Svi žele da budu kao one

Samouverene žene ove stvari rade potpuno drugačije: Kada živite svoju istinu, nezaustavljivi ste!

Žene koje zrače samopouzdanjem drugačije izgledaju, drugačije hodaju i drugačije se ponašaju

Zanimljivosti
Autor:
Samouverene žene ove stvari rade potpuno drugačije: Kada živite svoju istinu, nezaustavljivi ste!
Foto: Shutterstock

Svi znamo te žene - one koje u prostoriju unesu dašak svežeg vazduh. One nisu uvek najmršavije, najlepše ili najpametnije. One nisu arogantne. One su te koji te teraju da želiš da budeš blizu njih, piše stil.kurir.rs.

One su prepune samopouzdanja i svi žele da budu poput njih, a ovo su neke stvari koje one rade drugačije od ostalih:

1. Znaju svoju svrhu

Vaša svrha je da budete autentično Vi. Ni manje ni više. Kada aplaudirate svojim strahovima, neurozama i čudima, odjednom ove osobine postaju vaša sredstva.

Nesigurni ste zbog svog tela? Isto tako i milioni drugih žena - prigrlite svoju telo i učite druge da prihvate svoje! Sramite se svoje inteligencije? Zaboravite matematiku i radite ono što vas čini genijem! Kada živite svoju istinu, nezaustavljivi ste.

Zašto pametni ljudi nikada ne mogu da se uvrede? Mudrost koju bi svaka osoba trebalo da pročita!

foto: Profimedia

2. Imaju i praktikuje svoje jedinstvene rituale

Neki od najvećih mislilaca, umetnika, govornika, advokata i izvođača našeg vremena imaju ritual koji svakodnevno obavljaju. Nije reč samo o jedinstvenom ritualu, reč je i osećaju koji nam daje. Ritual stvara osećaj koji poželite pre nego što dođete do toga.

Na primer, ako želite da budete sigurni pre svog izaska šepurite se stanom na visokim štiklama. Ako želite da se osećate smireno, fokusiraje se na izdisaj. Svi imamo rituale koji smiruju naše živce, vraćaju nas u igru ili pripremaju naše misli za akciju. Upoznajte sebe i ono što vam je potrebno da se osetite prijatno.

3. Provode i vole da provode vreme same sa sobom

Do pada samouvrenosti može da dođe kada planovi nisu dobro osmišljeni ili su propali, a vi ostajete sami s vremenom. Kako je dobro kada slobodno vreme dođe kao poklon?!

Ništa više ne oživljava samopouzdanje više nego vreme koje poklanjate same sebi. Ako provodite svoje vreme u lošem raspoloženju, produbljujete svoju nesigurnost. Kada se obasipate ljubavlju usklađujete se sa svojim osnovnim vrednostima.

Naučite šta vam je potrebno da biste dobili dragoceno vreme samo za sebe. Nema ničeg privlačnijeg od žene koja uživa u svom društvu.

7 stvari o kojima uvek treba da ćutite: Ostaćeš bez onoga čime se hvališ!

foto: Shutterstock

4. Ništa ne shvataju lično

Da li poznajete neku samouverenu ženu koja sve shvata lično? Oni sa istinskom sigurnošću znaju da je svaki percipirani udarac na ego više odraz sagovornika nego njih samih.

Kada ste u stanju da čujete kritike i ne shvatate to lično, vaše reakcije se menjaju. Vi ste u stanju da budete saosećajne i osećate ljubav prema svima, bez obzira na to kako su vas tretirali. Život nije toliko dramatičan. Samopouzdanje nastaje prirodnom ljubavlju.

5. Postavljaju osnažujuća pitanja

Mi neprestano vršimo procene o tome šta stvari znače i šta treba da radimo. Što više osnažujućih pitanja postavljamo sebi, to ćemo biti sigurniji u sebe.

Ako postavljate pitanja kao što su: "Zašto mi se to uvek dešava?" Vaš um će doći do odgovora. Nasuprot tome, pitajte: „Zbog čega sam sada srećna?”Ili, ako postoji problem, pitajte: “Šta je sjajno u ovom problemu? Za šta mogu da se osećam zahvalno? ”Onda možete dobijete poverenje koje je potrebno da biste ga rešili.

Kada ohrabrujuća pitanja postaju druga priroda, nemate drugog izbora nego da dobijete poverenje u sebe tražeći odgovore.

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs