da vam srce pukne

Objavila ove slike i rasplakala sve: Danas je trebalo da se udam, ali sam se probudila sa slomljenim srcem! (FOTO)

Fotografije su objavljene istog dana kada je venčanje trebalo da se održi, ali 8 meseci pre toga njen verenik je poginuo u saobraćajnoj nesreći

Wedding
Autor:
Objavila ove slike i rasplakala sve: Danas je trebalo da se udam, ali sam se probudila sa slomljenim srcem! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Debie Gerlač iz Arizone dirnula je u srca korisnika Fejsbuka kad je objavila fotografije svog zamišljenog venčanja sa verenikom Rendijem, koji je tragično izgubio život.

U trenutku snimanja fotografija Rendi je već bio mrtav, ali je uz pomoć Fotošopa „ubačen“ na fotografije.

Romantično venčanje u Italiji: Kejt Apton blistala u Valentino venčanici! (FOTO)

Ali, Debbie je s razlogom objavila fotografije. Napisala je pismo – koje prenosimo - s važnom porukom za sve nas.

"Danas je trebalo da bude najvažniji dan u mom životu. Danas je trebalo da se udam za svog najboljeg prijatelja. Trebalo je da se probudim, obučem venčanicu i krenem u susret čoveku svojih snova. Danas, ispred svih naših članova porodice i prijatelja, Rendi i ja smo trebali da se zavetujemo na svoju međusobnu ljubav i da te naše zavete držimo svetima u našim srcima. Danas je trebalo da bude dan o kojem sam sanjala otkad sam bila devojčica. Danas je trebalo da postanem supruga. Danas je trebalo da postanem gospođa Zimerman..."

Zaprepastila se: Uz pozivnicu za venčanje dobila je uputstvo za ponašanje i stajling!

"Ali danas sam se probudila sama, kao i inače svakoga dana. Danas sam se probudila sa slomljenim srcem. Danas me moj tata neće voditi do oltara. Danas neću videti izgled lica svog Rendija kad me prvi put ugleda u venčanici, haljini koju sam morala da sakrijem od njega, jer nije mogao da dočeka da je vidi. Danas neću videti sve naše prijatelje i porodicu. Danas se neću udati za ljubav mog života. Danas neću biti supruga... "

5 ključnih trendova za letnje venčanje: Detalji su najvažniji! (FOTO)

"A to je zato što je neka osoba odabrala nešto što je zauvek promenilo moj život, odabrala je da se NE zaustavi na znaku zaustavljanja, da se NE zaustavi kad je video kako moj verenik dolazi prema njemu na svom motociklu, nego je pokušao da požuri preko ulice…“

Molim te, molim svakoga ko čita ovaj post, pazi na motocikliste, zaustavi se na znaku STOP i pažljivo vozi, jer nikad ne znaš čiji je ceo svet na tom motociklu. Da se ta osoba zaustavila, udala bih se za svog Rendija, svog najboljeg prijatelja, ljubav svog života.

Nora uskoro puni 101 godinu, i sprema venčanje: Moram da se udam dok još nije kasno! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs