Vaš horoskopski znak može vam dati odgovor na to šta ste bili u prošlom životu: Jarčevi su direktori, a Ovnovi generali

Vaš horoskopski znak otkriva vam šta ste bili u prošlom životu.

Horoskop
Autor:
Vaš horoskopski znak može vam dati odgovor na to šta ste bili u prošlom životu: Jarčevi su direktori, a Ovnovi generali
Foto: Shutterstock

Zvezde su svedočile našoj prisutnosti u svim oblicima života pa možemo pretpostaviti da astrologija može reći kakvi ste bili u prošlom životu na osnovu vašeg horoskopskog znaka.

Hadje da vidimo šta ste bili u prošlom životu:

Ovan - General

S takvim vodničkim veštinama, hrabrošću, tvrdoglavošću i snagom volje, zasigurno ste bili vojni vođa koji je odigrao ključnu ulogu u ratu. Da niste bili tako lako ljuti i impulsivni, vaša mudrost i prirodne veštine vođenja mogle su vas učiniti kraljem koji je vladao svetom. Generali ne prihvataju "ne" kao odgovor baš kao ni Ovan i krenuće raditi ono što žele bez obzira na to što će ih pokušati zaustaviti, piše CultureAstrology.

Astrologija
foto: Shutterstock

Bik - Umetnik

U svom prethodnom životu posedovali ste obilje energije i volju, kao i kreativnosti što znači da ste nekada bili umetnik. Bikovi vole udobnost, luksuz, lepotu i umetnost, a do njih je u prošlosti bilo teže doći nego sada. Vaše oko za estetiku pretpostavlja da ste u prošlom životu bili neka vrsta umetnika koji je inspirirao ljude svojim remek-delima.

Blizanci - Estradna zvezda

Vi ste društveni leptir zodijaka i neko koga mnogi vole i kada ništa posebno ne radite, što sugeriše da ste se sasvim sigurno bavili estradom. Kreativni, energični i inteligentni, vi Blizanci ste kao magnet koji privlači ljude prema sebi. Bili ste popularni i obožavani. Vaše ime je bilo na plakatima celom zemljom u kojoj živite.

Rak - Vaspitač

Rakovi, dobro ste poznati po svojoj nesebičnoj osobnosti i prirodnom instinktu da pomažete drugima, zbog čega astrologija sugeriše da ste u prošlom životu možda bili vaspitač. Oštrog uma, vrlo prilagodljivi, taktični i izuzetno strpljivi, osobine koje vas čine savršenim za bavljenje decom. Veruje se da ste bili izvrstan učitelj kojeg su sva deca volela.

Lav - Pisac

Pun kreativnih ideja i sposoban dobro izraziti vlastite emocije, verovatno ste bili pisac u prošlom životu. Kao Lav, znate šta vaše srce želi i znate tačan način da to dobijete. Vaš vedar duh, kreativno razmišljanje i, naravno, vaš stav inspirisali su vas da napišete neke kvalitetne listove u prošlosti.

Devica - Naučnik

Horoskop, Astrologija
foto: Shutterstock

Zbog Devičine sposobnosti da analizira i razmisli o svemu u svakodnevnom životu, vi ste vrlo verovatno bili naučnik u svom prošlom životu. Vaše misli, ideje i različite perspektive verovatno su zaslužne za neke inovacije koje su promenile svet. Uvek pažljivo vodite računa o najsitnijim detaljima pa ste zasigurno bili naučnik s ciljem pomaganja drugim ljudima da žive lakše i ugodnije.

Vaga - Sudija

S žestokom željom da u svet unesete pravdu, ravnotežu, sklad i mir, Vage su u svim svojim prethodnim životima bili sudije, jednostavno zato što im to savršeno odgovara. Nesebični ste kada je u pitanju očuvanje mira i sklada, i jednostavno volite ljude. Imate sposobnost ispravnog prosuđivanja.

Škorpije - Ubica

Manipulativni, tajnoviti i diplomatske Škorpije možda izgledaju kao mirni i sabrani pojedinci, ali svi znamo što se krije iza te maske. Opasni ste i kada vas provociraju možete biti apsolutno nemilosrdni. Kad bi vam neko platio da obavite "prljavi posao", vi biste to učinili i nikada niste podbacili.

Strelac - Ratnik

Astrologija, Zodijak, Horoskop
foto: Shutterstock

Sloboda je za vas sveta vrednost i za vreme ropstva, rata i siromaštva, vrlo je verovatno da ste bili ratnik koji nije štedio strelu u borbi protiv zla. Nemirni ste kada ste na jednom mestu i uvek želite avanture, ali u prošlom životu ste imali razloge za koje ste se morali boriti. Osim fizičke borbe, možda ste bili i ratnik u intelektualnom svetu, kao aktivista. U svakom slučaju, Strelčev optimizam i hrabrost možda su inspirisali mnoge ljude u prošlom životu.

Jarac - Direktor

Ne postoji nijedan drugi horoskopski znak s radnom etikom kao što je vaš. Vaš svakodnevni život je samo posao, postizanje ciljeva, uspostavljanje poslovnih kontakata i sklapanje poslova. Logični, racionalni i uvek smireni, Jarčevi jednostavno znaju kako se stvari odrađuju i ne odustaju dok ne postignu svoj cilj. Zato ste verovatno u prošlom životu bili izvršni direktor, jer je to bio vaš cilj.

devojka, pun mesec, astrologija, horoskop
foto: Shutterstock

Vodolija - Psihijatar

U prošlom životu imali ste hladan, racionalan i strpljiv pristup ljudima i stvarima i bili ste odličan psihijatar. Kao veliki humanitarac dobrog srca, oduvek želite pomoći ljudima. Poznati ste i kao mislilac što znači da ste imali sposobnost videti probleme u ljudima koje su drugi zanemarivali. Vodolije uvek mogu gledati deset godina unapred i to im je omogućilo da budu izvrsni u svom poslu, u lečenju svojih pacijenata.

Ribe - Filosof

U svom prošlom životu Ribe su bile neko ko je voleo da stvara svoja pravila i da otkriva ​​koja od njih koriste čovečanstvu. Bili ste filosof koji je imao drugačiji pogled na svet od drugih. Želeli ste promeniti svet na bolje za sve nas i verovatno ste to na neki način učinili. Vaša stalna žeđ za učenjem pomogla vam je da sakupite znanja u mnogim oblastima, pa se slobodno može reći da ste bili veliki filosof.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs