Dnevni horoskop za 23. jul: Bika snalazi neočekivan obrt, Vaga dobija novu poslovnu ponudu, oni ostvaruju sve što požele

Proverite šta nam zvezde savetuju ta danas vezano za posao, ljubav i zdravlje,

Horoskop
Dnevni horoskop za 23. jul: Bika snalazi neočekivan obrt, Vaga dobija novu poslovnu ponudu, oni ostvaruju sve što požele
Foto: ABC / Ferrari / Profimedia

Ovan

Posao: Vreme je da prestanete sa čekanjem da će se nešto desiti i promeniti samo od sebe i stvar uzmete u svoje ruke. Sve što je bilo u zastoju i na čekanju sada kreće u dobrom smeru. Danas je taj dan.

Ljubav: Slobodni Ovnovi, možete pokrenuti ono što priželjkujete, možete transformisati san u realnost. Od vas sve zavisi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Sve je u vašim rukama, bićete spremni na prilagođavanje brzim promenama koje vas mogu očekivati i sposobni da izgurate stvari na svoj način.

Ljubav: Slobodni Bikovi, posao vam može doneti neko zbližavanje i bolje upoznavanje. Neko vas je već šarmirao i uneo dosta radosti u vaše srce.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Blizanci

Posao: Verovatno će ritam ići jedan korak napred dva nazad, ali to i nije tako loše kako biste proverili svoje planove i nacrte.

Ljubav: Ne očekuju vas neke posebne prepreke na ljubavnom planu, naravno ukoliko ne napravite neki brzopleti potez i ne upropastite stvar svojom neozbiljnošću.

Zdravlje: Stres, napetost izbacujte kroz fizičku aktivnost.

Rak

Posao: Promene u dogovorima će vas nervirati, a izvesno je da ćete morati često da razgovarate sa ljudima koje biste najradije zaobišli kako god.

Ljubav: Odličan dan je pred vama i na ljubavnom planu. Sav trud i pažnja koju ulažete, biće vam višestruko uzvraćeni.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Lav

Posao: Može dolaziti u poslednjem trenutku do promena situacija, kako u dogovorima tako u komunikaciji sa osobama koje su vam poslovno bitne. Malo šta tu možete promeniti, zato se ne nervirajte.

Ljubav: Mogući su iznenadni pozitivni preokreti, koji će vas dodatno podstaći da se više posvetite jedno drugom. Uživajte.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Devica

Posao: Pre svega povedite računa da u komunikaciji kako sa nadređenima tako i osobama sa kojim blisko sarađujete ne dođete u konflikt zbog nekih nerešenih stvari iz prethodnog perioda. Ako do toga i dođe upotrebite svoje komunikacijske veštine da stvari ispeglate, uspećete u tome.

Ljubav: Slobodne Device, ukolko ste već stupile u neku komunikaciju sa nekom osobom, ne očekuju vas neke bitnije promene.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Vaga

Posao: Moguće je da dobijete neku novu poslovnu ponudu neočekivano. Ne žurite sa odlukom dok ne proverite sve informacije.

Ljubav: Slobodne Vage, skupite hrabrost, presecite i otvoreno saopštite osobi sa kojom ste u kontaktu kakve su vam namere. Niko ne može da nagađa kakve su vam misli i osećanja.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Škorpija

Posao: Akcenat bi trebalo da vam bude završavanje već započetih poslova, imaćete i podršku iz okruženja.

Ljubav: Slobodne Škorpije, moguć je neočekivani susret sa osobom koja vas već duže vremena interesuje. Ni sami niste sigurni da li je to dobro ili ne, ali vi volite rizik, stoga šta bude neka bude.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Strelčevi, i dalje ćete morati biti oprezni u dogovorima i saradnjama, kao i u svemu vezanom za papire, potpise i formalnosti.

Ljubav: Zauzeti Strelčevi, pravi je trenutak da odete na neko lepo putovanje, po mogućstvu godišnji odmor u inostranstvo, jer to vam je u ovom trenutku najpotrebnije.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Jarac

Posao: Neke poslove koje ste završili ranije, neke zaostale naplate možete da očekujete da ćete realizovati, što će vam dati dodatnu stabilnost al ii motivaciju.

Ljubav: Slobodni, možda sa osobom iz vaše prošlosti, ili osobom koja se po godinama dosta razlikuje od vaših, otpočnete iznenada vezu.

Zdravlje: Vrlo dobro

Vodolija

Posao: Nastavljate u dobrom ritmu, pomalo rastrgani na više strana ali na zadovoljavajući način uz vrlo dobru ličnu organizaciju da obavljate tekuće obaveze.

Ljubav: Period je pozitivan za sve vrste planova, putovanja, i svih zajedničkih aktivnosti koje volite.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Neke odluke treba da sačekaju, neke informacije morate još dobiti, moraju se neke situacije pokrenuti koje će vam biti smernica za dalje.Budite strpljivi.

Ljubav: Strpljenje će vam biti potrebno i na polju ljubavi, ukoliko ne želite da se tenzije prošire i iskomplikujete odnose sa osobom koju volite.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs