Horoskop

Vernost i nevera: Vage i Škorpije su najodanije partneru, dok Vodolija voli raznolikost

Svaki znak drugačije doživljava vernost, ljubav, partnera i brak. Saznajte šta horoskop kaže o vašem znaku i znaku vašeg dečka
Zanimljivosti
21:06h Autor:
Foto: Shutterstock

Ovan

 

Pripadnici ovog znaka obično se zaljubljuju brzo, intenzivno i sa celim srcem. Veza sa njima je dinamična i strastvena, a njihova osećanja su duboka. Ali u ljubavi su često nepromišljeni, svađe sa njima su česte pa se začarani krug svađanja i mirenja može protezati poprilično dugo. Ili dok ne nestane strasti. Čim se to desi, izlaze iz odnosa i traže nekoga sa kim je imaju. Skrasiti se mogu samo uz nekog ko im predstavlja neprestan izazov.

 

Bik

 

Za pripadnike ovog znaka slobodno se može reći da su oličenje odanosti. Neće se vezati za svakoga, no onoga koga puste blizu sebi, nameravaju čuvati do kraja života. Ipak, važna stavka u ljubavnom odnosu im je seks, pa ako on ne funkcioniše, moguće je da će varati. To pak nikad neće priznati partneru niti ga ostaviti.

 

Blizanci

 

Pripadnici ovog znaka u svojoj su suštini vrlo odani te ne vole da ostavljaju partnera, no svog partnera mogu testirati do krajnjih granica ljubomore. Ponekad će ih mučiti flertovanjem sa drugima, a upravo tako i dati povod partneru da ih ostavi. Način na koji se oni mogu skrasiti je da im date zanimaciju, na primer tako da se oni osećaju ljubomorno.

 

Rak

 

Pripadnici ovog znaka ne vole sumnjičavost, nesigurnost i neizvesnost u ljubavi. Skloni su dugim vezama, a neretko se skrase i sa prvom pravom ljubavi. Ipak, oni mogu biti poprilično zahtevni, ljubomorni i nesigurni, zbog čega mogu i odgurnuti partnera od sebe. U braku su u pravilu verni.

 

Lav

 

Pripadnici ovog znaka obično su oprezni kod ulaska u vezu te se ne zaljubljuju odmah. Ipak, nakon što su sigurni da su osvojili objekt svoje požude, u odnosu su vrlo strastveni i predaju se potpuno, gotovo sanjarski. No u njihovoj je prirodi da im sve brzo dosadi, pa njihove veze traju obično od godinu do dve. Lavovi su ozbiljni monogamisti i može ih zadržati samo neto kome potpuno veruju, i ko ih naravno može zabavljati.

 

Devica

 

Pripadnici ovog praktičnog i tvrdoglavog znaka u ljubavnim odnosima najviše uživaju u fazi udvaranja i osvajanja. Sposobni su biti dugo odani i verni, a u prevare se najčešće ne upuštaju jer nisu znak koji je fokusiran na seks. Skrasiće se u onom odnosu koji im pruža emotivnu i materijalnu sigurnost, kao i poštovanje.

 

Vaga

 

Jedan od najpredanijih znakova u ljubavnim odnosima su Vage, a njihove duge veze najčešće se temelje na prijateljstvu. Ipak, i u takvim odnosima imaju dobre i loše faze, koje ponekad mogu ugroziti opstanak veze. Skrasit će se ako ih partner u potpunosti zadovoljava u seksu, ali i ako ih podupire u njihovoj društvenosti.

 

Škorpija

 

Uprkos tome što pripadnike ovog znaka pokreće erotska energija, oni su jedan od najodanijih znakova Zodijaka. Budući da su vrlo harizmatični i privlačni, njihovi partneri suočavaće se sa jako puno izazova. I ljubomore. Radi nje završiće mnoge Škorpijine veze, a on će se skrasiti sa partnerom sigurnim u sebe i u kojeg može imati potpuno poverenje.

 

Strelac

 

Pripadnike ovog znaka opisuje neodlučnost u emotivnim pitanjima, pa često ni sami nisu sigurni u svoje ljubavne odabire. Teško se vežu i u ljubavnim su željama nestalni, a skrasiće se sa partnerom koji im je pre svega prijatelj te im pruža željenu slobodu. Skloni su prevarama, no ako do toga dođe, dobro će ih sakriti.

 

Jarac

 

Pripadnici ovog znaka vrlo su tradicionalni i teško se vezuju za nekoga, no ako to učine, znači da misle kako bi to moglo trajati za celi život. Od svog partnera očekuju potpunu i neupitnu vernost, a prevaru će doživeti kao izdaju i odmah vas otpisati. Dobar seks i deca "lepilo" su koje Jarca drži u odnosu za celi život.

 

Vodolija

 

Pripadnici ovog znaka po svojoj su prirodi poprilično nemirni te teško ostaju sa ljudima koji im nisu dovoljno zanimljivi ili na bilo koji način ne predstavljaju izazov. Raznolikost je za njih omiljeni začin života, pa obično imaju dosta partnera u životu. Ipak, mogu se potpuno predati i zaljubiti, ali to puca ako se moraju previše prilagođavati. Skrasiće se sa partnerom sa kojima im nikad nije dosadno.

 

Ribe

 

Za pripadnike ovog znaka može se reći da su oličenje vernosti i odanosti te bi, da mogu, rado bili sa jednim partnerom celi život. U ljubavi su uporni, romantični i sanjarski nastrojeni, a iz odnosa će otići tek nakon što nakupljene frustracije više ne budu mogle držati u sebi.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...