OVA 3 ZNAKA PO MAJANSKOM HOROSKOPU ĆE IMATI NAJVIŠE SREĆE U OVOJ GODINI: Ljubav kuca na vrata, a novčanik je sve deblji

Majanski horoskop nam otkriva ko će imati najviše sreće u ovoj godini

Horoskop
OVA 3 ZNAKA PO MAJANSKOM HOROSKOPU ĆE IMATI NAJVIŠE SREĆE U OVOJ GODINI: Ljubav kuca na vrata, a novčanik je sve deblji
Foto: Profimedia

ZMIJA

2. april - 29. april

Pripadnici ovog znaka biće od onih koji će kraj 2024. godine dočekati sa debelim novčanikom i pozamašnim štekom u banci.

Na početku godine ih očekuju izazovi sa novcem, imaće više troškova nego što im se čini da će moći da podnesu, ali na proleće dolazi preokret.

Ideje koje su imali i za koje su sumnjali da će se ikada realizovati poče'e da se ostvaruju. I to više nego uspešno! Već na leto će biti više nego zadovoljni postignutim, a "zlatni niz" nastavlja se do kraja godine.

lepa žena, žena, srećna žena
foto: Shutterstock

ŠIŠMIŠ

26. jul - 22. avgust

Predstavnici ovog horoskopskog znaka, ukoliko već nisu našli srodnu dušu, pronaći će je u 2024. godini! Vaša potraga i godine čežnje, patnje i razočaranja su završene.

Osoba koju ćete upoznati na nekom društvenom događaju na leto oboriće vas s nogu. I ne samo to, biće to veza o kojoj ste celog života maštali.

Poverenje, podršku i strast, koje nikako niste mogli da spojite u jednoj osobi, a koji su vam uvek bili preko potrebni, pronalazite u novom partneru.

Pročitajte: Ove nedelje Vage bije loš glas, Bikovi posebno emotivni, a jedan znak je u ozbiljnom problemu

Nemojte da previše oklevate, otisnite se u avanturu i recite "da" - nećete se pakajati.

srećna žena, žena
foto: Shutterstock

GUŠTER

13. decembar - 9. januar

Vaša sreća u 2024. godini je u skladu, miru i duhovnom preobražaju koji će vam otvoriti nove vidike i pomoći da drastično poboljšate kvalitet života. Drugim rečima, za vas će u 2024. biti svega!

Što se finansija tiče, situacija će od jeseni biti izuzetno povoljna, imaćete odličnu priliku da uvećate budžet i čak prištedite za neka lepa putovanja.

Duhovna transformacija će se najviše primetiti na polju ljubavi, gde iza sebe ostavljate toksične odnose i ljude koji su vas povređivali.

Lepota svega je što nećete biti tužni, već preporođeni. I to će vam otvoriti vrata za nove ljubavi, bez straha, rezervi, sumnji...

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs