Poslednji u 2019. godini

Supermesec se večeras poklapa sa prolećnom ravnodnevnicom: Ovaj neverovatno moćan astrološki fenomen donosi ogromne promene!

Ne plašite se da ostavite iza sebe stvari koje vam više ne trebaju i ne prijaju

Zanimljivosti
22:01h Autor:
Supermesec se večeras poklapa sa prolećnom ravnodnevnicom: Ovaj neverovatno moćan astrološki fenomen donosi ogromne promene!
Foto: Shutterstock

Na veče između 20. i 21. marta očekuje nas Supermesec u Vagi. Ovo je treći i poslednji Supermesec u nizu koje smo imali u ovoj godini.

Zbog ova tri Supermeseca bili smo ohrabreni da se prilagodimo svojoj intuiciji, podstaknemo našu žensku stranu i da se oslobodimo svega što nas je držalo nazad. Pripremali smo se za novo poglavlje koje je pred nama.

Pun Mesec će otvoriti novi energetski portal budući da se poklapa sa prolećnom ravnodnevnicom, što znači početak novog astrološkog perioda i novog ciklusa.

Kako bismo uspešno započeli novi život, stari treba da ostavimo iza nas i vratimo se na nultu tačku. Nula je broj beskonačnog potencijala, a nije slučajno da je pun Mesec u martu upravo u Vagi.

Mesečni horoskop za april 2019: Škorpijama će sve ići od ruke!

foto: Shutterstock

U vreme punog Meseca, mi zapravo ćemo imati tri planete u kosmosu koje su poravnate na nultoj vibraciji, što znači da će Univerzum biti prepun potencijala.

Ova energija će nas aktivirati, dopuniti i pripremiti nas za sledeće poglavlje. Pomoćiće nam da probudimo nove mogućnosti i prilike. Otvoriće nas i voditi u viša kraljevstva svesti.

Kroz ovaj proces ćemo shvatiti da moramo da pustimo neke stvari , a ovo će značiti da ćemo imati više naših dragocenih rezervi energije. Takođe treba da naučimo da zaštitimo našu energiju ili je usmeravamo u pravom smeru.

Supermesec neće skrivati stvari: Odgovori koje tražite će se pojaviti pred vama, biće vam jasno koje stvari treba da se promene i na vama je da odlučite kako najbolje da postupite.

Moramo da naučimo da koristimo našu energiju za stvari koje nas ispunjavaju kako bismo shvatili radost i celovitost koja se nalazi unutar nas.

Kako da prepoznate osobu dobre duše: Nije važno šta radi i govori - jedino je ovo odaje!

foto: Shutterstock

Ovaj pun Mesec dolazi da nas podseti da se usredsredimo, da se vratimo na početnu tačku, do nulte tačke našeg života i počnemo odatle. On nas podstiče da budemo savršeno uravnoteženi, tako da možemo da se osećamo mirnije i u skladu sa svojim životima.

On nas ohrabruje da počnemo da dajemo energiju stvarima koje želimo i da smanjimo količinu energije koju trošimo na stvari koje nas iscrpljuju.

Univerzum radi na misteriozni način, ali Kosmos može da nam da neke naznake. Ove noći, dok Mesec sjaji na nebu, možemo da iskoristimo ovu energiju da se usredsredimo i prizemljimo, da se uskladimo, da siđemo sa starog puta i zakoračimo na nov.

Vi ste umetničko delo i baš kao što umetnik balansira bojama ili kuvar balansira ukusima, morate da naučite da uravnotežite sebe. Potrebno je da naučite da sebe tretirate kao dragocenost koja jeste i da stvorite što više harmonije, podrške i ljubavi u svom životu.

Nemojte čekati da drugi to učine umesto vas, preuzmite kontrolu nad svojim životom i počnite da radite stvari u svoju korist. Neka vam Meseca bude vodič, a onda kada budete spremni, krenite samopouzdano u ovaj novi portal energije.

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs