OVIH 5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA NE ZNAJU ŠTA JE LOJALNOST: Prevariće vas na PRAVDI BOGA, dok trepnete

Nemoguće je lojalnost žena proceniti samo po horoskopskom znaku, ali biti svestan znači i biti naoružan

Horoskop
OVIH 5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA NE ZNAJU ŠTA JE LOJALNOST: Prevariće vas na PRAVDI BOGA, dok trepnete
Foto: Shutterstock

Riba Ribe su tipični predstavnik vodenih znakova Zodijaka. Možda vas žene Ribe neće prevariti u bukvalnom smislu te reči, ali će definitivno flertovati sa drugima. Devojke rođene pod ovim znakom mogu da varaju samo muškarca sa kojim nemaju dugu vezu ili su na neki način nejasni. Ako Ribe nisu sigurne u svog partnera, onda se kršenje njene vernosti ne može izbeći. Naravno, ima nekih faktora koji ih mogu zadržati u tome, ali to je malo verovatno.

Devojka, Naočare za vid
foto: Shutterstock

Bik Drugi je zemaljski znak na našoj listi najnevernijih žena i devojaka. Bikovi su ambiciozne dame koje imaju jasnu predispoziciju za prevaru jer uvek gledaju u druge muškarce. Kada su zaljubljeni, u potpunosti pripadaju jednom muškarcu, ali prođe malo vremena i Bik ponovo postaje pohlepan i željan komplimenata i pažnje drugih. Žena Bik ne ostaju dugo sa bogatim muškarcima ako su dosadni.

Par, Flert
foto: Profimedia

Blizanci Blizanci se u svakom trenutku mogu umoriti od igre ljubavi. Ove dame su toliko nepredvidive, one se mogu promeniti u bilo kojoj fazi veze, čak i ako ste u braku ili ste samo dugo zajedno. Ako imate decu, onda znajte da to neće sprečiti devojke Blizance da traže nove avanture i senzacije. Vraćaju se stalno, ali ne samo vama. Osećaju se kao da žele da poseduju sve muškarce u isto vreme. Kada su napušteni, sve je ispunjeno dramom, one se osvećuju, rade gadne stvari, ali onda vam se ipak mogu vratiti ako to zaista želite. Lojalnost za takve žene i devojke je privremen i veoma nestabilan koncept. One su pametne i zanimljive, ali ne očekujte iskrenost od njih. Lagaće vam u lice i misliti da je sve u redu.

Flert, Par, Ljubav
foto: Shutterstock

Vage Ovaj predstavnik vazdušnih znakova je veoma emotivan, veoma dinamičan, ljubomoran i sklon aferama sa strane. Za devojke Vaga, prevara uopšte nije problem, naravno, ako njihov muškarac za to ne sazna. Najveći deo neverstva Vaga dešava se tokom predbračnog perioda. Ako niste u braku sa Vagom, onda će takve dame stalno tražiti drugog muškarca. Naravno, to se ne dešava namerno, već automatski. Samo što je Vaga veoma podložna laskanju i komplimentima. Ako ih vi ne obasipate istim, uradiće to neko drugi. Ne predlažite testiranje odnosa ili razdvajanje na neko vreme, jer tokom ovog perioda, žene Vage neće gubiti vreme. Njih, kao i Bikove, u prevari sprečavaju samo brak, deca, pojačana kontrola i stalna ljubav.

Flert
foto: Shutterstock

Škorpija Devojke Škorpije su neverovatno lepe, harizmatične i emotivne, ali njihove izdaje prkose svim zakonima logike. Postoje, nesumnjivo, predstavnici ovog znaka koji nikada neće lagati svog muškarca, ali među damama Škorpionima ima više od polovine onih koje mogu da varaju tek tako, bez imalo razmišljanja. Ponekad na ovaj način testiraju svoja osećanja, što nema puno smisla. Žene Škorpije su veoma opasni igrači u ljubavi i nemoguće ih je razumeti, možete ih samo voleti.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs