U sred tržnog centra

Deda Mraz umesto poklona kleknuo i izvadio prsten: Pomogao vojniku da zaprosi devojku! (FOTO)

Deda je kleknuo ispred Kimberli, i uz buket cveća, pismo i verenički prsten u Klintovo ime ju je zaprosio. Uz suze i smeh, devojka je rekla "da"
Wedding
14:50h Autor:
Foto: Facebook / The Eastland Mall

Kimberli Roberts nije ni slutila šta je čeka kada je prišla da se slika sa Deda Mrazom u Istland tržnom centru. Ovaj najpoznatiji i najvoljeniji deka na celom svetu ispunio joj je najveću želju.

U dosluhu sa Kimberlinim dečkom Klintom Andrhilom, vojnikom koji je sticajem okolnosti miljama daleko od kuće, Deda Mraz joj je isporučio najlepši poklon koji ju je ostavio bez daha, prenosi today.com.

Deda je kleknuo ispred Kimberli, i uz buket cveća, pismo i verenički prsten u Klintovo ime ju je zaprosio. Uz suze i smeh, devojka je rekla "da"!

OVDE pogledajte kako je izgledala prosidba u avionu tokom leta za Abu Dabi!

Foto: Facebook / The Eastland Mall
Foto: Facebook / The Eastland Mall

Klint je ceo čin prosidbe vešto osmislio. Zamolio je Kimberline roditelje da je odvedu u Tržni centar i smeste pored Deda Mraza.

"Rekla sam Deda Mrazu da bih volela da se moj dečko bezbedno vrati kući iz Avganistana, on je potom izvadio cveće, kleknuo ispred mene i pročitao poruku koju mu je Klint poslao. Ovo je bio definitivno najlepši poklon o kojem sam ikada mogla da sanjam". objašnjava Kimberli za 14news.com.

Zašto će ova žena nakon razvoda od sada, pa nadalje uživati u Božiću, saznajte OVDE!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...