Obratite pažnju

Nema linije, nema ni braka: Dlan otkriva da li ćete se udati i imate li sreće!

Pogledajte u desni dlan i otkrijte šta vam je sudbina namenila
Wedding
18:36h Autor:

Još uvek niste pronašli ljubav svog života? Pogledajte u desni dlan i otkrijte šta vam je sudbina namenila!

 

Nema linije, nema ni braka

 

Linija braka nalazi se ispod malog prsta. Vrlo je kratka. Jedna linija označava jedan brak, a kad se račva, znači da će se osoba dva puta venčati. Ova linija pokazuje i kada će se neko udati ili oženiti, kao i koliko će dece imati. Ako nema linije, nema ni braka.

 

Da li postoje ukleti predmeti: Loš osećaj vas ne vara!

 

Sve se vidi na dlanu

Sudbina se čita iz desnog dlana, a levi će potvrditi ili odbaciti sumnje. Koliko će bračna strast trajati, otkriće bračna linija, ali i mesnatije ruke i prsti.

 

Četiri osnovne linije
Postoje četiri osnovne linije - linija srca, glave, života i sudbine. Linija života počinje izmeđ palca i kažiprsta i proteže se u luku prema ručnom zglobu. Linija glave proteže se iznad linije života i preseca dlan. Linija srca ide u obrnutom smeru od prve dve linije i nalazi se iznad linije glave. Linija sudbine proteže se od ručnog zgloba prema srednjem prstu.

 

Ako želite da odredite približno vreme kada će vam se nešto dogoditi, podelite linije otprilike na sedam delova.

 

Nije svejedno: Kako datum venčanja određuje tok braka!

 

 

Pokazuje slomljeno srce
Kada se linija srca završava ispod kažiprsta, osoba je idealista i veliki romantičar. Kada se linija završava između kažiprsta i srednjeg prsta, osoba nije zahtevan partner, mila je i iskrena, a ako se završava ispod srednjeg prsta, puna je ljubavi, ali je ne iskazuje. Pauze i raskidi na ovoj liniji upućuju na slomljeno srce.

 

Volite li flert?
Najvažnija linija u ljubavi je linija srca. Isprekidana predstavlja osobu rastrzanu između nezavisnosti i dubokog odnosa. Male linije koje se granaju nagore pokazuju da ste skloni flertu, a nadole pokazuju nepoverljivu narav i osobu koja je emotivno povređena. Pauze i raskidi upućuju na slomljeno srce.

 

Japanski horoskop: Večiti kalendar određuje ko vam donosi nesreću u životu! (FOTO)

 

Životni nesklad


Nijedna linija nije savršena. Najčešće se račvaju, a ako se dele na kraju, pojačava se snaga te linije. Slabo izražena linija znak je nedostatka energije. Male kose crte koje idu prema gore su bezopasne, dok one koje idu dole oduzimaju snagu liniji. Prekidi u linijama mogu označavati vreme slabosti, i životnog nesklada ili završetak jednog načina života.

 

Znak raznih osećanja
Venerin breg nalazi se u podnožju palca. Smatra se najvećim znakom seksualnosti, ljubomore i emotivnih veza. Ako je Venerin breg ispupčen i naglašen, osoba je sklona užicima, lepa je, vitalna i jako je osećajna.

 

Kakav vam je libido?
Pri čitanju iz dlana važna je i udaljenost palca od kažiprsta. Kada otvorite dlan, a prste skupite, obratite pažnju pod kojim su uglom prsti. Ako je odnos palca i kažiprsta pod pravim uglom, seksualna aktivnost je dobra i uspešno zadovoljavate partnera, međutim ako je taj raspon manji, mogući su problemi.

 

Zapisano na dan vašeg rođenja: Pročitajte budućnost iz 5 životnih polja!

 

Venerin pojas

Venerin pojas označava početke ljubomore koju osoba sakriva u sebi, i nije je ni svesna ili se verovatno nikada u životu nije stvarno zaljubila. Liniju nemaju svi, a označava mnogo partnera i ljubavnika, koji se mogu javiti i kasnije u životu, ne samo u mladosti.

 

Depresivni ljudi
Slabo izražena linija srca upućuje na emotivnu nestabilnost i problem uspostavljanja komunikacije s drugima. Tamne mrlje na liniji srca upućuju na setne i ponekada depresivne ljude, a uzan prostor između linije glave i linije srca znak su introvertne osobe, na prvu loptu vrlo zatvorene u ljubavi.

 

Večiti horoskop: Blizanci će završiti u ludnici, Jarac zauvek sam!

 

Prsti puno govore

Strastveni i skloniji ugađanju sebi su ljudi koji imaju deblje ruke i mesnatije prste, dok duži i šiljati prsti upućuju na seksualnu nezainteresovanost.

 

Ljubavne veze
Linija srca upućuje na mnoge veze i ljubavni avanturizam. Što je deblja, osoba je seksualno privlačnija i ima jaču seksualnu želju koju će utoliti samo partner sa istom "snagom". Ukoliko se spajaju linija srca i glave koja je odmah ispod, čovek misli samo srcem. Kada je linija srca visoko na dlanu, osoba je inteligentna.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...