ZAdržite mišljenje za sebe

Ne izgovarajte ih ni u ludilu: Ove rečenice singl prijateljice ne žele da čuju!

Ove rečenice je najbolje da prećutite

Zanimljivosti 24.07.2019. - 18:50h Autor: Stil/Zadovoljna.hr
Foto: Shuterstock

Iako imate dobru nameru ove rečenice nikako ne izgovarajte prijateljicama koje su trenutno bez partnera, jer će ih izbaciti iz takta. 

 

Žao mi je


Mnogi samci nailaze na poglede sažaljenja drugih ljudi, pa tako i svojih prijatelja, kao da je biti bez partnera najgora stvar koja ih je zadesila. Nemojte odmah da pretpostavljate da je vaša prijateljica nesrećna zbog toga što nema partnera. Možda uživa u svakoj sekundi života.

 

Kako to da si još uvek sama?

 

Izražavanje iznenađenja kada je neka osoba još uvek sama aludira na to da sa ljudima koji nemaju partnera nešto nije u redu. Samački život nije nužno simptom neke velike mane, isto kao što ne znači da su osobe koje su  vezama najsrećniji na svetu.

 


Ovih 7 fraza su znaci niskog samopouzdanja: Da li se pronalazite?

 

 

Trebala bi češće da izlaziš


Nema potrebe za nezgodnim aludiranjem da bi se vaša prijateljica odlično slagala sa nekim koga vi poznajete. Ne pokušavajte da nametnete nekoga ako ona to odbija.

Sigurno imaš jako puno slobodnog vremena

 

Osoba kojoj je upućena ova rečenica će vervatno prvo pomisliti da želite da kažete da je njen život bez partnera dosadan i isprazan, bez nekog dubljeg značenja, zato ovakvu misao prećutite.

 

 

Veličanstvena Cetina: Da li je ovo najlepši dragulj Hrvatske? (FOTO)

 


U braku je tako divno

 

Brak se često idealizuje, ali činjenica je da u svakom braku postoje i usponi i padovi. Prave prijateljice svojim prijateljicama bez partnera iskreno će reći da brak nisu samo ruže i idila. Osim toga ovo može da protumači kao provokaciju na njen račun.

Zbog toga si još uvek sama


Osim ako ste sa tom prijateljicom jako bliski, poznajete se u dubinu duše i možete da voditi i najdublje razgovore, nikada nemojte da tražite razlog zašto ona nema dečka. Razlozi zbog kojih je neko sam vrlo su lični. Sa ovom temom ne pokušavajte ni da se našalite, jer će napraviti više štete nego koristi.

 


Svi smo mi anđeli sa jednim krilom: Rođeni između 1950. i 1980, obavezno pročitajte!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...