Odlepila zbog gošće

Ispovest razočarane mlade: Zbog takvog bezobrazluka ne želim da ih vidim na mom venčanju!

Verenik nije ništa rekao na to jer mu je bilo neprijatno i bilo ga je sramota.

Wedding
Autor:
Ispovest razočarane mlade: Zbog takvog bezobrazluka ne želim da ih vidim na mom venčanju!
Foto: Shutterstock

Pozivnice za venčanje nekad nisu najjasnije napisane, pa često dođe do zabune. Ako na njima ne stoji "plus 1", onda se podrazumeva da ćete se na ceremoniji venčanja pojaviti sami. U suprotnom doći će do problema i za vas i za mladence.

Jedna nevesta suočila se sa tom stresnom situacijom kada je saznala da će probiti broj gostiju za koje je u mogućnosti da plati, i to zbog bezobrazluke jedne gošće.

Došla je na ideju da opozove pozivnicu ili da zamoli jedan par da se ne pojavi na venčanju. Međutim, nije sigurna da li je to pravilna odluka.

Koliko košta prosečna srpska svadba: Organizovanje slavlja je ozbiljna investicija!

foto: Shutterstock

"Da li sam nerazumna ako nekoga zamolim da ne dolazi na moje venčanje? Juče mi je verenik rekao da su kod njega na poslu pričali o našem venčanju i da je njegova koleginica rekla da ona i njen suprug jedva čekaju da dođu na ceremoniju. Problem je u tome što on nije pozvan jer pozivnica ne važi za "plus 1".

Partneri nisu pozvani, jer bi u suprotnom to napisali na pozivnici. Mi organizujemo malo venčanje i u mogućnosti smo da platimo za 50 osoba, a sa njim premašujemo budžet jer će nam tražiti da doplatimo dosta. Proširili smo listu kako bi i nše kolege došle jer smo prvobitno planirali 46 gostiju.

Ja njegove kolege uopšte ne poznajem i videću ih tek na venčanju, a kamoli njihove partnere. Verenik nije ništa rekao na to jer mu je bilo neprijatno i bilo ga je sramota. Ni on nikada nije upoznao njenog supruga", napisala je ona na sajtu Mumset.

Bila je to idilična svadba: A onda se pojavio bivši momak i napravio haos! (VIDEO)

foto: Ilustracija: Shutterstock

Mnogi korisnici ovog sajta podržali su ovu nesrećnu devojku u tome da treba da otkaže poziv.

Po nepisanom pravilu, ljudi koji su u braku treba da dobiju pozivnicu i za partnere, ali ako mlada i mladoženja nisu u finansijskoj mogućnosti, onda je bolje da se konsultujete sa njima ili da odete sami.

Svadba o kojoj se priča: Mlada okićena evrima i zlatom, a mladoženja plače! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs