HOROSKOP ZA 19. OKTOBAR: Vaga će izvojevati VELIKU POBEDU, Lav mora da se potrudi iz petnih žila, a NJIMA SLEDI USPEH

Dnevni horoskop za 19. oktobar kaže kako će Ribe uživati u ovom danu, a Škorpija će dobiti ono što je tražio

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 19. OKTOBAR: Vaga će izvojevati VELIKU POBEDU, Lav mora da se potrudi iz petnih žila, a NJIMA SLEDI USPEH
Horoskop za 19 oktobar 2023 godine, Foto: Shutterstock

Ovan Danas ćete se možda naći malo više egocentrični nego što bi trebalo da budete. I neće oklevati da vam na to ukažu. Ovaj dan je prepun svađa.

Bik Danas ćete možda morati da potrošite mnogo energije na suočavanje sa stresom izazvanim ne sasvim uspešnim pokušajima da ispunite nečija očekivanja. Drugima je mnogo lakše i bolje da ostanu svoji.

Blizanci Danas ste možda previše sumnjičavi. Ovo može nekoga da uvredi. Ako zaista ne možete da se oslobodite predrasuda, pokušajte da to ne pokazujete.

Rak Divan dan kako za sklapanje novih poznanstava tako i za obnavljanje davno zaboravljenih. Zato pokušajte da živite danas sa maksimalnom koristi za svoju porodicu i lični život.

Lav Danas ćete možda morati da zapnete iz petnih žila i pokažete sve što umete. Kada se sve dobro završi, ne zaboravite da će ovo da vas košta.

Devica Danas će vaša moć zapažanja premašiti sva zamisliva i nezamisliva očekivanja. Možda će rezultati vaših današnjih zapažanja biti interesantni kasnije. Pokušajte da ne zaboravite ništa.

Vage Danas ćete imati pobedu, iako malu, ali pobedu. Ovaj dan će vam doneti poštovanje od drugih.

Škorpija Ovaj dan bi trebalo da bude uspešan. On jednostavno ne može a da ne bude. Bićete posebno dobri u onim stvarima koje ste pre nekog vremena odložili. Danas možete rešiti skoro sve probleme.

Strelac Društvo još nije spremno za ono što nameravate da mu ponudite. Moraćete donekle smanjiti svoje ambicije i preispitati svoje planove, procenjujući moguće posledice ove ili one akcije.

Jarac Danas ćete biti oličenje savršene kombinacije optimista i realista. Prilično čudan hibrid, ali svakako sladak.

Vodolija Vaša prefinjena duhovitost sa blagim dodirom zajedljivosti danas neće imati uspeha. Štaviše, pokazivanjem u javnosti rizikujete svoje zdravlje. Ako ne možete da se suzdržite, budite sarkastični na telefonu.

Riba Potrebna vam je pažnja i učešće drugih, ali čudnim hirom sudbine, čak i kada je dobijete, možete se osećati nedostojnim ove počasti. Potpuno je uzaludno, u potpunosti zaslužujete sve.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs