Horoskop za 12. septembar: Lavu se dešavaju samo lepe stvari, Vage strepe od nepoznatog, a njih čeka iznenađenje

Dnevni horoskop za 12. septembar kaže kako će Blizanci imati flert, dok Ribe ispaštaju zbog pogrešnih koraka

Horoskop
Autor:
Horoskop za 12. septembar: Lavu se dešavaju samo lepe stvari, Vage strepe od nepoznatog, a njih čeka iznenađenje
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Današnji poslovni dan mogla bi da vam poremete neka skraćenja rokova ili promene poslovnog dogovora. Uspećete sa svim tim da se izborite bez većih poteškoća.

Ljubav: Provedite dan u nekom druženju sa prijateljima ili zajedničkom izlasku, prijaće vam svakako.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Ukoliko je nešto od zaostalih obaveza i papirologije zaostalo, potrudite se da to završite na vreme i korektno kako ne bi bili na meti kritika.

Ljubav: Mogli biste biti malo razočarani ukoliko budu izneverena vaša očekivanja od strane osobe koja vam se dopada.

Zdravlje: Pad energije.

Blizanci

Posao: Angažujte se maksimalno u poslovnim dogovorima i kontaktima. Nećete imati rezultate u istom trenutku, ali ćete bitno ubrzati neke tokove, i eventualno ispraviti neke nejasnoće.

Ljubav: Iako ovaj dan svakako nije u top pet povoljnih za angažovanje u sferi ljubavi, Blizance ipak očekuje lepa prilika makar za flert, koketiranje.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Rak

Posao: Vodite računa da u brzini ne napravite neki ozbiljniji propust, jer ćete se onda pola dana baviti ispravljanjem istog.

Ljubav: Bilo bi dobro da sumnje koje vas muče pre svega preispitate, pa tek onda odreagujete.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Lav

Posao: Umesto da se žalite na brojne obaveze i prepirete sa saradnicima, najbolje će biti da se nekako izolujete i posvetite svojim primarnim obavezama. Tako ćete i sebe i druge poštedeti bespotrebnog nerviranja.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, pustite da vam se dešavaju lepe stvari, ne kočite sebe i ne isključujte iz nekih potencijalno lepih emotivnih priča.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Devica

Posao: Pojačano angažovanje očekuje Device i tokom ovog dana. Budite fokusirani maksimalno i pokušajte da izbegnete moguća kašnjenja izazvana tuđim greškama i propustima.

Ljubav: Mogli biste dragu osobu da iznenadite nekim finim znakom pažnje, poklončićem. Dan je povoljan za sve vrste ljubavnog angažovanja.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Vaga

Posao: Budite fokusirani na tekuće obaveze, i korak po korak rešavajte nagomilane obaveze. Iako neke stvari ne zavise direktno od vas, budite istrajni u svojim namerama.

Ljubav: Posvetite se više ljubavnoj sferi, jer je moguće da se vaša draga osoba oseća pomalo zapostavljeno. Malo truda se svakako isplati.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Posao: Držite se već započetih poslova, i trudite se da sve započeto korektno odradite bez žurbe. Pokušajte da izmirite dugovanja prema institucijama ukoliko imate.

Ljubav: Uglavnom biste mogli biti preokupirani poslovnim aktivnostima planovima, ipak, potrudite se da date sebi i malo oduška i opustite se.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Iako će vam biti potrebno dosta truda i tokom ovog dana na poslovnom planu, ipak ste u periodu kada možete maksimalno korektno odgovoriti na sve izazove.

Ljubav: Nema prepreka na vašem ljubavnom planu, posebno ukoliko planirate da aktuelan odnos još više ojačate i podignete na viši nivo. Uživajte u svakom zajedničkom trenutku.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Jarčevi imaju vrlo dobre predispozicije da danas otpočnu neke važne poslovne pregovore sa vrlo uticajnim osobama. Samo napred.

Ljubav: U vašim partnerskim odnosima i dalje može biti prisutna distance i dosta loša komunikacija.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Vodolija

Posao: Vodolije bi danas mogle biti dosta mentalno opterećene i pod pritiskom, što zbog obaveza koje su se nagomilale, što zbog najave novih poslovnih dogovora.

Ljubav: Bilo bi dobro da poslušate sopstveni glas razuma i ne ulećete u bespotrebne komplikovane ljubavne situacije.

Zdravlje: Vodite računa o urinarnom traktu.

Ribe

Posao: Budite oprezni ukoliko sklapate nove dogovore, i dobro proverite sve administrativne začkoljice pre nego što nešto potpišete.

Ljubav: Staro i prošlo bi trebalo da ostavite u prošlosti, okrenite se novim emotivnim prilikama i uživajte, ovo je dobar period za ljubav.

Zdravlje: Stres, iscrpljenost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs