Astro prognoza

Dnevni horoskop za 17. jun: Sledi dobitak!

Blizanci u ljubavi nestabilni, Rak ima nove poslovne prilike, Vaga spremna za ozbiljnu vezu

Zanimljivosti
08:39h Autor:

OVAN

Pred vama je odličan dan za promene, pa ako ste planirali tako nešto bićete uspešni i zadovoljni. Dopada vam se osoba koja već neko vreme ka vama pokazuje određenu dozu simpatija. Stabilno zdravstveno stanje.

BIK

Možete da očekujete pozitivne preokrete na polju posla. Pred vama je dobar dan u kojem ćete doći do uspeha. Veoma ste otvoreni u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada jer smatrate da ona zaslužuje istinu. Bolovi u predelu leđa.

BLIZANCI

Pred vama je velika odluka na ovom polju. Moguće je da će vam se nakon današnjeg dana mnogo toga preokrenuti. Vaša veza je prilično nestabilna i da biste to promenili potrebno je da budete iskreniji. Proverite krvnu sliku.

RAK

Očekuje vas prilika da steknete nove poslovne saradnike kao i da na neki način proširite krug svojih saradnika. Nova veza će vam se uskoro desiti i bićete srećni, zadovoljni i ispunjeni na ovom polju. Pazite na krvni pritisak.

Veliki letnji horoskop: Astro prognoza za jun, jul i avgust 2019!

Dnevni horoskop za 17. jun 2019. godine
Dnevni horoskop za 17. jun 2019. godinefoto: Profimedia

LAV

Ukoliko se bavite privatnim poslom moguće je da ćete danas imati neki gubitak ili štetu. Voljena osoba će vam pokazati svoja iskrena osećanja. Imaćete mogućnost da uživate u zajedničkim lepim trenucima. Povedite računa o navikama.

DEVICA

Kraće putovanje bi moglo da vam bude veoma korisno na ovom polju. Očekuju vas dobre promene na poslu. Možete da očekujete zanimljiv susret koji će u vama probuditi maštu i radoznalost. Sinusi su vam malo osetljivi.

VAGA

Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete imati mogućnost ostvarenja poslovnih ciljeva. Očekuje vas sastanak sa osobom koja će pokazati da je spremna za ozbiljnu vezu sa vama. Bićete iznenađeni. Odlično se osećate!

ŠKORPIJA

Ukoliko ste očekivali pokretanje nekog novog posla i promene na ovom polju, bićete prilično zadovoljni. Moguće je da niste spremni na poslovne promene koje vas očekuju. Pred vama je mogućnost da birate. Nema problema sa zdravljem.

Horoskop precizno otkriva: Koga se plašite?

Dnevni horoskop za 17. jun 2019. godine
Dnevni horoskop za 17. jun 2019. godinefoto: Shutterstock

STRELAC

Očekuje vas prilika da se malo odmorite jer danas nećete imati preveliki broj poslovnih obaveza. Zaljubljeni ste i želite da odnos sa voljenom osobom napreduje. Spremni ste da date sve od sebe kako bi popravili stvari. Potreban vam je odmor.

JARAC

Zauzeli ste malo povučeniji stav na poslu jer još uvek niste sigurni kakve korake treba da napravite i šta je ispravno. Flertujete sa novim poznanikom koji pokazuje da ima interesovanje ka vama. Prija vam fizička aktivnost.

VODOLIJA

Današnji dan ćete iskoristiti za odmor. Poslovne obaveze će vas sačekati za neki drugi put. Imate prijateljski odnos sa osobom koja vam se dopada i nije vam lako da pređete tu granicu između ljubavi i prijateljstva. Zdravlje je dobro.

RIBE

Pred vama je dobar dan na ovom polju. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Komunikacija sa voljenom osobom je dobra i zadovoljni ste. Ako ste slobodni, očekuje vas + novo poznanstvo. Ukočenost u leđima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs