Prvi put

Udomljavanje, saveti veterinara i predstavljanje rasa u Pet zoni Beogradskog Manifesta

Novi dom su pronašle kuce, mace i morsko prase

Ljubimci
Autor:
Udomljavanje, saveti veterinara i predstavljanje rasa u Pet zoni Beogradskog Manifesta
Foto: Dušan Petković

Napušteni psi, mačke, ali i po jedan zec, hrčak i morsko prase iz prihvatilišta za životinje "Draževac", dobili su nove vlasnike na Beogradskom manifestu koji je, prvi put imao i Pet zonu posvećenu kućnim ljubimcima.

U okviru Pet zone, od petka do nedelje, posetioci su dobili besplatne savete od uglednih veterinara, dresera i stručnjaka za gruming. Veliku broj ljudi privuklo je predstavljanje škole za obuku pasa "Aport", kao i prezentacije odgajivačnica pasa i mačaka.

foto: Dušan Petković

Posebna pažnja, u okviru akcije Mesec oralnog zdravlja pasa, bila je posvećena zdravlju zuba i desni naših ljubimaca. Svi posetioci koji su usvojili neku od napuštenih životinja, dobili su poklon pakete Pedigree i Whiskas hrane od sponzora manifestacije, kompanije Mars Balkan East. Tokom sva tri dana, u okviru Pet zone, organizovane su radionice - crtanje, pravljenje životinja od balona...

Vlasnici ljubimaca i ljubitelji životinja prvi put su imali svoj kutak na najvećem porodičnom festivalu destinacija i manifestacija "Beogradski manifest", koji je organizovan od 24. do 26. maja, uz podršku Grada Beograda, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Turističke organizacije Beograda.

1 / 5 Foto: Dušan Petković
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs