Veliki letnji horoskop otkriva: Koga očekuje mnoštvo zbivanja, susreta i putovanja, a koga i po neka znakovna poruka

Neke od vas u najuzbudljivijim danima leta očekuje mnoštvo zbivanja, susreta, putovanja, a možda i znakovnih poruka

Horoskop
Veliki letnji horoskop otkriva: Koga očekuje mnoštvo zbivanja, susreta i putovanja, a koga i po neka znakovna poruka
Foto: Shutterstock

Jul donosi puno neočekivanih preokreta i iznenađenja, u avgustu nas očekuje retrogradni Merkur pa se ne mogu izbeći izvesni zastoji i odlaganja, dok će septembar biti značajan po pomračenju Meseca u znaku Riba koja se odvija 18., a omogućava nam da otkrijemo skriveno, kao i da rešimo neke probleme iz prošlosti.

Ovan

Ovan
foto: Shutterstock

Ocena leta: 4

Ulaskom u leto, dočekaće vas pun Mesec u znaku Jarca koji 22. juna ukazuje na važnije zaokrete kad su u pitanju vaš dom i porodica s jedne strane i karijera s druge. Moguće su promene vezane za stanovanje i povećane obaveze prema najmlađim članovima porodice. Sve to s čime ćete se baviti, verovatno ćete uspešno okončati na mladi Mesec u Raku koji se odvija 5. jula.

I tako nekako počinje vaše vreme za zabavu, uživanje. Manje je posla, više poziva na druženje, sve je nekako mirnije, pa se možete malo i opustiti.

No pojačajte oprez oko 16. jula kada se vaša planeta vladar sreće s Uranom u Biku. Staloženije delujte, zastanite kad ste ljuti i nestrpljivi i višu pažnju usmerite na novac i finansijske transakcije.

Kako mesec odmiče bićete sve raspoloženiji za ljubav. Ako ste u vezi, biće puno lepih trenutaka provedenih udvoje. Samci pak imaju priliku upoznati nekog i uživati u flertu i vlastitoj privlačnosti.

U avgustu ćete biti jako nemirni. Biće vam potrebno više kretanja, pa ćete češće odlaziti na izlete, putovanja ili u duge šetnje. Sredinom meseca suočićete se i s nekim poteškoćama koje će biti potrebno rešiti, a mogu biti vezani za zdravlje, radne obaveze ili neke osobe iz vaše bliske okoline.

U septembar Ovnovi ulaze spremni za posao, no i dalje željni zabave i ljubavi. Ovo je dobar mesec da se nešto pokrene ili dogodi na polju odnosa i ljubavi, posebno oko 14. i 15. a kada aspekti najavljuju poziv, susret, izlazak na dejt ili putovanje s partnerom.

Idealni partner:

Godiće vam društvo Blizanaca jer vam s njim nikad neće biti dosadno. Vodiće vas na razna mesta i čućete mnogo zanimljivih informacija

Srećni dani:

8. jul – očaraćete nekoga svojim načinom razmišljanja. Pravi je trenutak da nešto ponudite, zatražite ili predložite.

23.avgust – Mesec u vašem znaku mogao bi vas odvesti na neka mesta na kojima ćete se osećati kao da ste kod kuće.

Bik

Bik
foto: Shutterstock

Ocena leta: 4/5

Poslednji dani juna mogli bi biti značajni po putovanju, ali i po čestim porukama koje ćete primati od drugih ljudi. Dogovaraćete susrete, planirati leto i uživati u nekim zanimljivim razgovorima.

Mars će u vašem znaku boraviti sve do 20. jula pa će to razdoblje biti značajno za vaše odnose, možda i za početak neke nove ljubavne priče. Imaćete puno energije, no isto tako nećete dopuštati da vas niko ni na šta primorava, posebno oko 16.7. kada se Mars susretne s Uranom i podigne vam jednu jako nemirnu energiju. Trebaće vam malo da se zaljubite, planete, prekinete. Stvari se događaju doslovce u sekundi. No savet je da se prvo smirite, a tek potom donesete odluku.

Kroz jul će biti poželjno više uskladiti neke planove s ukućanima, pa i s voljenom osobom. Mogući su susreti u stanu ili hotelu i to u kasnim večernjim satima. No čini se da je reč o nekim događajima koji će biti kratkog daha.

U avgustu je moguće da se Bikovima u život vrati bivša ljubav ili stari prijatelj kojeg dugo niste videli. Biće vam to uzbudljivo, ponajviše zato što nećete biti sigurni kuda to sve vodi.

Vrlo brzo pokazaće vam se pravo stanje i to sredinom meseca kada je moguće da u vezi dođe do neke svađe. Povod prepirci može biti nerešeni problem iz prošlosti, novac ili razlike u odgoju dece.

Tek iza 28. avgusta znaćete na čemu ste oko nekih događaja koji su se odvijali od kraja jula.

Ulazak u septembar biće pozitivan, na način da ste spremni na predstojeće radne aktivnosti, ali i na dosta zabave i izlazaka koji vas očekuju tokom ovog meseca. Posla neće biti previše, neće biti niti opterećujući, pa ćete se čak zabavljati i dok radite.

Idealni partner:

U društvu Raka vreme će vam brzo prolaziti. Uživaćete u kvalitetnoj komunikaciji i dugim razgovorima. Odnos će se učvrstiti još više kroz septembar.

Srećni dani:

1. jul – na vidiku je strast koju sledi i romantika. Dobar dan za ljubav, kao i za planiranje ljubavnih susreta. Bit će vam teško odoleti.

24. avgust – mogli biste se dobro provesti na jednom kraćem putovanju ili izletu. Godiće vam promena sredine, a i društvo će biti ugodno.

Blizanci

Blizanci
foto: Shutterstock

Ocena leta: 4

Vaše leto biće promenljivo, od jako dobrog, pa sve do nešto lošijih dana sredinom avgusta. Ulazak u leto biće obećavajuće na svim poljima. Smeše vam se neke dobro plaćene poslovne ponude, a nećete biti štedljivi niti kad je posredi šoping. Već u početnim danima jula mogli biste krenuti na jedan put. Trebaće vam promena okoline. Partner će vam u ovom mesecu biti jako naklonjen, pa ćete provesti neke jako lepe trenutke kojima možete osnažiti svoju povezanost i bliskost. Samci ovog znaka bit će jako otvoreni prema flertu i provodima, pa će im julske planete ispuniti neke želje.

Od 20. jula do 4. septembra Mars će se kretati vašim znakom. Imate puno energije, znatiželjni ste, ne možete dugo sediti na jednom mestu, imate potrebu brzo pričati, brzo hodati i brzo voziti, to su samo neki efekti njegovog uticaja. Kroz ovaj period možete doživeti puno uzbuđenja i strastvenih noći, no isto tako se preporučuje pojačan oprez u prometu.

Retrogradno kretanje Merkura od 5.8. do 28.8. može prouzrokovati nesporazume u komunikaciji s bližnjima. Neispunjena obećanja i nespremnost na iskrenu komunikaciju pokazaće se kao problem u odnosu, posebno sredinom meseca kada je vredno preuzeti odgovornost za svoje postupke i opreznije donositi odluke jer bi se nešto moglo zakomplikovati.

Krajem meseca čvorovi nesporazuma počeće se polako rasplitati.

Lepa Venera u Vagi kroz septembar daće Blizancima brojne blagoslove kad su posredi hobiji, izlasci, ali i zavođenje.

Idealni partner:

Odnos s Lavom bit će ključan za vas jer bi vam upravo on mogao pomoći da se osećate mirno i sigurno u onim izazovnijim trenucima.

Srećni dani:

3. jul – ovo je dan u kojem možete ostvariti jedan emocionalni dobitak i shvatiti da se nepotrebno brinete oko nekih stvari.

30. jul – vrući poljupci i strastveni zagrljaji obeležiće noćne sate ovog utorka. Sreća je na vašoj strani, samo se prepustite.

Rak

Rak
foto: Shutterstock

Ocena leta: 4/5

Puno pozitivnih događanja i uzbuđenja čeka vas na samom početku leta. Merkur i Venera u vašem znaku vode vas na neka romantična ljubavna putovanja, sve do 11. jula. Prolepšaćete se, imaćete više energije i privlačićete poglede osoba suprotnog pola, posebnoo oko mladog Meseca u vašem znaku 5. jula. Moguća je proslava ili izlazak u većem društvu. Što ćete više izlaziti, veća je mogućnost da vam se dogodi nešto što ne tražite. Biće i nekih neočekivanih događanja na polju prijateljstva. Sudelovaćete u promeni kroz koju će prolaziti vaš bliski prijatelj. Ljubavni izgledi biće povoljni kroz celi jul. Osećaćete se voljeno, imaćete više samopouzdanja, a i finansijska situacija bit će obećavajuća.

Puni Mesec na poslednjem nivou Jarca odvija se 21. jula i može vam pokazati što u partnerskom delu svog života trebate okončati. Nekad je to samo vaš način postupanja i razmišljanja. Došlo je vreme da nekome ili nečemu kažete 'ne'.

Avgust će za Rakove biti mesec u kojem će se suzdržavati od velikih aktivnosti. Čuvaćete za sebe neke planove i odgađati donošenje odluka. Pričekaćete s nekim aktivnostima jer ćete osećati da još niste spremni ili da nemate dovoljno jasnoće i energije.

Sredinom meseca može doći do problema u jednom odnosu. Mogući su nesporazumi u komunikaciji ili povlačenje iz razgovora. Budite oprezniji u prometu i kretanju. Možda ćete primiti poruku ili vest koja će vam pomoći da postavite granicu i zauzmete se za sebe.

Idealni partner:

Osoba rođena u znaku Riba, pročitaće vaše potrebe i namere. Često ćete se sporazumevati prećutno i bez puno reči.

Srećni dani:

6. jul – dobićete potvrdu da je ono što ste naslućivali, istinito. To će vas ohrabriti da istražite što vam donosi ta prilika.

1. avgust – kretanje Meseca vašim znakom pomoći će vam da ispunite neke svoje želje i potrebe.

Lav

Lav
foto: Shutterstock

Ocena leta: 4

Najuzbudljiviji dani leta očekuju vas kroz jul. Merkur i Venera kretaće se veći deo meseca vašim znakom pa očekujte mnoštvo zbivanja, susreta, putovanja, možda i znakovnih poruka koje će pokrenuti talas promena u vašem ljubavnom životu. Malo će smetati uticaj Marsa u znaku Bika koji može doneti povećane napore ili izazove koji dolaze kroz posao i odnose s nadređenim osobama. Poseban oprez preporučuje se u danima oko 16. jula kada se Mars udružuje s Uranom, a taj uticaj biće najsnažniji za osobe rođene od sredine avgusta, pa do 19. avgusta. Ne donosite nagle odluke, smirite se, promislite, a tek potom odlučite.

Kako će mesec odmicati rešićete ono što vas je mučilo i prepustiti se letnjim danima s više znatiželje i istraživanja. Neke nove mogućnosti su pred vama. Novi ljubavni početak, poboljšanje prilika u odnosu, pomirenje, prisustvovanje jednoj zabavi na kojoj ćete upoznati neke zanimljive osobe.

Ulaskom u avgust osećate veću potrebu da se pozabavite finansijama, ali i da vidite što možete učiniti kako biste više cenili ono što imate i bili zahvalni na tome. Mars i Jupiter ukazuju na druženje s prijateljima, aktivan društveni život i dobrobiti koje idu kroz timsko delovanje.

Ako bude nekih novčanih neprilika, sigurno ćete ih rešiti kroz septembar koji vam donosi nove poslovne prilike. A zbog ljubavi možda krenete i na jedno kraće putovanje ili izlet.

Idealni partner:

Najviše razumevanja i podrške dolaziće od osobe rođene u znaku Strelca. A i značajno je što će život s njom biti pustolovina.

Srećni dani:

26.7. - Lavove očekuje puno ugodnih i zanimljivih susreta i zbivanja. Partner će vam pokazati koliko vas voli i poštuje.

5. septembar – obratite pažnju na poruke i razgovore. Nešto se zanimljivo iz svega može izroditi i to vrlo brzo.

Devica

Devica
foto: Shutterstock

Ocena leta: 3/4

Tokom jula, posebno do 21. u mesecu imaćete razloga biti razdragani, veseli i raspoloženi. Neki problemi kao da gube na važnosti, a vi se možete posvetiti onome do čega vam je istinski stalo. Putovanje s prijateljem početkom meseca ili produbljivanje bliskosti i povezanosti u odnosu s voljenom osobom, dodatno će vas osnažiti i oraspoložiti.

Neki od vas ili će imati potrebu više vremena provoditi u samoći, ili ćete imati neke tajne koje ćete skrivati od drugih. Tajni susreti i razgovori mogli bi vas odvesti u nepredviđenom smeru.

Avgust je mesec u kojem će biti raznih zbivanja i onih jako dobrih i obećavajućih i onih u kojima shvatate da ne možete dobiti ono što želite. Venera u vašem znaku od 5. do 29. avgusta naglasiće vaš šarm i privlačnost, doneće vam više prilika za flert, no isto tako i jednu situaciju u kojoj ćete se suočiti s onim što je bilo i što sada trebate nekako popraviti.

Sredina meseca bitće posebno važna jer se tada događa nešto što vam pokazuje kojim putem više ne možete ići jer to vaš partner više neće tolerisati. Isto tako vidljivo je i da vi ne možete tako lako preći preko nekih stvari.

Pustite da se sve smiri. Kada Merkur krene prema naprijed, od 28.8. bit ćete trezveniji i jasnije ćete videti što je potrebno učiniti dalje.

Septembar će biti dosta povoljan mesec jer Devicama omogućuje i napredak u poslu, bolje finansijske okolnosti, ali i priliku da smire, poboljšaju ili poprave ono što je bilo ugroženo ili narušeno u odnosima do kojih vam je stalo.

Idealni partner:

S Bikom ćete znati na čemu ste. Taj osećaj sigurnosti, biće ključan jer će vam omogućiti da se opustite i budete svoji.

Srećni dani:

15. jul – bićete na pravom mestu, s pravom osobom i vidljivo je da ćete biti zadovoljni, namireni i srećni.

3. avgust – mladi Mesec u vašem znaku prilika je za novi početak. Razvoj događaja pokazat će vam jeste li na pravom putu.

Vaga

Vaga
foto: Shutterstock

Ocena leta: 4

Prva dva meseca leta više će nalikovati na potragu za ispunjenjem ličnih potreba. Tokom jula bićete druželjubivi, očekuje vas puno susreta i ostvarenja planova koje ste zacrtali. Preuzimate neke nove odgovornosti na poslovnom i privatnom planu i dobro ste s tim. Imate oko sebe neke drage ljude s kojima se možete dobro zabaviti i voditi zanimljive razgovore. Kretanje Marsa znakom Blizanaca od 20. jula do 4. septembra biće vaša velika motivacija i energetski podsticaj da otputujete na neka mesta koja dugo priželjkujete posetiti. Putovanja u inostranstvo biće posebno zanimljiva i dinamična, kao i kontakti s osobama koje žive udaljeno od vas. Slobodne Vage bi mogle ostvariti bliski odnos s osobom koja je stranac ili živi u drugom gradu.

Tokom avgusta tražićete više prostora za odmor. Nerado ćete pričati o onome što osećate, a moguće je da vam se dogodi i privlačnost prema osobi koja je zauzeta. Sredina meseca pokazat će vam ima li ta privlačnost budućnost. Ako ste u braku isti taj period biće ključan da se usaglasite s partnerom oko nekih važnih pitanja. Možda neće biti jednostavno, ali budite strpljivi.

I onda dolazi septembar. Vaše vreme za ljubav i ispunjenje želja. Kretanje Venere vašim znakom donosi vam nove ljubavne blagoslove. Vaše se želje ispunjavaju, posebnoo sredinom septembra kada je mogući jedan dobitak. Imaćete razloga za zadovoljstvo.

Idealni partner:

Škorpion će pozitivno uticati na vas. Onda kad pomislite da ne možete ili ne znate, on će vas pogurati i pokazati vam da je moguće.

Srećni dani:

9. avgust – ovaj dan donosi buđenje strasti, okolnosti vas pozivaju na delovanje. S lakoćom dolazite do cilja.

5. septembar – ovo bi mogao biti dan za pamćenje. Sva vrata su vam otvorena. Osoba do koje vam je stalo pokazuje vam ljubav.

Škorpion

Škorpija
foto: Shutterstock

Ocena leta: 4

Tokom jula imate potrebu odmaknuti se od svega što vas ograničava i guši. Trebate više slobode u delovanju i odlučivanju. Ukoliko vas partner stavi pod pritisak, vaša će reakcija biti žestoka. Moguće je da oko 16. jula doživite nešto neobično i neočekivano, nešto nakon čega ćete se zapitati što dalje, a ima veze s jednim odnosom.

U julu ćete sudelovati i na nekim zanimljivim događanjima na kojima ćete sresti osobe koje niste dugo videli. Kroz razgovor možda otkrijete da imate slične planove za budućnost, pa dogovorite udruživanje.

Avgust će biti mesec u kojem Škorpioni trebaju više vremena za sebe. Niste spremni dati odgovore, izneti svoje mišljenje. Treba vam vremena kako biste shvatili šta želite dalje. Vaš bi partner mogao postati nemiran i nestrpljiv, možda i ljubomoran. Sredinom meseca izlazi na površinu ono što je bilo skriveno i potisnuto. I to se treba videti i pristupiti mu strpljivo. Ako se pojavi ljutnja i nezadovoljstvo, dajte sebi vremena da sagledate situaciju iz nekog drugog ugla. Retrogradno kretanje Merkura do 28.8. podstiče vas da se vratite na neke nerešene teme iz prošlosti i porazgovarate s partnerom o onome što je bilo.

Ulaskom u septembar kao da sve sleže na svoje mesto. Ljubavne rane se isceljuju. A vaš ljubavni život ući će u sretnije poglavlje već s prvim danima jeseni.

Idealni partner:

Vaga će biti vaš navjerniji saveznik u borbi s okolnostima koje vam ne idu na ruku. Njena ljubav vas isceljuje.

Srećni dani:

11. avgust – u društvu ste osoba koje vas vole i razumeju. Neki će preduzeti nešto što će vas vratiti u ljubavnu prošlost.

7. septembar – javiće vam se neko za koga ste mislili da vas više ne želi ili da vas je zaboravio. Iznenadiće vas izjave te osobe.

Strelac

Strelac
foto: Shutterstock

Ocena leta: 3/4

Leto pred vama moglo bi vam doneti mnogo dobrih provoda, ali i nekih otkrića i događaja kojima se niste nadali. jul će biti prilično dobar mesec u svakom pogledu. Otvaraju vam se prilike za putovanja i druženja, za pustolovine u nepoznato, sve ono što vas može rasteretiti i ispuniti. Tražite li dobru zabavu, flert ili pak ozbiljnu vezu, otkrijte što vam može ponuditi jul. Na vama je da pokrenete zbivanja i istražite koje su prilike i opcije najbolje za vas. Ako ste u braku ili vezi, upravo vam ovaj mesec može doneti više sreće i zadovoljstva udvoje. Otputujte negde s partnerom, probudite strast u odnosu, odmaknite se od rutine.

Avgust će biti nešto zahtevniji mesec. Odmor će vam biti najpotrebniji. Prevelika odgovornost ili briga za druge će vas iscrpljivati. Partnerovi zahtevi ili potrebe starijih članova porodice će vam biti naporni. Stoga gledajte šta u ovom pomalo čudnom i astrološki napornijem mesecu možete uzeti za sebe te kako zaobići ili smiriti neke situacije na koje ćete naići sredinom meseca. Mogli biste se naći između dve suprotstavljene strane. Smirite tenzije, odmaknite se ako osetite da to nisu vaši problemi. Ako vam nešto ne bude jasno pitajte, posebno u odnosu s partnerom koji će kroz avgust biti nešto nervozniji i odsutniji.

Okolnosti će se početi smirivati iza 28. avgusta, pa kroz septembar Strelci imaju priliku razjasniti, poboljšati i dogovoriti, ali strpljivo i smireno jer su okolnosti još uvek pomalo nepredvidive.

Idealni partner:

S Ovnom ćete se ludo zabavljati. Vaše će vrline u ovom odnosu zasjati u punom sjaju. Divno je kad s nekim možete biti svoji.

Srećni dani:

17. jul – preuzimate vodeću ulogu, a vaša će inicijativa uroditi plodom. Zato recite i pokrenite. Ovo je vaš dan.

1. rseptembar – odličan dan za razgovor, izleti izvan grada ili putovanje na kojem ćete se odmaknuti od pritisaka kojima vas izlaže okolina.

Jarac

Jarac
foto: Shutterstock

Ocena leta: 4

Ulazak u leto za vas može biti prilično uzbudljivo jer obećava porast ljubavnih uzbuđenja i prilično aktivan društveni život. Opuštate se kroz izlaske i zabavu, a takav trend nastavlja se i kroz veći deo jula. Imate energije, stabilni ste i sigurni u sebe, a takav dojam ostavljate i na druge. Puno je onih koji vas žele upoznati, biti s vama, provoditi slobodno vreme u vašem društvu, pa će vam nekad biti teško sve to organizovati i uskladiti, ali ništa vam neće nedostajati. Veseliće vas takav razvoj zbivanja.

Bračni odnos takođe će biti dobar, partner će vam biti podrška u ispunjenju vaših planova.

Zanimljiva zbivanja u ljubavi očekujte i oko 21. jula kada se odvija puni Mesec u vašem znaku. Kao da s tim nešto privodite kraju, a vezano za jedan vaš odnos ili poglavlje života. Možda taj završetak neće biti odmah očit, ali će se pokazati kroz razdoblje koje sledi.

Tokom avgusta tražite odstupanje od rutine. Jako je naglašena mogućnost putovanja ili boravak u drugom gradu. Trebate i više mira. Iscrpljuju vas ljudi koji nešto traže i trebaju od vas. Moguće je i da dođe do nekih odlaganja ili promena u vašim planovima, što neće biti nužno loše, posebno ako se bude odvijalo sredinom meseca. U tom razdoblju ne donosite odluke u koje niste sigurni. Neka se okolnosti pokažu u celosti, imaćete više jasnoće od kraja avgusta pa kroz septembar.

Septembarski uticaji biće mnogo stabilniji i bolji za sve Jarčeve. Znaćete šta želite, a šta ne. Partner će to poštovati, ali i osobe s kojima radite.

Idealni partner:

S Devicom ćete imati odnos koji će na razdoblja biti i izazovan, ali nema toga što vas trenutno može rastaviti. Jako ste povezani.

Srećni dani:

19. jul – dobićete informaciju koja će vam razjasniti partnerove želje i namere, a njegov odnos prema vama će vas umiriti.

12. septembar – vodićete razgovor koji će unaprediti vaš odnos s voljenom osobom. Vidjećete koliko mu je stalo do vas.

Vodolija

Vodolija
foto: Shutterstock

Ocena leta: 4/5

Letni meseci vode vas na neočekivana mesta i u neobične situacije, što nije loše, već prilika da isprobate i vidite nešto sasvim novo. Možda će vas kroz početnu fazu leta, tamo do 20. jula na dane malo mučiti manjak energije i strpljenja. Očekuje vas rešavanje nekih pitanja vezanih za dom, porodicu ili stanovanje. No to vas neće sprečiti da se nalazite s prijateljima, odlazite na neka zanimljiva događanja i živite sadržajne dane, ali i večeri. Očekuje vas i jedan važniji razgovor s partnerom koji će vam pomoći da neke stvari uskladite ili bolje isplanirate.

Kroz avgust zabava i uživanje biće u prvom planu. Mars budi strast, potrebu za zavođenjem, zabavom i odlaskom na mesta koja volite. Ništa vas neće sprečiti da ostvarite zamišljeno, iako bi moglo biti nekih pokušaja da vam se netko umeša u planove ili se usprotivi vašim željama. Partner će povremeno biti u deficitu sa strpljenjem. Takođe bilo bi dobro da poradite i na kvalitetu seksualnog života jer će vam to biti dosta važno. Smehom ćete lečiti ljutnju i zameranje. Zato gledajte da zabava bude vaš prioritet i da vas ništa u tome ne spreči na duže vreme.

Septembar vas već polako vraća u poslovne obaveze iako je moguće da do sredine tog meseca doživite nešto što će ulepšati ili unaprijediti vaš ljubavni život.

Idealni partner:

Jarac će biti vaš oslonac, vaša sigurna luka. S njim ćete se osećati kao da ste kod kuće. Biće mu jako stalo do vas i vaše dobrobiti.

Srećni dani:

21. jul– ovo će biti dan u kojem Vodolije nešto započinju i biće jako strastveni oko nove odluke ili događaja koji je pred njima.

19. jul– pun Mesec u vašem znaku mogao bi vas podstaknuti da malo podignete prašinu u vašem odnosu i skrene pažnju na sebe.

Ribe

Ribe, Horoskop
foto: Shutterstock

Ocena leta: 3/4

Tokom narednih meseci tražite hlad. Hlad će za vas biti mesto koje će vas zaštiti od visokih temperatura, ali i od napornih ljudi čije vas ponašanje ljuti i iscrpljuje.

Početak leta prepuno je lepih obećanja. Putovanje, provod, sreća koja dolazi kroz odnos s partnerom i decom ozariće često vaše lice osmehom. Cilj jula je da vas opusti i odmakne od nekih tema kojima ste se bavili od početka godine i velike su šanse da se to i dogoditi.

Čak vam i ni poslovne obaveze neće padati teško, kroz posao se možete zabaviti i opustiti.

Avgust je po svojim uticajima nešto drukčiji mesec. Umaraće vas interakcije s drugim ljudima, razgovori koji ne vode nikud, a ono što drugi misle i govore moglo bi vas i zbunjivati i ljutiti. Stoga je važno da avgust provedete na nekom mirnom mestu, daleko od gužve i buke, s ljudima u čijem se društvu osećate opušteno i smireno. Tokom avgusta mogli biste zahladiti jedan odnos ili čak i prekinuti vezu s kojom niste zadovoljni. No moguće je da neke odluke donesene kroz ovaj mesec ne budu konačne, na način da u septembru dođe do sasvim drugačijeg razvoja zbivanja. Ono što je bilo prekinuto moglo bi biti ponovno spojeno, ali na zdraviji način nego što je to bilo u prošlosti.

Idealni partner:

Vodolija će biti najbolji suputnik za vas kroz ovo leto. Podržaće vas u nekim planovima i namerama. Verovaće u vas.

Srećni dani:

6. jul – ovo je Ribama dan za ljubav, nežnost i zabavu. Uzmite ono što vam dolazi u susret. Uživajte bez zadrške.

18. jul – pomrčina Meseca u vašem znaku biće veliki energetski podsticaj i početak promena koji su pred vama

Stil / 24sata.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs