HOROSKOP ZA 25. NOVEMBAR: Škorpija nalazi ONOG PRAVOG, dok Lav uživa u LEPIM STVARIMA, A NJIH čeka DAN IZ SNOVA

Dnevni horoskop za 25. novembar kaže kako će Vaga da se odmori za sve pare, dok će Devica opet da juri ispunjenje svojih snova

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 25. NOVEMBAR: Škorpija nalazi ONOG PRAVOG, dok Lav uživa u LEPIM STVARIMA, A NJIH čeka DAN IZ SNOVA
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Verovatno ništa posebno ali u granicama korektnog, trebao bi da bude ovaj radni dan za većinu osoba rođenih u astrološkom znaku Ovna.

Ljubav: Kada je reč o dešavanjima u sferi ljubavi, tu se može najaviti vrlo dobar dan da zablistate u nekoj konkretnoj akciji osvajanja nečijih simpatija.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Prvi dan vikenda nikako nije povoljan dan da predstavnici Bikova započinju važne razgovore i pregovore o novim profesionalnim projektima.

Ljubav: Ako bude važnih ljubavnih tema za diskusiju sa voljenom osobom bilo bi dobro da ih nekako odložite za neki drugi dan.

Zdravlje: Ne preterujte sa omiljenim poslasticama.

Blizanci

Posao: Vrlo dobar dan nalazi se pred tipičnim Blizancima, naročito ako su planirali da najviše vremena i energije posvete odmoru i relaksaciji.

Ljubav: Promenljiv dan u sferi ljubavi imaće većina slobodnih predstavnika ovog znaka. Za one zauzete, sva potencijalna dešavanja biće u granicama očekivanog.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Rak

Posao: Iako ste možda planirali da veći deo ove subote odmarate, nemojte da vas iznenade pozivi za pomoć osoba, koje nikako ne možete ignorisati.

Ljubav: Deo vremena i energije trebaće vam za bar jedan lep susret i događaj u sferi ljubavi, koji bi mogao da preraste u nešto značajnije od očekivanog.

Zdravlje: Povedite računa o ishrani.

Lav

Posao: Suštinski nije loš dan da se najtipičniji Lavovi angažuju i uspešno odrade neke zaostale obaveze. Ipak, nemojte ništa forsirati, ukoliko nije neophodno.

Ljubav: Uživajte u dobrim stvarima i pokušajte da korigujete sitnice kojima niste zadovoljni.

Zdravlje: Osetljivost kardiovaskularnog sistema.

Devica

Posao: Tokom većeg dela prvog dana vikenda Device čeka dosta obaveza, ali i par nesporazuma sa najbližim saradnicima. Biće dovoljno da pokažete malo više razumevanja za drugačija mišljenja i ideje.

Ljubav: Solidan dan da provedete vreme sa dragom osobom, opuštene zajedničke aktivnosti, ali ako je moguće sa što manje kombinacija.

Zdravlje: Pokušajte da napravite što bolji balans između rada i odmora.

Vaga

Posao: Ovaj dan bi mogao da protekne u prilično opuštenoj atmosferi, bar kod najtipičnijih Vaga. Ono osnovno odradite, ostalo ostavite za neki drugi dan.

Ljubav: Da vam ne bude dosadno u sferi ljubavi pobrinuće se draga osoba, ali je još veća verovatnoća da vas emotivno prodrma susret i razgovor sa starom simpatijom.

Zdravlje: Osetljivost grla, pluća.

Škorpija

Posao: Prilično opušten radni dan očekuje većinu Škorpija. Uz dosta već isplaniranih obaveza, vrlo je realno da vam iskrsne i neka nova poslovna ponuda, razgovor.

Ljubav: Dan protkan pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem pratiće vas i na ljubavnom planu. Postoji mnogo šansi da se baš onako lepo spojite sa nekim.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Ako uspete da sprovedete okvirni plan, imate odlične šanse da kraj dana dočekate zadovoljniji nego što ste očekivali.

Ljubav: Briga, onih manjih moglo da bude u sferi ljubavi što zbog vaše nesmotrenosti, što zbog nešto krućih stavova drage osobe, na koje niste navikli.

Zdravlje: Moguće probavne smetnje.

Jarac

Posao: Manje više sve je pod kontrolom, i tipični Jarčevi imaju veoma realne šanse da sprovedu u delo, bezmalo sve zamisli za prvi dan ovog vikenda.

Ljubav: Opuštene situacije daju dobru osnovu da pokrenete i uspešno odradite bar jedan konkretan potez u sferi ljubavi. Prilika bi trebalo da se ukaže.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Nema razloga za nekim ozbiljnijim poslovnim angažovanjem danas. Ipak, može vas neko od kolega iznenada pozvati i zatražiti pomoć.

Ljubav: Na ljubavnom planu sve može biti sasvim korektno ako se dovoljno opustite i ne mozgate previše.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Ribe

Posao: Suštinski, nema ništa kapitalno novo u najavi dešavanja za ovaj prvi dan vikenda kod većine Riba. Mogli biste dan provesti u druženju sa rođacima, kumovima.

Ljubav: Većina astroloških aspekata daje vam dobru osnovu da se dodatno angažujete na polju ljubavi. Realno je da zbog toga budete nagrađeni.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs