Ima se, može se

Bali-beg ispunjava želje verenici: Koliko će koštati luksuzna svadba!

Bali-beg i Fahrije Evdžen venčaće se u predivnom zamku, a evo koliko će celo venčanje da košta
Wedding
13:42h Autor:
Bali-beg ispunjava želje verenici: Koliko će koštati luksuzna svadba!
Foto: Instagram / Burakozcivit

Sve više se zahuktavaju pripreme za svadbu godine, kako turski mediji nazivaju venčanje Buraka Ozčivita, neodoljivog Bali-bega, i njegove verenice Fahrije Evdžen, koju smo upoznali kao Nedžlu u seriji "Kad lišće pada", zakazanu za 29. jun 2017, prenosi lepaisrecna.rs.

Par se iz petnih žila trudi da detalje slavlja sačuva od radoznalih medija, ali kako su oboje veoma popularni, mediji se sa svoje strane dovijaju na razne načine da čitaocima odškrinu vrata tog glamuroznog događaja. Tako, polako u javnost isplivavaju pojedini detalji, a sve zahvaljujući «pouzdanim izvorima bliskim mladencima», kako se to obično kaže.

Kad Bali begu nedostaje verenica: Iznenađenje koje je oduševilo svaku ženu! (FOTO)

Sudeći prema tim napisima, markantni Burak nije štedeo na organizaciji, a ceo trošak podmiruje sam iako je imao izdašne sponzorske ponude. Pod devizom moja svdba, moje uživanje, moj trošak, Burak se svima zahvalio i odrešio sopstvenu kesu. Pa tako, tvrde zlobni komentari, svaku mladinu želju dvostruko ispuni.

Venčanje i svadbeno veselje biće organizovani u veličanstvenom istorijskom zdanju s kraja 19. veka poznatom pod imenom Sait Halim pašina vila, smeštenom na samoj obali Bosfora na evropskoj strani Istanbula. Danas ta građevina pripada takozvanoj Turističkoj banci i u njoj se odvijaju razna dešavanja bogatih i slavnih, od venčanja i rođendana, do časova joge, tango plesa i bioskopa na otvorenom, a veoma je in i doručak u njegovoj elegantnoj bašti.

Za zakup tog velelepnog mesta koje podseća na dvorac iz 1001 noći Burak je iskeširao oko 75.000 evra, a po gostu plaća još 150 evra. Lista gostiju je baš impresivna: na njoj je oko 500 imena poznatih osoba iz sveta umetnosti i javnog života (no, svi mediji su kunu da imaju pouzdanu informaciju kako venčanju neće prisustvovati Neslihan Atagul, s kojom mladoženja već tri godine snima strasnu ljubavnu priču "Beskrajna ljubav", i njen suprug Kadir Dogulu, a sve zbog nesuglasica nastalih na početku snimanja). U to nije uračunato ukrašavanje sale i stolova, vatromet kasno uveče, muzika, svadbena torta...

Ne zna se pouzdano ni koliko košta venčanica koju poznati istanbulski kreator Rašit Bagzibagli već mesecima priprema, ali se veruje da je Bali-beg i za nju izdvojio čitavo malo bogatstvo.

Novinari zatim tvrde da par neće ići na medeni mesec u inostranstvo jer Buraka čeka snimanje drugog dela filma "Moj brat", ali je zato za 250.000 evra iznajmio luksuznu jahtu za krstarenje oko grčkih ostrva u Egeju.

A, nakon toga čeka ga novi trošak, uređenje doma u kojem će živeti i odgajati decu.

Zbog žene morao da pije slanu kafu: Detalji sa veridbe Bali bega nasmejali ceo svet (FOTO)

Објава коју дели Fahriye Evcen (@evcenf) дана 16. Мај 2017. у 3:03 PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs