PROLEĆNI HOROSKOP 2024: Saznajte šta vam donose planete u naredna 3 meseca, ko će procvetati, a koga čeka prolećni umor

Evo šta kažu zvezde za period pred nama, hoće li biti povoljan i za koga neće

Horoskop
09:40h
PROLEĆNI HOROSKOP 2024: Saznajte šta vam donose planete u naredna 3 meseca, ko će procvetati, a koga čeka prolećni umor
Foto: Shutterstock

Otkite ko će, baš poput prirode, osetiti nalet nove energije buđenja i procvata emocija, dok će pred drugima biti izazovi koji će ih podstaći da pobede svoja ograničenja i otvore vrata ličnog i profesionalnog prosperiteta.

OVAN

Ova sezona će za vas, dragi Ovnovi, započeti nezgodno, ali dok se budete borili sa teškim vremenima, osetićete i specifičnu slatkoću koju imaju samo oni, gorki plodovi.

To znači da će se borba isplatiti, čak i onda ako rezultati nisu potpuno zadovoljavajući. Nekada nije cilj sam cilj, već put do njega.

Sve u svemu, Ovnovi će tokom proleća 2024. godine morati biti strpljivi, posebno tokom marta jer bi Merkur mogao da izbaci stvari iz koloseka i baci vaš svakodnevni život u slobodan pad.

Ključ za prolazak kroz teška vremena je prihvatanje stvari sa osmehom i smelost, hrabrost. Odvažite se i suočite se sa problemima kao sa igrom. Biće lakše i uspešnije, jer sve će proći…

Osmeh na lice, već u aprilu i maju stižu povoljniji uslovi za vas.

Šta kažete o najdetaljnijoj analizi vašeg znaka i podznaka? Ovde je Ovan podznak Vodolija, a vi na dnu tog teksta izaberite svoj podznak i uživajte!

Proleće
foto: Shutterstock

BIK

Dragi Bikovi, proleće 2024 biće obeleženo vašom nemilosrdnom odlučnošću i promenama kroz koje ćete svakako prolaziti i koje ćete osetiti.

Bik će na svim poljima – kod kuće, u vezi i na poslu, odlučiti da preuzme kontrolu i donese važne odluke.

Ako niste zadovoljni kako stvari idu, najbolje je vreme da promenite stvari, napravite ozbiljniji zaokret i poradite na svojim ciljevima.

Kada je ljubav u pitanju, imaćete hrabrosti u emotivnom odnosu i neki od vas će možda i napustiti partnera koji ih je povredio. Moguće je da ćete privlačiti toksične ljude, ali biće vam prilično lako da ih izbegnete.

Uticaj planeta će vas naterati da težite više samoći, nego emocionalnom vezivanju. Od 21. aprila, kada se Jupiter, Uran i Sunce nađu u vašem znaku, cenićete vredne lekcije koje ćete dobiti. Vaša veza će se poboljšati ili, ako ste slobodni, upoznaćete posebnu osobu.

Ne zaboravite da odvojite malo vremena za sebe ove sezone i uverite se da ste uistinu srećni! Iskoristite ovaj nalet samopouzdanja za fino podešavanje vaše ličnosti i identiteta. Baš kao dijamant – on je tek kamenčić bez brušenja.

Šta kažete o najdetaljnijoj analizi vašeg znaka i podznaka? Ovde je Bik podznak Vodolija, a vi na dnu tog teksta izaberite svoj podznak i uživajte!

BLIZANAC

Horoskop za proleće 2024. godine predviđa da su pred Blizancem neočekivani finansijski problemi. Zvezde kađu da je važno da vas ti problemi sputaju.

Kada je ljubav u pitanju na proleće 2024 može doći do razdvajanja, kako od partnera, tako i od prijatelja ili čak članova porodice. Možete saznati stvari koje vam se ne dopadaju. No, posle svake tame, dolazi svetlost. Od 25. maja počinje najlepši period. Bićete zavodljivi i osvajački nastrojeni, zaljubićete se i vaša veza će cvetati.

Vi imate neverovatnu moć prilagođavanja i uvek ćete pronaći rešenje za probleme sa kojima se suočavate. Od maja pa nadalje, zvezde su pripremile neke neverovatne stvari za vaš znak i garantovano će vam izmamiti osmeh!

sreća, proleće
foto: Shutterstock

RAK

Rakovi će se tokom proleća 2024. godine iznenaditi svojom odlučnošću. BIćete veoma zahtevni i nećete dvaput razmišljati o tome da poslušate svoju intuiciju.

Bilo da ste zaljubljeni, sa porodicom ili na poslu, nećete mnogo okolišati, već brzo rešavati probleme.

Umorni ste od čekanja da se stvari same od sebe promene i konačno ćete uzeti svoju sudbinu u svoje ruke. Ovi meseci će biti naporni za Rakove, ali verujte nam, svideće vam se uzbuđenje.

Ako ste slobodni, započnite vezu tokom proleća. Obratite pažnju na prvo ovogodišnje pomračenje punog Meseca u Vagi 25. marta. Doneće mnoge unutrašnje transformacije. Ne dozvolite da vas zanese svakodnevna rutina, već dajte sebi vremena da osetite i proživite emocije koje vas iskušavaju.

LAV

Lavove će tokom narednih meseci pratiti osećaj neizvesnosti. Često ćete se nalaziti u situaciji gde ne znate šta da očekujete.

Jedno je sigurno – biće uspona i padova. Frustracije i nepredvidivi problemi će mučiti vaše veze i profesionalni život, ali ne dozvolite da vas ovo sruši i nastavite da držite glavu visoko.

Mada, zaista bi trebalo da se zagledate u sebe, svoje stavove i način ophođenja prema drugima. Možda vas ljudi smatraju previše impozantnim, prevelikim, preuticajnim i uobraženim. Pokušajte da promenite taktiku.

Na sreću, pred kraj proleća, posle 15. maja 2024, a posebno posle 25. maja, kada Jupiter bude u Blizancima, sve će krenuti kako želite. Ako ste slobodni, nemojte ulaziti u ljubavnu vezu do kraja maja 2024. godine.

proleće
foto: Shutterstock

DEVICA

Horoskop za proleće 2024 Devica – Definitivno je da možete očekivati neku veću promenu u svom životu. Ne brinite, sve izgleda veoma pozitivno!

Doživećete novo buđenje za vas, a vaša novopronađena energija izgleda veoma impresivno. Bićete efikasni, bistri, dinamični i kreativni, što znači da imate upravo ono što je potrebno da postignete sve svoje ciljeve, kako u ličnom tako i u profesionalnom životu.

April i maj biće ispunjeni ljubavlju u svim njenim oblicima. Biće puno strasti u spavaćoj sobi, malih gestova iznenađenja, ali i ljubavi drugih ljudi, prijatelja ili rođaka. Ako niste u vezi, ovo je najbolje doba godine da se zaljubite do ušiju!

Imajte vere u sebe, Device. Samo pazite na svoje finansije u martu!

VAGA

Izgleda da će proleće 2024 biti povoljan vremenski period za vas, Vago. Povoljni uslovi će trajati onoliko koliko budete bili odlučni da svoju sudbinu držite u svojim rukama.

Ako nešto želite, onda je proleće najbolje vreme da to i ostvarite, pa ako razmišljate o pokretanju nove poslovne ideje, samo napred! Što ste ambiciozniji, to ćete biti uspešniji, kako u ljubavi, tako i u finansijskom pogledu.

U martu 2024. ćete se suočiti sa mnogim ljubavnim izazovima, kada će vaše poverenje biti stavljeno na test. Određene vesti mogu da vas povrede i možda ćete morati da donesete radikalne odluke.

Od 25. marta 2024. stvari će se srediti baš onako kako želite, jer će pomračenje mladog Meseca koje će se desiti upravo u vašem znaku, osvetliti ljubavno polje i doneti vam mnogo sreće. Takođe ćete dobiti mnoge lekcije tokom sledećeg pomračenja, 8. aprila 2024.

Ljubav će se pojaviti u vašem životu čak i kada je najmanje očekujete, zato ne gubite strpljenje.

Proleće, Sreća, Devojka, šešir, Farmerke, Moda
foto: Shuterstock

ŠKORPIJA

Biće ovo pozitivna sezona za vas, Škorpije, iako ćete verovatno naići na probleme u vezi. Vi ste veoma disciplinovana osoba i odlučili ste da ćete, poštujući pravila, ostvariti sve svoje ciljeve.

Kada se budete osećali zaglavljeni u situaciji, a takvih situacija će biti tokom naredna tri meseca, Mars i Saturn će vas voditi i predati vam ključeve uspeha. Vaša intuicija je odličan vodič, pa budite sigurni da slušate svoj osećaj.

Vaša osećanja dostižu maksimalan intenzitet u aprilu mesecu, kada će vas uticaj Jupitera u Biku naterati da se potpuno posvetite svom partneru. Ako ste slobodni, u istom periodu postoje velike šanse da upoznate svoju srodnu dušu.

STRELAC

Dragi Strelčevi, tajna uspeha je da ne dozvolite da vas stvari izbace sa koloseka. Da, biće potrebno mnogo strpljenja tokom proleća 2024. godine.

Naredna tri meseca će sa sobom doneti mnogo strastvene ljubavi i neverovatnih uspeha. Evo saveta za vas, Strelče – ne skrećite sa utabanog puta i stvari će se dobro odvijati.

Biće mnogo promena tokom proleća, a one će se dešavati i na ljubavnom planu. Od 8. aprila, kada se pomračenje Sunca desi u Ovnu, postaćete izuzetno povezani sa svojim partnerom. Ovo će biti odlično, jer to znači da postajete tim, jedinstvena celina koja se bori za isti cilj.

Ipak, preporučljivo je da pazite da ne izgubite svoj identitet. Situacija će postati naglašenija od 25. maja, kada Jupiter menja znak. Možda ćete osetiti da previše vremena provodite kod kuće sa partnerom, kao i da zapostavljate druge važne aspekte života.

Ako ste sami, dobro je da izbegavate ulazak u veze ako niste dobro upoznali drugu stranu, jer lako možete da se prevarite.

Vaša energija će biti impresivna i nećete imati problema da privučete ljude svojim idejama. Ciljajte visoko!

Proleće
foto: Shutterstock

JARAC

Vreme je za osmeh, dragi Jarčevi, jer ste jedni od najsrećnijih horoskopskih znakova. Zvezde vas čuvaju u svim oblastima vašeg života.

U aprilu će vam Mars i Saturn dati dodatni podsticaj koji vam je potreban da biste napredovali u svojim projektima. Maj će sa sobom doneti “boost” vašim finansijama, pa maksimalno iskoristite prosperitetni period i počastite svoju porodicu.

Mogla bi se pojaviti zanimljiva ponuda, pa budite sigurni da ćete je maksimalno iskoristiti.

Kada je ljubav u pitanju, držite svoje srce otvorenim, ali posebno svoj um. Velike promene će se desiti u ljubavi. Ključan datum za vas je 21. april 2024. godine, kada se Jupiter i Uran susreću u znaku Bika.

Direktno ciljaju na oblast intimnih odnosa i senzualnosti. Vaša veza će dostići novi nivo, istraživaćete nepoznate segmente ljubavi, a možda ćete probati nešto novo u spavaćoj sobi. Vi i vaš partner činite sjajan tim ovog proleća i uživajte u tome.

Ako ste slobodni, upoznaćete nekoga ko ispunjava sva vaša očekivanja.

VODOLIJA

Drage Vodolije, loša vest je da ova sezona ne izgleda idealno za vas, ali budite sigurni da će biti i dobrih vesti u narednih nekoliko meseci; posebno finansijski.

Mogli biste se boriti da pronađete svoje mesto, a nesporazumi mogu dovesti do nesuglasica.

Na vašu sreću, možete računati na podršku svog partnera! Imajte na umu ovaj savet; zapamtite da svoje probleme podelite sa ljudima koji su vam najbliži i oni će vam pomoći da vidite jasnije.

U ljubavi, biće ovo izuzetno zanimljivo proleće. Ipak, pazite kome poklanjate svoje srce. Horoskop za proleće 2024 vas savetuje da ne zanemarite svoja osećanja, čak ni u odnosu sa bliskim ljudima poput članova porodice ili prijatelja, koji bi mogli da se osećaju zanemareno.

proleće
foto: Shutterstock

RIBE

Proleće će biti prosperitetni period za Ribe, čak i ako bi maj mogao bio stresan. Sreća obasjava vaš ljubavni i profesionalni život.

Iskoristite ovo vreme mudro i fokusirajte se na pokretanje porodičnih i profesionalnih projekata. Vaša intuicija u kombinaciji sa vašom kreativnošću je impresivna i ljudi vas sve više primećuju!

Vaši najveći izazovi su da verujete u sebe i da imate hrabrosti da donosite odluke.

Dosadašnji napori u vašoj vezi urodiće plodom i razumevanje između vas i vašeg partnera će dostići maksimum. Kompatibilni ste na svim nivoima – komunikacijski, emocionalno, intimno.

Ako ste slobodni, velike su šanse da ćete se u aprilu 2024. zaljubiti u osobu koja vam u potpunosti odgovara. Pomračenja Meseca će za vas imati važno značenje, pa obratite pažnju na to šta vam intuicija govori tih dana.

Stil/ Weekly.rs

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs