sramotno ponašanje

Venčanje se pretvorilo u najgori košmar: Mlada je ovim zahtevima šokirala goste!

Gosti su morali da sami donose svoju hranu na svadbu, mladoženjina porodica je isključena iz organizacije, a momačko veče je ispalo devojačko

Wedding
Autor:
Venčanje se pretvorilo u najgori košmar: Mlada je ovim zahtevima šokirala goste!
Foto: Profimedia

Jedna gošća na svadbi iskalila je svoje nezadovoljstvo na Fejsbuku mladinim ponašanjem i do detalja opisala kako se jedno venčanje pretvorilo u horor, i to u režiji bezobrazne mlade.

Ona je mladu opisala kao čudovište koje je izmaltretiralo sve i svakog sa svojim nebuloznim zahtevima.

"Ona stalno o svemu laže. U svom životu nikad nisam upoznala nekog toliko razmaženog i zahtevnog. Tražila je od mladoženje da promeni svoje planove za momačko veče. Zahtevala je od njega da on, kumovi i prijatelji budu pratnje deverušama na devojačkoj večeri te da povede sa sobom i njenog osmogodišnjeg brata. Ispostavilo se da je razlog njenim zahtevima strah da mladoženja ne bi na momačkoj večeri upoznao neku drugu ženu ", objašnjava gošća, piše Daily Mail.

Takođe, probala je da zameni mladoženjinog kuma, i umesto njegovog brata zahtevala je da kum bude bogati samac, kako bi mogla da ga spoji sa svojom kumom koja nije u vezi.

"Kao da već ovo nije dovoljno, potpuno je ignorisala buduću zaovu koja je nekoliko dana pre svadbe objavila da je trudna i brže-bolje vratila razgovor na njeno venčanje. Prilikom kupovine odela i venčanice je obavestila mladoženju da nemaju novca za njegove nove cipele, ali bez obzira na to, par dana kasnije na njihovu adresu stigla su tri paketa Victoria's Secret stvari za nju.

Mladoženja dan pre venčanja otkazao sve: Mlada očajna, razlog je potpuno slomio!

foto: Profimedia

"Otkazala je dostavu pića na svadbi jer si nije mogla da priušti konobare. Isto je napravila i sahranom pa je tražila od gostiju da sami donesu ono što nameravaju da jedu Od mene i moje majke je očekivala da joj pripremimo devojačko veče i nismo smele apsolutno ništa bez njene dozvole. Kontrolisala je sve do najsitnijeg detalja. Mladoženjinoj porodici je rekla da ne vidi zašto bi učestovali u organizaciji venčanja.

I kad su svi mislili da ne može gore od ovog, zatražila je od gostiju gotovinu kako bi pokrila alkohol koji bi se, ipak, točio na venčanju.

"Na venčanju je odlučila da ponudi gostima jedno predelo i jedno glavno jelo, dok je sebi naručila drugačiju hranu jer joj se nije svidelo to što će ponuditi gostima. Gosti koji su vodili svoju decu na vjenčanje su dobili uputstvo da ponesu grickalice.

Ljudi koji su pročitali njenu objavu nisu mogli da veruju kako se ova mlada ponaša. Mnogi su dodali da bi mladoženji bilo pametno da pobegne dok još može.

Mlada i svi gosti u suzama: Mladoženja usred venčanja objavio da voli drugu osobu! (VIDEO)

foto: Profimedia

"Taj frajer treba da pokupi svoje stvari i ode, što pre to bolje - komentisao je jedan korisnik.

"Ja bih već odavno pobegao od takve, a njen mladoženja je idiot što ostaje s njom nakon svega što je napravila. Nikad ne bih dopustio da se neko tako ponaša prema mojoj porodici. I tačka - komentarisao je drugi muškarac.

Neki od članova grupe na Fejsbuku su počeli da razmatraju različite scenarije u kojima bi porodica mladoženje zgrabila mladoženju i odvela ga što dalje od nje.

"Neko treba da odvede mladoženju na Tajland na momačko veče, napraviti neke sitnije gluposti kako bi ih uhvatili policajci, i praviti se da nemaju više novca za let kući - napisali su.

Svadbene običaje u Srbiji svi znate, ali ovo ne: Postoji 7 tipova srpskih mlada, evo koji su!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs