Pogledajte novi spot

Bojana Gregorić izbacila Seju Sexona iz stana (VIDEO)

Pesma nam govori da čovek ne treba, čak ni u trenucima kada misli da su mu sve lađe potonule i da Novu godinu neće dočekati s osmehom na licu, da izgubi optimizam, kaže Sejo

Muzika 11.12.2017. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Zlatan Menković / Spektroom

U novom spotu grupe Zabranjeno pušenje za pesmu "Nova godina", kojom se najavljuje novi album grupe, čiji je izlazak planiran za 5. mesec 2018, zagrebačka glumica Bojana Gregorić izbacuje Seju Sexona iz stana.

 

Ali, kako svaki kraj stare ljubavi otvara mogućnost nove, ovaj spot u duhu novogodišnjih praznika ima srećan kraj. Spot je sniman u Sarajevu i Zagrebu, a frontmen benda Sejo Sexon kaže da je ova pesma, koja govori o tuzi,
usamljenosti i praznini urbanog života, zapravo autobiografska:

 

"Jednom sam nepromišljeno ostao bez cure pred Novu godinu. Uvek mladima savetujem da ne raskidaju veze pred zimu i da curu, kakva god da je, probaju sačuvati barem dok ne dođe leto. Međutim, ja to nisam uspio i sam sam šetao gradom, neraspoložen među svim tim euforičnim ljudima," otkriva Sejo.

foto: Zlatan Menković / Spektroom

Novi spot popularnog benda donosi nam prazničnu atmosferu, svetlucave ukrase, vatromet i obilje emocija, a ukoliko želite da Novu godinu dočekate uz Zabranjeno pušenje, budite 31.12. u Biogradu na Moru gde će bend uz koncert sve prisutne uvesti u novu 2018. godinu.

 

U spotu se uz članove benda pojavljuju zagrebačka glumica Bojana Gregorić - Vejzović i njena sarajevska koleginca Nadine Mičić. Spot je snimljen u produkciji “Spektroom” studija, koju potpisuje Nikola Blagojević.

 

Spot je režirao Saša Peševski, a scenario je osmislio sam lider benda Sejo Sexon. Scenografiju je radila Lea Petrović Numić, kostime Belma Žiško, frizuru "EN studio", a make-up Naida Đekić.

foto: Zlatan Menković / Spektroom

Video je sniman na nekoliko lokacija u Sarajevu, pa su prolaznici ekipu mogli da videti na Vratniku, Žutoj tabiji, Baščaršiji, kao i u Galeriji "Boris Smoje".

 

"Pesma nam govori da čovek ne treba, čak ni u trenucima kada misli da su mu sve lađe potonule i da Novu godinu neće dočekati s osmehom na licu, da izgubi optimizam. Uvek postoji dobra vila koja ga gleda s nekog krova i koja će mu se spustiti na rame," kaže Sejo Sexon. Autori pesme "Nova godina" su Sejo Sexon, Toni Lović i Dario Kovač.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...