KADA JE PAS POČEO PRETERANO DA ŠTITI BEBU RODITELJI SU ODLUČILI DA POSTAVE KAMERU: A onda je usledila stravična istina

Kada su roditelji primetili čudno ponašanje kod njihovog kućnog ljubimca rešili su da slede svoju intuiciju.

Ljubimci
08:21h Autor:
KADA JE PAS POČEO PRETERANO DA ŠTITI BEBU RODITELJI SU ODLUČILI DA POSTAVE KAMERU: A onda je usledila stravična istina
Pas spasio bebu od dadilje monstruma, Foto: printscreen/youtube/ ABC27HD

Roditelji iz Južne Karoline, Houp i Bendžamin angažovali su 22- godišnju dadilju za svog sedmomesečnog sina Fina. Aleksis Kan je delovala kao savršen izbor i oni su bili izuzetno zadovoljni.

Međutim, ponašanje njihovog psa Kiliana je postalo neuobičajeno jer je počeo izuzetno zaštitinički da se ophodi prema Finu. Baš u periodu kada je i Kan došla u kuću.

pas, Kućni Ljubimac
foto: Profimedia

Pas je iz dana u dan postajo sve agresivniji prema dadilji i roditeljima njhov instikt da nešto nije kako treba nije dao mira. Odlučili su da provere šta se zapravo dešava u njihovoj kući tako što je Houp ostavila svoj telefon ispod kauča kako bi snimila šta se dešava dok ona i suprug nisu na poslu. Nakon što su preslušali snimak usledio je muk, bili su prestravljeni. Čuli su udarce, šamaranje, plač i galamu.

Ispostavilo se da je dadilja zlostavljala dete a da ih je ponašanje psa zapravo dovelo do istine. Zapitali su se koliko bi zapravo trajalo ovakvo zlostavljanje da nije bilo njihovog zaštitinički nastrojenog kućnog ljubimca. Kan je osuđena na tri godine zatvora i upisana je u registru kao zlostavljačica dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs