OVO SU HOROSKOPSKI ZNACI KOJI NIKAKO NE BI TREBALI DA BUDU ZAJEDNO: Toksičnost, svađe i nesuglasice su na svakom koraku

Ovo su horoskopski znaci koji treba da izbegavaju vezu i zajednički život.

Horoskop
Autor:
OVO SU HOROSKOPSKI ZNACI KOJI NIKAKO NE BI TREBALI DA BUDU ZAJEDNO: Toksičnost, svađe i nesuglasice su na svakom koraku
Foto: Shuterstock

Postoje određeni parovi koji ne funkcionišu zajedno. Njihovi odnosi često su puni nesuglasica i sukoba, a možda su zvezde glavni krivci. Ova tri horoskopska para ne bi trebalo biti zajedno.

Strelac i Ovan

Strelci su poznati po svojoj nezavisnosti i želji za istraživanjem, dok su Ovnovi energični, strastveni i avanturistički nastrojeni. Oboje vole preuzimati inicijativu i često se bore za dominaciju. No, takva konkurencija može dovesti do stalnih sukoba i nedostatka kompromisa.

Momak i devojka, Par
foto: Shuterstock

Rak i Vodolija

Spoj ovih znakova može biti poput mešanja vode i ulja. Rakovi su emocionalni, brižni i vezani za porodicu, dok su Vodolije nekonvencionalni, nezavisni i skloni eksperimentisanju. Emocionalnost Raka može biti preplavljujuća za distancirane i hladne Vodolije, dok Vodolija svojom nezavisnošću i promenljivim raspoloženjem mogu izazvati nesigurnost i teskobu kod Raka.

Devica i Lav

Ovo je kombinacija u kojoj se susreću perfekcionista i egocentrik. Device su praktične, analitične i posvećene, dok su Lavovi dominantni, samopouzdani i željni pažnje. Devica će često kritikovati Lavovu impulsivnost i velikodušnost, dok će Lavovi smatrati Devicu previše kritičnom i pedantnom. Ovaj konstantni sukob između praktičnosti i egoizma može ozbiljno ugroziti stabilnost odnosa.

Stil/Index.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs