Poznati humanitarci

Džamirokvaj i Egzampl pomažu ugroženima od poplava (FOTO)

Džek Kej iz Džamirokvaja i Egzampl, pored nastupa na Sea Dance festivalu, održaće i dve humanitarne VIP žurke u Budvi
Muzika
17:16h Autor:
Džamirokvaj i Egzampl pomažu ugroženima od poplava (FOTO)
Foto: Promo
1 / 5 Foto: Promo

U okviru Sea Dance festivala koji će se održati od 15. do 17. jula nadomak Budve na plaži Jaz, u ekskluzivnom kompleksu Dukley Gardens biće organizovan veliki VIP humanitarni događaj pod nazivom Be Human.

Naime, zvezda ovog festivala britanski reper Egzampl, najpre će 16. jula tokom dana organizovati humanitarnu VIP žurku pod nazivom „Be human hosted by Example", na kojoj će da nastupi specijalnim di džej setom, a tokom noći će sa bendom zabavljati posetioce glavne bine Sea Dance festivala.

Dan kasnije, 17. jula sa početkom u 21h veliki svetski muzičar i vodeće ime ovog festivala – Džej Kej iz Džamirokvaja nastupiće specijalnim di džej setom.

Sav prihod od prodaje ulaznica za Be Human, koje koštaju 200 i 1.000 evra, namenjen je za pomoć ugroženima od poplava u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

“Velika nam je čast što će ovako velika svetska imena organizovati humanitarne žurke za pomoć ugroženima od poplava u Srbiji i što će mesec dana nakon smirivanja situacije podsetiti svetsku javnost na nesreću koja je zadesila ceo region”, izjavio je Dušan Kovačević, direktor Exit festivala.

Inače, na Sea Dance festivalu biće postavljeno šest bina, a pored Jamiroquaia i Example-a nastupaju Klingande, Tara MCDonald, Juan Atkins, Kiril Đaikovski ft. TK Wonder, Bad Copy, Darkwood Dub, Eddy, Eyesburn, Rambo Amadeus, Urban&4 i Who see.

A kako je bilo na promociji ovog festivala u Budvi, na luksuznoj lokaciji Dukley gardens gde će se održati humanitarni događaj Be Human, pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs