U svoju korist

Najveći lažovi rađaju se u ovom horoskopskom znaku: Prevariće sve da dođu do cilja!

Ne rade to zlonamerno, samo žele da usreće što veći broj ljudi

Zanimljivosti
22:52h Autor:
Foto: Shutterstock

Teško da iko od nas može da kaže da nikada u životu nije lagao, međutim, kada je u pitanju ovaj horoskopski znak može se reči da mu je to deo svakodnevice.

 

Iako mnogi Blizance smatraju najboljim prijateljima, tužna istina je da oni to teško mogu da budu budući da svaku situaciju žele da nameste u svoju korist.

Evo zbog čega najčešće lažu:

 

Pokušavaju da se izvuku iz nečega što su obećali

 

Jeste da je ovo nešto zbog čega većina nas laže, ali kod Blizanaca to prelazi na sasvim drugi nivo. Oni često obećavaju stvari za koje znaju da se nikada neće dogoditi, a gotovo nikada ne razmišljaju o posledicama. Ako im se nešto učini kao dobra ideja u jednom trenutku, odmah će to prihvatiti, iako će se predomisliti već u sledećem.

 

Mesečni horoskop za april 2019: Škorpijama će sve ići od ruke!

foto: Shutterstock

Žele da spasu svoj obraz

 

Ako su progešili, Blizanci će svim mogućim načinima pokušavati da spasu svoj obraz. Zavisni su od popularnosti i žele svima da se dopadnu pa makar lagali sve o sebi kako bi došli do cilja.

 

Vole da su ljudi oko njih zadovoljni

 

Blizanci se hrane srećom koju izazivaju kod drugih, a ako moraju da biraju između istine koja neće rezultirati srećom i laži koja će napraviti privid sreće, uvek će odabrati laž. Ne rade to zlonamerno, samo žele da usreće što veći broj ljudi.

 

Nikad ne odustaju i kad-tad dolaze do cilja: Ova 4 horoskopska znaka do uspeha dolaze u zrelim godinama!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...