Horoskop za 19. jun: Škorpiju čeka procvat, Vaga dobija priznanje, a njih čeka neviđena sreća

Dnevni horoskop za 19. jun kaže kako će Lav da se namuči, dok će Vodoliji život biti pesma

Horoskop
Autor:
Horoskop za 19. jun: Škorpiju čeka procvat, Vaga dobija priznanje, a njih čeka neviđena sreća
Foto: BLW Clips / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovan

Posao: Vrlo kvalitetna završnica radne nedelje je pred Ovnovima, posebno ukoliko budete sklopili neku novu poslovnu saradnju. Očekuje vas i sasvim solidno raspoloženje saradnika i spremnost da vam priteknu u pomoć.

Ljubav: Nije isključen iznenadni susret ili poziv stare simpatije ili stare ljubavi, pa eto prilike da evocirate neke lepe uspomene.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Solidan ali pomalo naporan dan je pred Bikovima. Nove bitne izmene zahtevaju kompromise i prilagođavanje ostalih članova tima vama, a to nije baš najjednostavnije uvek.

Ljubav: Ukoliko želite da sebi priuštite osećaj zadovoljstva, budite krajnje fleksibilni prema dragoj osobi. Unesite i neke novine, prijaće vam promena.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Kamen spoticanja Blizancima može biti komunikacija sa najbližim saradnicima. I jedni i drugi ćete biti tvrdoglavi i ubeđeni da ste samo vi u pravu.

Ljubav: Prolazni flert, novo poznanstvo, moglo bi da vam dodatno popravi raspoloženje tokom ovog dana.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije.

Rak

Posao: Užurbanost i brzo rešavanje situacija pratiće vas tokom celog dana.Dobro isproveravajte svu dokumentaciju, mejlove, da nešto niste propustili.

Ljubav: Imate priliku da dragoj osobi pokažete svoja iskrena i najfinija osećanja. Uživajte ali dozirajte strast.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Imaćete situacije koje su naporne i teške same po sebi, dosta papiroloških i administrativnih prepreka, zaostale repove iz prethodnog perioda koje treba rešiti, a ne možete sve odjednom.

Ljubav: Nemojte da vas iznenadi poziv od osobe iz vaše ljubavne prošlosti, pa ukoliko vas i dalje vode strasti, moglo bi biti zanimljivo.

Zdravlje: Mogući bolovi u vratu, kao posledica stresa, napetosti.

Devica

Posao: Stabilna sveukupna poslovna situacija, daje danas dobru osnovu da tipične Device budu uspešne i zadovoljne ostvarenim rezultatima, posebno na polju komunikacije i realizacije već dogovorenih planova.

Ljubav: Ako ste željni akcije na ljubavnom planu hrabro napred, prateće okolnosti trebalo bi da vam danas uglavnom idu na ruku. Uključite strast maksimalno.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Potencijalno nema većih prepreka na poslovnom planu za Vage, poradite malo da boljoj organizaciji i preciznijem dogovaranju sa saradnicima.

Ljubav: Dosta kvalitetnog vremena mogli biste da provedete u zajedničkim akcijama i druženju sa osobom koja vam se dopada.

Zdravlje: Osim napetosti nema značajnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Po principu kreni stani, najverovatnije proći će veći deo ovog radnog dana za najtipičnije Škorpije. Bitno je da krajnji rezultati budu makar na nivou nula plus.

Ljubav: Što se tiče današnjih dešavanja u ljubavnoj sferi za očekivati je da budu pozitivna. Moguće je i prijatno iznenađenje od drage osobe.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Strelac

Posao: Dosta poziva i razgovora očekuje vas tokom ovog dana prvenstveno vezanih za neke tehničke detalje i izmene u organizaciji.

Ljubav: Nemojte se raspravljati sa partnerom, budite strpljivi i radite na planovima.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Zadovoljstvo uspešno završenim profesionalnim obavezama, donosi vam dobru osnovu da lagano pripremate nove planove.

Ljubav: Sasvim korektan dan je pred vama bar jedno prijatno iznenađenje, ili neki sitni znak pažnje poklonite dragoj osobi. Uživajte.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Vodolija

Posao: Vrlo dobar i uspešan radni dan je pred Vodolijama. Stvari rešavate u hodu i velikom brzinom, što možda mnogi neće moći da isprate.

Ljubav: Uz malo više truda i pre svega posvećenosti imate sasvim solidne šanse danas budete veoma zadovoljni.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Uz dosta mentalnog napora pre svega, a i dosta veliko energetsko trošenje, uspećete danas da se izborite sa svim izazovima na profesionalnom putu. Potrudite se da sve što je zaostalo završite do kraja.

Ljubav: Na ljubavnom planu mogući su zaokreti, komunikacija, koja je vrlo često tačka saplitanja kod partnera i vas, sada može biti uspostavljena na pravi način.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs