Svetska književna senzacija

Stil vam poklanja knjigu meseca: Žena na prozoru, bestseler koji je opčinio svet!

I čuveni Stiven King ju je okarakterisao kao knjigu koju nećete moći da ispustite iz ruku

Knjige
Autor:
Stil vam poklanja knjigu meseca: Žena na prozoru, bestseler koji je opčinio svet!
Foto: Promo

Ana Foks živi sama, u četiri zida koja zove svojim domom, a njena omiljena i skoro jedina zabava jeste da posmatra komšije kroz prozor. Ne može da se natera da izađe napolje. Ne ide u kupovinu namirnica niti u šetnje po parku, čak ni ne pokupi poštu sa ulaznog stepeništa. Samo gleda kroz prozor i posmatra. A onda se u kuću preko puta njene useljavaju nove komšije, Raselovi: otac, majka, sin tinejdžer.

Slika savršene porodice raspada se u paramparčad jedne večeri kada Ana vidi nešto što nije trebalo. Sada mora da uradi sve što je u njenoj moći da otkrije šta se stvarno desilo. Ali, ako to i uradi, da li će joj iko poverovati? A pre svega, da li veruje samoj sebi?

Šta je stvarno? Šta je mašta? Ko je u opasnosti? Ko kontroliše sve? U ovom đavolski uzbudljivom trileru niko i ništa nije onakvo kakvim se čini.

"Žena na prozoru" postala je svetska književna senzacija i bestseler koji preporučuje i slavni Stiven King, a mi vam je poklanjamo!

Prvih pet najbržih čitalaca koji ostave komentar ispod objave na našoj Fejsbuk stranici dobiće fenomenalan roman na poklon!

Knjiga vas čeka na našoj portirnici u Vlajkovićevoj 8, u Beogradu!

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs