Dolazi nam pun Mesec u Vodoliji: Ova 3 horoskopska znaka očekuju velike stvari

Stiže pun Mesec u Vodoliji, evo šta nam donosi.

Horoskop
Autor:
Dolazi nam pun Mesec u Vodoliji: Ova 3 horoskopska znaka očekuju velike stvari
Foto: Shutterstock

Trenutak punog Meseca koji će biti 19.avgusta, je uvek neka vrsta kulminacije radnje koja se postavlja na mlad Mesec u istom znaku, što znači da ako ste 9. februara započeli nešto novo, sada ćete konačno dobiti rezultat.

Pun Mesec će biti težak za mnoge znakove, jer će u tom trenutku Saturn i Venera biti u opoziciji – moraćete da uložite ozbiljne diplomatske napore u komunikaciji sa nekim starijim od vas. Zato je bolje ne rešavati nikakve stvari i ne praviti afere u periodu od 18. do 20. avgusta, inače bi situacija kasnije mogla da dovede do ozbiljnih posledica.

Ova tri horoskopska znaka imaju najviše potencijala da im se dese velike stvari.

Astrologija
foto: Shutterstock

Bik

Pun Mesec 19.8. se dešava u vašem sektoru karijere i statusa – završavate veliki ciklus vezan za vaše profesionalne aktivnosti. Verovatno se ne menja samo vaša karijera, menjaju se i vaš status i titula, ali za sada te promene možda nisu toliko očigledne.

Na situaciju u vašem profesionalnom razvoju utiče planeta Pluton, što može ukazivati na određenu uticajnu osobu. Njen izgled može uticati na vaš život, na primer, ako ste žena, onda vam određeni muškarac može čak predložiti da napustite posao i brinete o porodici.

Vodolija

Pun Mesec je u vašem znaku – u centru ste pažnje, zahvaljujući ličnim planovima za promene na poslu. Nešto je već nadživelo svoju korist i sada možete zatražiti podršku svog oca ili šefa da krenete napred.

Astrologija, Horoskop
foto: Shutterstock

Na primer, možete dobiti novo odeljenje za upravljanje ili čak možete početi da radite sami. Pored toga, možda ćete dobiti važnu titulu ili zadatak koji će biti dragocen i veoma cenjen u društvu. U početku, ovo može uključivati obuku i dobijanje novog sertifikata.

Devica

Pun Mesec se dešava u vašem sektoru rada i zapošljavanja, što znači da možete završiti posao u jednom timu i preći u novi. Vladar punog Meseca, Uran, nalazi se u vašem sektoru učenja i širenja – može vam se ponuditi ozbiljnija pozicija, na primer u međunarodnoj kompaniji ili da promovišete međunarodni projekat.

Stil/Atma

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs