Tvoje lice zvuči poznato

Zasenio ostale takmičare: Aleksa Jelić kao Bijonse osvojio 1.000 evra za slepe!

Aleksa Jelić je fantastičnom imitacijom američke dive Bijonse odneo pobedu u šestoj epizodi šoua Tvoje lice zvuči poznato
Muzika 17.11.2013. - 12:16h Autor: Kurir

Aleksa Jelić je pobednik šeste episode šoua Tvoje lice zvuči poznato i njegova fantastična imitacija američke dive Bijonse. Aleksa je zasluženo zasenio sve ostale takmičare svojom transformacijom uz izuzetno zahtevnu koreografiju u vatrenom nastupu za pesmu Single ladies. Nagradu od 1.000 evra Aleksa je odlučio da dodeli Udruženju za slepe i slabovide.

 

"Ako se slažete, to je jedan od najtežih hendikepa, pa bih hteo da nagradu dam Udruženju za slepe i slabovide", rekao je Jelić.

 

http://www.youtube.com/watch?v=P9iQ_BiqhGY

Pored pobede u ovom izdanju šoua Tvoje lice zvuči poznato, Aleksa Jelić  trenutno deli prvo mesto sa Anom Kokić u generalnom plasmanu sa 206 poena, dok je na trećem mestu Knez.

 

U ovoj emisiji gostujući žiri bio je Bora Čorba.

 

Muški likovi kao da su "napali" Gocu, pa je ona ovaj put bila Cane iz Brejkersa, koja je energičnim nastupom rušila binu. Ana Kokić je konačno bila žensko i odlično dočarala šarmantnu Francuskinju Zaz.

 

Tamara je glumila šašavog Laku, Šašić - Olivera Dragojevića, a Knez - Kemala Montena. Sneki se vratila svojoj muzici i bila je u koži svoje koleginice Ane Bekute, dok  je Boris Milivojević promenio boju glasa i "iz bunara"  pevao jednu od popularnih Bajagin pesama 220  u voltima. Imitacija Skaja kao Robina Tika i Sare kao Majli izazvala je pravu kontroverzu među žirijem i izvođačima jer su pevači odbili da do kraja izvedu koreografiju. Ivan i Marija su im to najviše zamerili jer oni na sceni glume, a ne predstavljaju sebe.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...