ŽENE ROĐENE U OVIM GODINAMA SU NAJPRIVLAČNIJE MUŠKARCIMA: Prosto gube glavu za njima i ne mogu da im odole

Astrolozi tvrde da žene rođene u ovim godinama imaju takvu energiju da im nijedan muškarac ne može odoleti

Horoskop
Autor:
ŽENE ROĐENE U OVIM GODINAMA SU NAJPRIVLAČNIJE MUŠKARCIMA: Prosto gube glavu za njima i ne mogu da im odole
Foto: Shutterstock

Prema astrolozima postoje godine u kojima su rođene najfatalnije žene. Da li je to do solarnih ili lunarnih događaja, nije poznato, ali astrolozi čvrsto veruju da su žene rođene u godini konja, zmaja i pacova najfatalnije.

Godina konja

Dama rođena u godini konja po kineskom kalendaru je osetljiva, nestrpljiva i žedna ljubavi. Takva osoba je navikla da bude lider i da privlači pažnju. Muškarce privlači žena rođena u godini konja jer ona ima snažan karakter. Muškarci žene da je ukrote i tako učine svojom. Ali sa takvom osobom nije lako, jer takva žena ne pada na klišee i mogu je zavesti samo oni koji su iskreno zaljubljeni u nju.

Prema kineskom horoskopu, Konj je dominirao 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014. godine. Devojke rođene tokom vladavine ove veličanstvene životinje odlikuju se nestašnošću, aktivnošću, tvrdoglavošću i razigranošću.

Žena, Devojka, Magija
foto: Shutterstock

Godina Zmaja

Bez obzira kako se predstavi, žena rođena u godini Zmaja uvek će privući mušku pažnju na sebe. Ove žene su rođene sa prirodnim magnetizmom. One vrcaju od samopouzdanja, a muškarci se lome da privuku njihovu pažnju.

Žene zmajevi su rođene 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012. To su veoma jake moralne ličnosti koje vole da vode druge. Oni znaju svoju vrednost i nikada neće dozvoliti nedostojnim ljudima da zauzmu važno mesto u njihovim životima.

Žena, Bajka, Magija
foto: Shutterstock

Godina Pacova

Žene rođene u godini Pacova po kineskom kalendaru nemaju problema da izlude muškarce. Obično su to veoma bistre osobe koje stalno upadaju u razne avanture. Nemirni istraživači i osvajači. Žene rođene u godini pacova neverovatno poznaju flert. Vole da flertuju i znaju kako to da urade nenametljivo, ali efikasno. Otvorene su za sve vrste eksperimenata.

Žene koje su rođene u vreme dominacije Pacova rođene su 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020. Ono što ih izdvaja od ostalih dama je njihova sposobnost da se lepo predstave i privuku pažnju muškaraca gotovo jednim pogledom. One znaju šta hoće, pa se ne plaše konkurencije. Muškarci se odmah zaljubljuju u krhke, ali u isto vreme tako jake žene rođene u godini Pacova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs