Stvorite život po svojoj meri

7 pitanja koja će vam promeniti život!

Redovno korišćenje ovih pitanja postepeno će promeniti vašu realnost. Glavna tajna leži u činjenici da vi sami stvarate ovu realnost i svoj život na Zemlji! Stvarate ga svakodnevno. Zašto to ne uradite na ličnoj osnovi? Zašto se ne zabavite i uživati u ovom kreativnom procesu?

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Profimedia

Ovih sedam pitanja su osmišljena da vam pomognu da se oslobodite ograničenja trodimenzionalne stvarnosti i pomognu vam da stvorite život po želji!

 

Prema teoriji kvantne fizike, univerzum postoji kao beskonačan broj mogućih događaja, sve dok jedan od njih nije izabran. Ove mogućnosti su predstavljene talasnim principom, gde svaka verovatnoća leži na konveksnosti talasa (sinusoida). Svaki put kada se napravi izbor, talas (sinusni talas verovatnoće) prestaje da postoji. Svako naknadno pitanje stvara novi talas mogućnosti. Čim se otvori određeni broj prilika / verovatnoća, preostaje vam da odaberete najprikladniju od njih.

 

Pitanja o kojima se raspravlja u daljem tekstu dovoljno su obimna i obdarena ogromnom moći. Kada ih sami postavljate - nemojte da očekujete trenutni odgovor, mada može da se desi da odgovor dođe odmah. Ponekad činjenica da se postavlja pitanje stvara čuda i menja živote.

 

Obratite pažnju na svoje snove i na znakove koje vidite. To mogu biti reči iz knjige, slike, sećanja itd. Međutim, zapamtite da proces promene energije počinje odmah nakon što se pitanje postavi. Nastavite da se pitate dok ne osetite da je ovo pitanje prestalo da bude relevantno za vas.

 

6 pitanja koja pristojni ljudi ne postavljaju: Granica mora da se zna!

foto: Shutterstock

1. Da li je ovo moja energija?

 

Tokom prelaska na novi nivo energije, frekvencija vibracija oko nas može značajno da varira i dramatično se menja. Kada se vibracije planete izdignu, doživljavate osećaj blaženstva i punoću osećanja. U takvim vremenima vam se čini da zaista primate, osećate i razumete nove energije. Vi ste mirni i sigurni da će sve biti u redu.

 

Kada vibracije planete padnu, osećate se napeto. Stari problemi za koje ste mislili da ste ih rešili iznenada se ponovo pojavljuju. U tim trenucima, čini se da vam nešto nedostaje i da ne znate gde i kako dalje. Vi ste ljuti ili, naprotiv, previše iscrpljeni. Izgleda da sve ide naopako, i stare navike mogu da vam se vrate. Možda se čak i iznenadite i kažete sebi: „Mislio sam da sam se odavno rešio starih problema. Jesam li stvarno pogrešio ... ponovo? ”

 

Pa, kako da prepoznate te trenutke?

 

Ekstrasenzorne sposobnosti u vama su mnogo razvijenije nego što možete da zamislite. Vi ne samo da osećate promenu frekvencija vibracija na planeti, već i hvatite misli, emocije i fizičke senzacije drugih ljudi. Ovo je velika sposobnost i deo vašeg energetskog bića. Problem je u tome što ove energije nesvesno opažate i pokušavate da ih “uklopite” u neku šemu koji razumete iz prošlosti i poklapa se sa njegovom frekvencijom! Stare šeme mogu da budu negativne emocije, ograničavajuće misli, bol, bolest ili stare navike koje ste već napustili u sadašnjosti. Međutim, vi uzimate tuđu energiju, pogrešno mislite da je ona vaša.

 

Činjenica je da niste obavezni da prihvatite ove vanzemaljske energije. Svesno govoreći o onome što se događa, možete da apstrahujete sebe i sprečite reakciju na te energije, sprečavajući na taj način posledice ove reakcije. Budite svesni i ispitajte sve što mislite da je negativno. Zapitajte se: “Da li je to moje?” Vaša unutrašnja svest će vam pomoći da dobijete odgovor koji vam dolazi mentalno, kroz testiranje mišića (kineziologija) ili pomoću tarot karata, itd. Zatim, kada shvatite da to nije vaša energija, pustite je da prođe, iskoristite maštu, ravnomerno dišite i oslobodite je. Olakšanje ne može odmah da dođe, dajte sebi vremena. 

 

Evo kako ovo možete da vežbate: 

 

Idite u šetnju kroz stambeno područje. Dok se krećete duž ulice, primetite svaku misao, emociju ili osećaj koji vam se javlja i zapitajte se: “Je li to moje?” 

 

Stalno svesni ovog procesa, iznenadićete se kada otkrijete koliko malo misli, emocija i fizičkih senzacija zaista pripadaju vama!

 

Kad neko hoće da vas ponizi i uvredi: Samo jedan potez i izaći ćete kao pobednik!

foto: Shutterstock

2. Šta će se desiti ako...?

 

Sve što je ikada napravljeno prvo je nastalo u mašti. Kada sebi postavite ovo pitanje: "Šta će se desiti ako ...?" Zamislite kako ćete se osećati. Kada pribegavate svojim osećanjima da biste uočili potencijalnu realnost, ovaj proces aktivira u vama deo koji je odgovoran za stvaranje stvarnosti. Koncentrišite svoju maštu kako biste stvorili novi osećaj. To će pokrenuti tok ili talas energije koji će ispoljiti željeni efekat. Fokusiranje samo na fizičku manifestaciju ograničava vas samo na ovu opciju. Ali vam je potrebna sloboda izbora, tako da morate da razmotrite sve opcije, uključujući i one koje još ne možete da zamislite.


Ovo su neki primeri:


Šta će se desiti ako ...

... uvek imam mnogo novca?

... bi moje telo izgledalo kako ja želim?

... bih voleo svoje telo bez obzira na to kako izgleda?

... bih postao neverovatno uspešan?

... bih znao kako da se snađem u ovoj situaciji?

... ne bih morao da brinem šta se dešava mom detetu? 

 

Ako imate poteškoća da zamislite fizičke senzacije i emocije, nemojte da očajavate. Nastavite da se pitate. Čak možete da pitate: „Šta će se dogoditi ako mogu da zamislim ...?“ Što više vremena potrošite na osećaj želenog efekta / stanja, to bolje.

 

3. Kako bi trebalo da se ponašam da bih privukao ono što želim da ostvarim?

 

U periodu Nove energije stvaramo bez napora. Kada želimo nešto da se desi, ali nismo sigurni šta konkretno treba da uradimo, moramo da se zapitamo: „Kako bi trebalo da se ponašam da bih privukao ono što želim da ostvarim?“. Ni u kom slučaju ne pitajte: „Šta da radim?“ Ili „Šta će biti moj sledeći korak?“ Da li osećate razliku u energiji ovih pitanja?! Ako se pitate šta da radite, postavljate sebi linearni način stvaranja koji zahteva od vas napor. „Šta bi trebalo da privučem?“ je poziv za željenu realizaciju bez borbe i napora, a to otvara mogućnosti koje ne možete ni da zamislite. Ovo pitanje poziva Univerzum da vas podrži u procesu vaše kreativnosti.

 

Ovo su 4 faze života prema fenomenalnom Karlu Jungu: U kojoj se vi trenutno nalazite?

foto: Shutterstock

4. Zašto je dobro što nešto nemam?

 

Vrlo često fokusiramo pažnju na ono što je pogrešno ili loše u nekoj situaciji. Onda počinjemo da osuđujemo sebe i / ili druge da su učinili pogrešnu stvar dopuštajući ovu verziju događaja. Prema tome, ono na šta fokusirate svoje misli privlači sve više i više energije. Stoga, pitajući: “Šta je dobro u činjenici da u tome nisam uspeo?” Privlači vašu energiju na ono što je dobro i eliminiše proces osude.

 

Razmislite o tome koliko je puta u vašem životu bilo događaja u kojima ste sebe osudili zbog neuspeha. Na primer, iskusiti takvu neprijatnost kao što je gubitak posla. Kada se osvrnete na ovaj problem (možda nakon što dobijete bolji posao), shvatite da je činjenica da ste izgubili posao zapravo pozitivna stvar za vas. Postavljajući sebi ovo pitanje, vi menjate percepciju i shodno tome utiče na vaše buduće iskustvo.

 

5. Kako sam stvorio ovo?

 

Kada se pitate: “Kako sam stvorio ovo?”, vi namerno skrećete pažnju na odluku koju ste doneli nesvesno, a koja je dovela do vrlo pozitivnih posledica. 

 

Ne pitajte: “Zašto sam to uradio?” Kada se pitate “zašto”, vraćate se u trenutak vaših prošlih neuspeha, kada ste učinili nešto slično i shodno tome probudili sve emocije i osude koje su prouzrokovane ovim neuspesima. Zašto privlači sve one energije koje vas teraju da ponovite svoje greške (na primer, odnos sa bivšim mužem). Zašto fiksira ograničavajuću realnost trenutne situacije. Umesto toga, pitajte kako i koji je bio trenutak stvaranja ovog iskustva.

 

Najkraći test inteligencije: 3 pitanja psihologa otkrivaju kako vam mozak radi!

foto: Shutterstock

6. Šta se dogobilo pa je ovaj bol nastao?

 

Ovo pitanje možete da koriste kada pitate: „Da li je moje (stanje / energija)?“, Nećete iskusiti nikakve vidljive promene ili poboljšanja. Sami, iznenadni bolni osećaji su interpretacije čulnih znakova. Stoga, postavljajući pitanje broj 6, stvorićete priliku za emitovanje takvih signala na drugi način. Na primer, ako neko pokuša da komunicira sa vama i vi ne reagujete na njega, onda se vanzemaljska energija nerealizovane komunikacije može izraziti u vama u obliku fizičkog bola. Emocije se takođe mogu prevesti u bol.

 

7. Kako ovo može da se poboljša?

 

Recite sebi ovo svaki put kad se nešto dobro dogodi. Ako ste pronašli novac, recite, “Kako se situacija može popraviti?” 

 

Takođe kažite: "Kako ovo može da se poboljša?" kada upadnete u nevolje. Ako vam pukne guma na automobilu, pitajte: "Kako ovo može da se popravi?" Ako vaše dete ima problema u školi ... "Kako se ovo može poboljšati?" .

 

Redovno korišćenje ovih pitanja postepeno će promeniti vašu realnost. Glavna tajna leži u činjenici da vi sami stvarate ovu realnost i svoj život na Zemlji! Stvarate ga svakodnevno. Zašto to ne uradite na ličnoj osnovi? Zašto se ne zabavite i uživati u ovom kreativnom procesu?

 

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...