Dnevni horoskop za 9. jul: Škorpija ulazi u nepoznate vode, veliki izazov čeka Vage, dok njima sladi veliki napredak

Dnevni horoskop za 9. jul kaže kako će Devica uživati ovom danu, dok će Ribama sve biti potaman

Horoskop
Autor:
Dnevni horoskop za 9. jul: Škorpija ulazi u nepoznate vode, veliki izazov čeka Vage, dok njima sladi veliki napredak
Foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovan

Posao: Povremeni naleti radne energije i adrenalina, daće danas Ovnovima lepe mogućnosti za dobre poslovne uzlete. Moguće je da vam pristigne i nova poslovna ponuda.

Ljubav: Pokušajte da se više opustite i prepustite, i da ne igrate toplo-hladno, jer nema potrebe za bilo kakvim trikovima. Pravi je čas da se zaljubite. Srećno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Solidan radni dan mogu očekivati najtipičniji predstavnici Bikova, pre svega u segmentu pokretanja realizacije novih poslovnih ideja gde vas očekuje liderska uloga.

Ljubav: Veoma važan susret, a najverovatnije i sadržajan razgovor za očekivati je da tokom ovog dana pokrenete sa novom simpatijom.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Blizanci

Posao: Ideja i novih kombinacija u glavi tipičnih Blizanaca danas bi trebalo da ima na pretek, a bar jedna bi mogla i da zaživi.

Ljubav: Vi budite zaduženi za dobru zabavu, smeh i opuštenost, a sve ostalo će doći samo po sebi. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Iako bi mogle da vas sačekaju neke dodatne aktivnosti na poslovnom planu, razloga za zabrinutost ne bi trebalo da bude.

Ljubav: Otvaraju se mogućnosti i za kraće avanture, ali i za ozbiljnija dešavanja na polju ljubavi, sve zavisi od vašeg trenutnog statusa i raspoloženja.

Zdravlje: Hronične tegobe sa respiratornim organima.

Lav

Posao: Važne informacije koje ste dugo čekali sada vam dolaze i mogu vam pomoći da razrešite neka pitanja koja su vas mučila već izvesno vreme.

Ljubav: Najverovatnije imate jake motive da se angažujete na polju ljubavi, samo danas nije realno da sve ide glatko, odnosno sledi vam borba sa par prepreka.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Mnogo toga je nedorečeno, nezavršeno, i čini vam se povremeno kao da nikada nećete uspeti da sve privedete kraju. Mogu vas malo nervirati promene raspoloženja i iznenadni novi zahtevi od strane nadređenih.

Ljubav: Pokušajte da eventualne verbalne nesporazume rešite na kompromisan način, nemojte se hvatati za svaku sitnicu.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Vaga

Posao: Ne dozvolite da vam se obaveze nagomilaju prihvatanjem i nekih tuđih, jer ćete jedva stizati i ono svoje da odradite.

Ljubav: Ovo nikako nije povoljan dan da se dodatno naprežete i pokušate rešiti nesporazume, koji datiraju neko vreme unazad..

Zdravlje: Moguća prehlada.

Škorpija

Posao: Ne zalećite se u neke poslove o kojima nemate dovoljno informacija ili koji su na neki način neprovereni.

Ljubav: Slobodne Škorpije neke priče iz prošlosti se mogu aktivirati, neke stare simpatije, ali i potpuno nove osobe se mogu vrlo zainteresovati za vašu malenkost. Prijaće vam sve to i zato uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Dosta komunikacije, raznih razgovora i dogovora je pred Strelčevima. Potrudite se da odredite prioritete i korak po korak rešavate situacije koje se mogu i neočekivano nametati.

Ljubav: Nova simpatija već duži period vam preokupira pažnju. Pred vama je povoljan dan da napravite bar jedan direktan potez.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Jarac

Posao: Ovaj dana može vam doneti dosta izazova na polju komunikacije i konfuznih detalja u saradnji sa najbližim okruženjem, što može eskalirati raspravama širih razmera.

Ljubav: Mogli biste danas dragoj osobi da posvetite posebnu pažnju i ugodite joj nekim finim znakom pažnje, možda poklončićem ili nekim izlaskom.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Vodolija

Posao: Vi ćete se maksimalno truditi da sve pozavršavate u planiranim rokovima, ali oni oko vas neće. Nerviranjem ništa nećete postići.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom partnerskom situacijom, održavajte je na nivou na kom jeste, u suprotnom morate vi biti inicijator promena.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Ne računajte mnogo na solidarnost i lojalnost okoline, moraćete sve svojim sopstvenim snagama da odradite.

Ljubav: Manji pritisak na polju ljubavnih odnosa sasvim je dovoljan da vas poremeti, i da donese dosta napetosti u vaš privatni život. Prijalo bi vam da budete malo sami sa svojim mislima.

Zdravlje: Izbegavajte veće fizičke napore.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs