećanja prema partneru i da sve više razmišljate o prekidu veze. Ukočenost vas muči.

RIBE

Nije povoljan dan za važne odluke kod vas. Potrudite se da uradite ono što možete kako bi vam se situacija popravila. Dopada vam se osoba koja nije otvoreno pokazala svoje mišljenje o vama. Problemi sa holesterolom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs