Horoskop za 27. maj: Blizanci nikad nervozniji, Škorpije čeka zanimljiv flert na poslu, a oni će dobiti veliki novac

Saznajte šta vam horoskop za 27. maj 2024. godine donosi na svim poljima.

Horoskop
Autor:
Horoskop za 27. maj: Blizanci nikad nervozniji, Škorpije čeka zanimljiv flert na poslu, a oni će dobiti veliki novac
Foto: Profimedia

Ovan

Posao: U novu radnu sedmicu većina Ovnova kreće punom brzinom, spremni da se svim izazovima izbore bez većih poteškoća.

Ljubav: U dobroj ste ljubavnoj formi, potrebno je samo da još sve uskladite sa današnjim pretrpanim poslovnim rasporedom.

Zdravlje: Radite na jačanju imuniteta.

Bik

Posao: Sasvim solidan početak radne sedmice je pred većinom Bikova. Trebalo bi da sve držite pod kontrolom, i rešavate probleme korak po korak.

Ljubav: Na emotivno-ljubavnom planu očekujete da i drugi otvore karte kao i vi i počnete da se bavite ozbiljnijim planovima za budućnost.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Blizanci

Posao: Ovaj dan obećava solidan početak Blizancima, ali obratite pažnju na moguće komplikacije jer i dalje dosta toga ne zavisi od vas. Obuzdajte nestrpljenje.

Ljubav: Nije preporučljivo da napetost i nervozu prenosite na ljubavnu sferu, jer dodatno možete zakomplikovati stvari i pojačati tenzije.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

Rak

Posao: Vrlo dobar početak radne sedmice je pred Rakovima. Očekuje se da budete vredni i odgovorni, a moguće su i pohvale od strane nadređenih.

Ljubav: Iskoristite ovaj dobar period za planiranje zajedničkih ciljeva, usmerite svu energiju na vaš odnos i budite maksimalno posvećeni dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Ovaj ponedeljak bi mogao Lavovima da bude i najava perioda u kojem ćete imati priliku da napravite neke nove dogovore i saradnje. Iskoristite priliku da nametnete sebe i svoje stavove.

Ljubav: Bez bitnijih promena na vašem emotivnom planu u odnosu na prethodni dan, trebalo bi da je sve pod kontrolom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Novi poslovni ciklus je pred Devicama, pa je za očekivati da od samog početka pokažu pojačano angažovanje i energično krenu u susret novim profesionalnim izazovima.

Ljubav: Pojava osobe iz vaše ljubavne prošlosti, mogla bi da vas veoma zaintrigira. Neka vas emocije ponesu.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Vaga

Posao: Ukoliko se dobro organizujete, imate sve šanse da napravite vrlo dobar poslovni dogovor na samom startu ove sedmice. Ne budite lenji.

Ljubav: Dobar dan za više novih ljubavnih kontakata, na vama je samo da ne vagate previše, već budete odlučniji.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Dosta obaveza najrazličitijih je pred škorpijama, pa će biti neophodno da se što bolje organizujete i date gas kako bi sve postigli na vreme da završite.

Ljubav: Obratite pažnju na potencijalne ljubavne signale koji vam mogu pristizati iz poslovnog okruženja, neko sa kim dugo sarađujete.

Zdravlje: Pažljivo rukujte sa oštrim predmetima.

Strelac

Posao: Efikasnost i brzina trebali bi da budu obeležja prvog radnog dana za većinu pripadnika znaka Strelca. Moguće postizanje nekih novih dogovora ili vidova saradnje.

Ljubav: Ako još uvek čekate pravu priliku evo dana kada bi se na vidiku mogla pojaviti vrlo interesantna osoba.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Jarac

Posao: Komunikacija i dogovori sa saradnicima veoma su naglašeni danas, a postoji mogućnost id a dobijete novu poslovnu ponudu koja bi vam mogla doneti određene finansijske benefite u narednom periodu.

Ljubav: Nema prepreka na vašem ljubavnom putu. Uz malo više angažovanja mogli biste i da zablistate u nekoj od konkretnih akcija.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Dosta komunikacije i raznih dogovora i pregovora je pred Vodolijama danas. Vodite računa kome poveravate bitne informacije, nisu svi baš prijateljski nastrojeni prema vama.

Ljubav: Nema prepreka na vašem ljubavnom horizontu, zato budite od akcije i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Većina Riba trebalo bi danas da se osloni na pomoć i podršku osoba od poverenja kada su novi dogovori ili komunikacija sa novim saradnicima u pitanju.

Ljubav: Sitni znaci pažnje uvek mnogo govore o tome koliko nam je do nekoga stalo. Zato obradujete dragu osobu nekim poklončićem.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs