Horoskop za 2. avgust: Bik ne sme srljati u nov posao, Škorpija dobija dugo željenu ponudu, njih zavodi zanimljiva osoba

Astrolozi upozoravaju da će mnogi znaci imati problema sa psihičkim zdravljem i promenama raspoloženja, dok se Blizancima smeši lepa ljubavna priča.

Horoskop
07:26h
Horoskop za 2. avgust: Bik ne sme srljati u nov posao, Škorpija dobija dugo željenu ponudu, njih zavodi zanimljiva osoba
Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Ovan

Posao: Prihvatite konstruktivan savet i razmislite o promeni neke poslovne koncepcije,ili pak nekom potpuno novom projektu.

Ljubav: Danas će vam najviše prijati kućna atmosfera. Uživajte.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Bik

Posao: Bikovi imaju dosta ideja i planova, ali bi bilo dobro da njihovo pokretanje odlože za kasnije. Posebno se ne zalećite u neke poslove o kojima nemate dovoljno informacija.

Ljubav: Nije isključeno bar jedno prijatno iznenađenje od drage osobe, a na vama je da se opustite i uzvratite na najlepši moguć način.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Pokušajte da se ovog poslednjeg radnog dana ne rasplinete na sto strana, iako biste hteli puno toga da odradite, biće sasvim dovoljno da pozavršavate započeto, i to pre svega vezano za papirologiju.

Ljubav: Nije isključeno da jedan običan flert prerase u novu lepu ljubavnu priču. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo odbro.

Rak

Posao: Dosta miran i opušten dan je pred Rakovima, tako da se očekuje da svoje zacrtane obaveze privedu kraju na zadovoljavajući način.

Ljubav: Budite inicijator nekog finog i opuštenog druženja sa prijateljima, kućna varijanta je ono što najviše volite.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Lav

Posao: Poslednji radni dan ove sedmice Lavovima donosi napetost zbog nekih situacija koje će samo usporavati sve ono što vi želite da ubrzate.

Ljubav: Bilo bi lepo da što manje napetosti prenesete u druge životne sfere, naročito se to odnosi na ljubavna dešavanja.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Devica

Posao: Evo prilike da Device malo predahnu kada je obim posla u pitanju, i da na vreme i korektno privedu kraju sve zacrtane obaveze.

Ljubav: Moguće je da vam pažnju privuče pomalo intrigantna osoba, pokušajte da priču pokrenete na pravi način, i očekujte da će i druga strana uzvratiti.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe, alergije.

Vaga

Posao: Nemojte se rasplinuti na više strana ovog dana. Poradite na prioritetima pa korak po korak krenite u realizaciju.

Ljubav: Interesantno poznanstvo ili poziv na druženje dolazi vam danas iz poslovnog okruženja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Ovog petka biste mogli da očekujete komunikaciju sa bivšim saradnicima ili poslovnim partnerima, a nije isključena ni neki poslovni dogovor koji odavno priželjkujete.

Ljubav: Dovoljno interesantno poznanstvo danas bi moglo da preokupira vašu pažnju u sferi ljubavnih relacija.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Bez obzira na ogroman uložen trud i energiju, današnji poslovni rezultati najtipičnijih Strelčeva biće ispod ličnih očekivanja, naročito što ćete neke poteze morati da ponavljate.

Ljubav: U ljubavnoj sferi rezultati bi mogli da budu veoma zadovoljavajući, ukoliko ne budete razmišljali o prošlosti.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Jarac

Posao: Danas vas očekuje opušteniji dan u odnosu na prethodne da ipak uspešno privedete kraju radnu sedmicu, uz doduše osećaj blage mentalne iscrpljenosti.

Ljubav: Opuštanje vam je preko potrebno i u ljubavnoj sferi. Od vašeg raspoloženja zavisi sve.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

Vodolija

Posao: Povoljne okolnosti pratiće Vodolije i ovog petka, pa je preporučljivo da prvenstveno započete aktivnosti privedete kraju, a za nove inicijative biće vremena i u narednim danima.

Ljubav: Na prvi pogled stvari na polju ljubavi idu tokom koji vam odgovara. Ipak, nemojte se previše opuštati, iznenađenja nisu isključena.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Ribe

Posao: Veoma je bitno da racionalno koristite energetske resurse, naročito zbog dodatnih obaveza koje se povremeno mogu pojavljivati.

Ljubav: Fokus vam je potreban tokom ovog petka na polju ljubavnih odnosa, u suprotnom oprečne informacije mogu vam zakomplikovati inače solidan dan. Budite otvoreni da o svemu razgovarate.

Zdravlje: Osećaj umora, iscrpljenosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs