LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2024. GODINU: ONI će doživeti NEVEROVATNU LJUBAV, dok će NJIH prevariti partner na pravdi BOGA

Jedno je sigurno a to je da nam predstoje uzbudljive i romantične ljubavne dogodovštine u godini koja sledi.

Horoskop
10:17h Autor:
LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2024. GODINU: ONI će doživeti NEVEROVATNU LJUBAV, dok će NJIH prevariti partner na pravdi BOGA
Ljubavni horoskop za 2024!, Foto: Shutterstock

Sledi vruća i strastvena 2024 godina! Vreme je za uzbudljive flertove i neverovatne ljubavne priče. Zmaj je u stanju da donese ne samo lude promene u odnosima, već i da pruži toplinu nezaboravnih emocija.

Romantike će biti u izobilju u prvoj polovini 2024. Za one koji aktivno traže životnog partnera, ovaj period će biti uspešan. Očekuje se i jačanje harmoničnih porodičnih zajednica.

Moguće je da će vam takva stabilnost ponekad izgledati dosadno, ali zvezde će pomoći da se ponovo zapali ognjište bračne ljubavi.

Ovan

Godina 2024. obećava da će i muškarci i žene doživeti romantične emocije. Prema horoskopu, na proleće ćete morati da donesete konkretne odluke u vezi sa ličnim životom. Ako na vreme reagujete na situacije, možete računati na miran razvoj srećne zajednice.

Partneri treba da unesu više romantike u postojeću komunikaciju i da ne štede tople i nežne reči jedni za druge. Ovo je sjajno vreme za slobodne Ovnove - oni mogu da dočekaju svoju sudbinu. Da bi sve dobro funkcionisalo, potrebno je razviti poverenje, a ne da se vodite hirovitim sebičnim željama.

Bik

Da bi pronašli sreću na ljubavnom planu treba samo da ostanu svoji. Život će biti ispunjen radošću ako se ponašate prirodno i cenite svaki trenutak. Ne morate da oblačite maskirna odela i gradite dodatne granice. Za one koji imaju problema u ličnom životu i žele da se oproste od njih, prolećni vetar će biti vetar preporoda: prognoze su izuzetno povoljne.

Do jeseni će se romantične zajednice pretvoriti u jače i dublje, a brakovi će težiti snazi i dugovečnosti. Supružnici treba da se uzdrže od bilo kakvih nesuglasica i sukoba izazvanih ljubomorom: stalne svađe su destruktivne.

Blizanci

Zvezde kažu da će predstavnici ovog horoskopskog znaka imati sreće u u ljubavi. Odnos između supružnika će postati romantičan, ljubazan, topao i nežan. Da bismo zadržali toplinu porodičnog ognjišta, potrebno je da verujemo jedni drugima i budemo otvoreni, pošteni i tolerantni prema nedostacima u karakteru partnera.

Prema istočnom kalendaru, 2024. je savršeno vreme za razmišljanje o novom članu porodice. Slobodnim Blizancima je važno da iskoriste sve mogućnosti i češće posećuju ona mesta gde će moći da upoznaju svoju buduću ljubav. Prolećni meseci su posebno povoljni za perspektivna poznanstva, ali i na jesen možete očekivati mnogo zanimljivosti.

par, ljubav
foto: Shuterstock

Rak

Ako Rakovi sanjaju o promenama u romantičnoj sferi, ne treba više da odlažu donošenje sudbonosnih odluka – mnogo je produktivnije odmah krenuti u akciju. Samci mogu bezbedno ići na sastanke i dozvoliti sebi neobične avanture. Lagani, neobavezujući flert će vas takođe razveseliti.

Ako želite, u aprilu ćete moći da započnete dugoročnu vezu. Iako bliže jeseni može doći do nekih razočaranja, generalno, godina će biti pogodna za stvaranje i jačanje porodičnog ognjišta. Univerzum vam savetuje da budete sigurniji u sebe i da ne odbacujete odmah prilike koje se pojavljuju.

Lav

Godina Zmaja po kineskom kalendaru će zadovoljiti one rođene pod sazvežđem Lava. Očekuju ih prijatni događaji u ličnom životu. Prva polovina godine biće pozitivna, pa je važno da romansu ne odlažete za kasnije.

Pojaviće se mnogo novih poznanstava, a međusobne simpatije sa nekima kasnije će prerasti u duboka i snažna osećanja. Ne odbijajte priliku da flertujete ili idete na sastanak. Da bi porodični savezi postali jaki i srećni, zvezde preporučuju da supružnici razmaze svoje polovine prijatnim iznenađenjima i češće govore reči zahvalnosti.

Devica

Lični život Devica u 2024. obećava da će biti ispunjen osećanjima koja vrebaju, zbog čega će aspiracije za karijeru izbledeti daleko u pozadini. Za samce će se pretvoriti u brzi kaleidoskop — do kasne jeseni će biti preplavljeni živim emocijama. Bilo bi dobro da se do oktobra napravi konačan izbor kako bi svadbeno slavlje planirali za novembar.

Udate Device će se osećati spokojno i voljeno, ali ne treba ni da zaborave koliko je važno da vatra gori u ognjištu ljubavi. Neophodno je ići u korak sa partnerima ne samo rečima, već i delima.

Stariji Par, Ljubav, partnerski odnosi
foto: Shutterstock

Vaga

Godina 2024. biće pravi trenutak da Vage priznaju svoja osećanja osobi sa kojom bi želeli da provedu ceo život. Zahvaljujući iskrenosti i poštenju, partnerstvo će biti snažno, stabilno i harmonično: svaki novi dan će doneti mnogo srećnih trenutaka. Zvezde preporučuju Vagama da češće praktikuju spokojne trenutke i da se ne uznemiravaju ako stvarnost ne ispuni uvek najsmelija očekivanja.

Takvo ponašanje će im pomoći da postanu neodoljivo privlačni suprotnom polu. Ovo je glavna tajna pronalaska prave ljubavi.

Škorpija

Astrološka karta rođenih pod patronatom ovog horoskopskog znaka ne daje najtačnije ljubavne prognoze, ostavljajući priliku da izaberete bilo koju od opcija. Za neudate Škorpije, sudbina daje velike šanse za sudbonosni susret.

Romantična iskra može se pokrenuti u poznatom okruženju — u krugu poslovnih partnera ili starih prijatelja, ali upoznavanje na mrežama može dovesti do suprotnih rezultata. Dugogodišnji partneri će se otvoriti sa neočekivane strane i pomoći da se dođe do važnih zaključaka. U nekim slučajevima, korisno je da preispitate svoje uobičajene manire i izrazite spremnost za ozbiljan razgovor.

Strelac

Predstavnici ovog znaka će se kupati u moru ljubavi. Oni će moći da uživaju u sreći i radosti i ništa neće pomračiti njihov mir. Međutim, da se idila ne bi uništila, Strelcima je potrebno da preuzmu punu odgovornost za partnera, porodicu, drage i bliske ljude. Za samce leto će biti idealan period za najavu veridbi ili braka.

Važno je sklapati saveze sa onima koji su dokazali svoju ljubav i lojalnost: ako romantična osećanja nisu izdržala test vremena, malo je verovatno da će postati čvrsta osnova za izgradnju porodice. Lepljenje "razbijenih čaša" je takođe uzaludno.

ljubav, par, ljubavni par
foto: Profimedia

Jarac

Pragmatični Jarčevi često preferiraju samoću od velikih i bučnih kompanija. Međutim, ako stalno birate da budete samci, to može da odloži stvaranje porodice na neodređeno vreme. Zvezde sugerišu da je 2024. godina povoljna za početak romantične veze sa vašom potencijalnom srodnom dušom.

Od proleća do sredine leta, Jarčevi će imati zanimljiva i obećavajuća poznanstva: moguće je da će se slučajni susret pokazati obećavajućim. U stabilnim porodicama sve će ostati po starom, ali za jačanje porodičnog ognjišta dobro je češće praviti romantične gestove, priređivati iznenađenja, darivati poklone, pokazivati brigu i nežnost, kao i razgovarati.

Vodolija

Januar-jun će biti posebno povoljan za predstavnike ovog znaka u njihovom ličnom životu. Možete organizovati romantične sastanke, sresti prijatelje, ići na mini putovanja, duge šetnje prirodom, učestvovati na korporativnim zabavama. Bliže sredini godine, mnogi parovi će preći na kvalitativno drugačiji nivo: odlučiće da žive zajedno, objaviće veridbu, registrovati zvaničan brak i odlučiti da imaju dete.

Glavna stvar je da se partnerstvo gradi na međusobnom poštovanju, a ljubavnici ostaju otvoreni i verni jedni prema drugima. Tada, dugoročno gledano, ozbiljne svađe i totalni raskidi definitivno nisu pretnja.

Ribe

Zvezde obećavaju uspešan period u vašem ličnom životu. Proleće 2024. je najbolje vreme za jačanje ljubavnih veza. Ako se pojave poteškoće, Ribe će moći da se dogovore sa partnerom i situacija će se postepeno normalizovati, a zajednica će postati jača. Da ne biste nepotrebno rizikovali, potrebno je izbaciti zavidne i toksične ljude iz svog društvenog kruga, a istovremeno jačati i obnavljati odnose sa pravim prijateljima.

Leto obećava da će biti što harmoničnije, ispunjeno pozitivnim emocijama i prijatnom komunikacijom. Slučajni susret će moći da se pretvori u ljubav na prvi pogled.

2024. godina, prema astrološkim prognozama, biće interesantna za sve horoskopske znake. Ali važno je shvatiti da su to samo predviđanja. Kako će se sve dešavati u stvarnosti u velikoj meri zavisi od samog čoveka...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs