Njima se nipošto ne zamerajte

5 najokrutnijih znakova Zodijaka: Ne znaju šta je savest, uživaju u tuđoj patnji!

Da li ste prepoznali nekoga iz svog okruženja?

Zanimljivosti 30.04.2019. - 15:23h Autor: Stil / 24sata.hr
Foto: Shutterstock

Oni uživaju u tuđoj patnji. Okrutni su, zlobni i osvetoljubivi, a ako im se zamerite, često ćete zbog te odluke višestruko zažaliti.

 

Astrologija otkriva koji su najokrutniji od svih znakova Zodijaka!

 

Škorpija

 

Škorpija je najokrutniji od svih znakova. Oni nemaju problema da zgaze nekoga ko im se nađe na putu i / ili manipulišu njima da bi dobili ono što žele. Okrutni su i obično nemaju nikakvog saosećanja prema ljudima koje povrede, štaviše, ponašaju se kao da su oni krivi što su im se našli na putu. Jedna od stvari koje Škorpije rade jeste to što pričaju o pretpostavkama koje o vama imaju (o vašim motivima, namerama i vrednostima) i reaguju na njih bez da otkriju jesu li te pretpostavke istinite. Teško je braniti se kad ste optuženi za stvari koje nisu nužno istinite. Škorpija voli da drži ljude van ravnoteže, tako da kad udare, njihove žrtve se lako raspadaju.

 

Rak

 

Može da izgubi kontrolu nad svojim emocijama i postane jako posesivan. Ako se oseća ugroženim ili ima osećaj da će nešto izgubiti, preći će u ofanzivu. Kad se ovako osećaju, postaju okrutni i čini se da instinktivno znaju gde da udare kako bi protivniku uzrokovali najviše bola. Čini se da Rak nema strah od posledica svojih postupaka i da reaguju bez razmišljanja o uništenju koje mogu da prouzrokuju. Iako osećaju krivicu i kajanje, to se događa dugo nakon okrutnog delovanja. Ne želite da se petljate s nekim koga vole, jer neće prezati da vam vrate svu bol koju ste naneli njihovim voljenima.

 

Nikog ne vole više od sebe: Najveći egoisti među horoskopskim znakovima!

foto: Profimedia

Jarac

 

Ovaj znak ima mračnu stranu, a kad ode na to mračno mesto, krši sva svoja uobičajena pravila. Oni će postati strašno okrutni ako im to može pomoći da napreduju u karijeri ili u osveti neprijatelju. Čini se da uživaju u tuđoj nesreći i radosno će ispričati priču u kojoj je neko ko ih je povredio dobio karmičku kaznu. Okrutnost pokazuju otvoreno uživajući u tuđoj nesreći.

Ovan

 

Jak je na rečima, a njegove izjave mogu da budu pune otrova. Okrutni su kad ih neko naljuti ili uznemiri, i to kod njih podstiče bujicu zlobnih izjava, a da ni na sekund ne razmisle o tome kako će to povrediti drugu osobu ili kako će to izgledati. Oni su takođe toliko konkurentni da mogu da budu odvratni kao pobednici i najgori gubitnici. Bilo kakvo takmičenje s Ovnom može vas dovesti do toga da iskusite njihov otrov i zlu "duhovitost". Kad se ohladi ili postane svestan šta radi, smiriće se i ponovo postati zabavni šarmer. Ali povredu neće brzo zaboraviti.

 

Lav

 

Lavovi su toliko popularni i harizmatični da ih je teško ne voleti. Ali, kad se osete ugroženo ili da im neko preotima centar pažnje, brzo postaju nemilosrdni i samo će čekati pravi trenutak da vas rastrgnu na komadiće. Čini se da Lavovi znaju tačno kako da izvrše svoju osvetu koja će slučajnim posmatračima izgledati slučajno ili bezazleno, a žrtvu će u potpunosti uništiti. Oni će igrati prljavo i neće se suzdržavati ako nameravaju da vas unište. Nikad nije dobra ideja zameriti se Lavu jer njihove kandže ostavljaju duboke ožiljke.

 

Koliko ste emocionalno jaki? Vaš horoskopski znak će vam to otkriti!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...