Biće objavljen 10. oktobra

Mark Darsi umire u novom nastavku romana o Bridžet Džouns!

U romanu, čiji su delovi objavljeni u britanskom listu, glavna junakinja Bridžet Džouns ima 51 godinu, njen muž Mark Darsi je umro i ona sama odgaja dvoje dece
Knjige
17:14h Autor:
Mark Darsi umire u novom nastavku romana o Bridžet Džouns!
Foto: AP

Novi roman britanske spisateljice Helen Filding o junakinji Bridžet Džouns, Mad About the Boy, biće objavljen 10. oktobra, objavio je danas list Sandej Tajms (Sunday Times).

U romanu, čiji su delovi objavljeni u britanskom listu, glavna junakinja Bridžet Džouns ima 51 godinu, njen muž Mark Darsi je umro i ona sama odgaja dvoje dece.

Helen Filding objavila je treći roman o BridžetDžouns pošto su prvi i drugi deo deo - Bridget Jones's Diary i Bridget Jones: The Edge of Reason, prodati u više od 15 miliona primeraka.

U novom nastavku Bridžet Džouns je i dalje opeterećena svojim kilogramima, ali ovog puta muče je i bore koje su sve vidljivije na njenom licu. Preko društvene mreže Tviter upoznaje novog partnera, koji je više od 20 godina mlađi od nje.

Mada je Fildingova uvek negirala da su njena književna ostvarenja autobiografska, očigladna je sličnost njene sudbine i sudbine Bridžet Džouns - ima 55 godina, dvoje dece, a razvedena je od 2009. godine. Po romanima Helen Filding snimljena su dva filma o Bridžet Džouns.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs