Horoskop za 16. jul: Lav je sada svoj na svome, Strelčevima sledi povećanje plate, a oni nikad nesrećniji

Dnevni horoskop za 16. jul je varljiv za većinu znakova Zodijaka - čim pomislite da ste na sigurnom tlu, desi se nešto što će da vas izbaci iz koloseka

Horoskop
Autor:
Horoskop za 16. jul: Lav je sada svoj na svome, Strelčevima sledi povećanje plate, a oni nikad nesrećniji
Foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovan

Posao: Još jedan naporan radni dan nalazi se pred Ovnovima, razilaženje u stavovima i nesporazumi za saradnicima mogu vam dodatno zakomplikovati poslovnu situaciju koliko god se i vi i druga strana trudili da pronađete zajednički jezik.

Ljubav: Danas biste mogli da budete u prvom planu kada je ljubavna sfera u pitanju. Zračite neodoljivim šarmom i pozitivnom energijom, što neće ostati neprimećeno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Mnogo komunikacije bilo u vidu sastanaka ili pisanih dokumenata je pred vama, traži se prilagodljivost kolektivu, njihovoj dinamici, opšta radna atmosfera biće pozitivna.

Ljubav: Vi mislite da dobijate malo a da zaslužujete mnogo više. Danas nije preporučljivo da forsiranom pričom dodatno komplikuje situaciju.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Blizanci

Posao: Nije loš dan za one Blizance koji su zadovoljni aktuelnom poslovnom pozicijom, neke poteškoće u dosadašnjim načinima rada mogle bi da se reše kroz neku novu saradnju ili uz nečiju pomoć.

Ljubav: Treba da se posvetite na prvom mestu sebi, a onda da u sve uključite i partnera. Preuzmite inicijativu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Iako vas i danas očekuju brojne obaveze, nema razloga za strah krenite po prioritetima i sve ćete uspeti da završite.

Ljubav: Nije isključeno da ste nekome tajna simpatija, da skriva svoja osećanja u nadi da ćete vi prvi odreagovati.

Zdravlje: Vodite računa o svom respiratornom sistemu.

Lav

Posao: Dosta takta u komunikaciji sa saradnicima, napora i energije biće vam potrebno danas kako biste uspeli da bar deo zamišljenog realizujete na način koji vi želite.

Ljubav: Određene sumnje ili nezadovoljstvo koje sećate na emotivnom planu treba preispitati, pronaći uzroke, pa tek onda reagovati.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Devica

Posao: Potrebno je da napravite neku promenu u vašem načinu rada, situacije vas na neki način upozoravaju da kasnite po mnogim pitanjima i da je vreme da se pokrenete.

Ljubav: Opuštanje vam je potrebno kada je ljubav u pitanju, zato se potrudite da uradite sve što je do vas kako biste se bolje i zadovoljnije osećali.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Neke situacije ili osobe vas mogu konstantno kočiti, teraće vas da usporavate, da ponavljate stvari, pritiskaće vas i nametati vam odgovornost.

Ljubav: U vašu blizinu se vraća osoba koju dugo poznajete, a koju niste dugo videli. Budite na oprezu jer vam se može učiniti da pored sebe imate neku osobu koju niste ranije znali kao takvu, prikrivaće svoje pravo raspoloženje.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Škorpija

Posao: Fokusirajte se na prioritete, i krenite jedno po jedno da završavate. Ukoliko je potrebno zatražite pomoć proverenih osoba.

Ljubav: Sve vaše aktivnosti i danas će biti usmerene na prošlost, jer to je trenutno jače od vas.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Strelac

Posao: Ako ste namerili da danas sredite prvenstveno zaostale radne obaveze imaćete dobre uslove za to, a za pokretanje novih ideja sačekajte povoljnije okolnosti.

Ljubav: Ovo može biti izuzetno lep dan za vas dvoje pa se maksimalno potrudite da uživate.

Zdravlje: Pad energije.

Jarac

Posao: Ne možete se prilagoditi svima, ali morate prepoznati i štititi svoje interese, neke stvari prećutati, na neke uslove pristati, a sve zarad svoje poslovne budućnosti.

Ljubav: Slobodni Jarčevi mogu imati i dalje izazova, jer vam prošlost ne da mira. Poslušajte svoje srce.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Priča svakako ide u onom pravcu koji vama odgovara i samo je potrebno imati strpljenja i ne praviti neke nepromišljene korake.

Ljubav: Nova poznanstva se samo ređaju, a ima i osoba iz prošlosti koje se tu motaju. Prošlost svakako treba ostaviti tamo gde joj je i mesto.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Sve vam ide na ruku i pored povremenih poteškoća, komplikacija, ponavljanja situacija i komplikacija u dogovorima.

Ljubav: Slobodne Ribe bi mogle da brzo ulete u neki odnos, jer će im se ukazati prilika za poznanstvo sa vrlo inteligentnom i harizmatičnom osobom.

Zdravlje: Čuvajte se virusnih infekcija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs