ŽENE ROĐENE U OVA 3 ZNAKA SU TEŠKE KAO "CRNA ZEMLJA": Ljubav je za njih samo reč i ništa više

Ova tri znaka se smatraju najhradnijim ženama u zodijaku, a evo i zašto

Horoskop
Autor:
ŽENE ROĐENE U OVA 3 ZNAKA SU TEŠKE KAO "CRNA ZEMLJA": Ljubav je za njih samo reč i ništa više
žena, Foto: Shutterstock

Ako sanjate o ljubavi koja će trajati čitav život, suočićete se s izazovima koji su skoro nemogući s određenim horoskopskim znakovima! Žene rođene u tri odabrana horoskopska znaka često nailaze na teškoće u uspostavljanju dugotrajnih ljubavnih veza. Njihov karakter jednostavno čini održavanje partnerskih odnosa izazovnim. Ako tražite ljubav za celi život, s njima će biti najteže, gotovo nemoguće!

Ovan

Osobe rođene u ovom znaku imaju potrebu da kontrolišu i nadziru svaki aspekt svoje veze. To ne znači da vam ne iskazuju poštovanje kao osobi, to je jednostavno sastavni deo njihove prirode. Njihova potreba za unapred planiranjem i želja da svaki detalj veze bude besprekorno posložen čine ih intrigantnim na početku. Međutim, taj karakterističan samopouzdani pristup s vremenom može prerasti u nadmoćnu narav s kojom je teško izaći na kraj. Ne reaguju dobro na pretnje ili ličnosti koje su jednako intenzivne i moćne kao njihova. Ključno je razumeti da ne žele da njihova veza bude stalna borba za dominaciju.

Žena, Devojka, Jesen
foto: Shutterstock

Devica

Postoji jedna osobina koju ljudi često ne vole kod osoba rođenih u znaku Device - to je njihova opsesivno kritična i osuđujuća priroda. S obzirom na perfekcionistički pristup, Device postavljaju izrazito visoke standarde, očekujući od partnera da premašuju očekivanja. Neće pokazati žaljenje ako se partner oseća loše zbog neuspeha u ispunjenju tih visokih standarda. Smatraju da imaju pravo postavljati visoke zahteve, pa ako želite ostati s njima, moraćete uložiti dodatan napor kako biste ih zadovoljili.

Žena, Starija žena
foto: Shutterstock

Škorpija

Među svim horoskopskim znakovima, žene rođene u znaku Škorpije su jedne od najzanimljivijih i najjedinstvenijih. Poseduju mnoge pohvalne osobine - inteligentne su, prodorne, organizovane i odgovorne. Ono što im često nedostaje jeste predanost. Škorpije preferiraju vlastiti način obavljanja stvari i ne vole se prilagođavati željama drugih. Uspostavljanje trajne veze s ovakvom ženom zahteva izuzetno puno truda i posvećenosti, što mnogi muškarci nisu spremni pružiti, što rezultira mnogim razočaranjima.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs